• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölgede mantar :(

efsunsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4.213
4.243
133
Arkadaşlar iki hafta önce biyopsi yaptırdım,siğillerim vardı koterizasyonla yaktırdım...
yaralarımın iyileşme sürecinde hergün kremlerimi sürdüm
hijyenime dikkat ettim....ama kremleri sürdüğümde müthiş rahatsız hissediyordum..
tekrar doktora gittim yaralarımın olduğu bölge de mantar oluşmuş...
çok sinirim bozuldu..hergün temizliğimi yaptım...nemli kalmasın diye kurutma makinesiyle kuruttum yaralı bölgeyi..
yani hijyene dikkat ettim ama bu mantar da nereden çıktı şimdi?
böyle birşey yaşayan var mı aranızda?
daha önce hiç böyle hastalıklar başıma gelmemişti...
titiz davranıyorum diye mi bunlar beni buluyor anlamıyorum ki..

bir de genital bölgede olan mantar vajina içine bulaşır mı ?
bulaştığını nasıl anlarım?

Arkadaşlar iki hafta önce biyopsi yaptırdım,siğillerim vardı koterizasyonla yaktırdım...
yaralarımın iyileşme sürecinde hergün kremlerimi sürdüm
hijyenime dikkat ettim....ama kremleri sürdüğümde müthiş rahatsız hissediyordum..
tekrar doktora gittim yaralarımın olduğu bölge de mantar oluşmuş...
çok sinirim bozuldu..hergün temizliğimi yaptım...nemli kalmasın diye kurutma makinesiyle kuruttum yaralı bölgeyi..
yani hijyene dikkat ettim ama bu mantar da nereden çıktı şimdi?
böyle birşey yaşayan var mı aranızda?
daha önce hiç böyle hastalıklar başıma gelmemişti...
titiz davranıyorum diye mi bunlar beni buluyor anlamıyorum ki..

bir de genital bölgede olan mantar vajina içine bulaşır mı ?
bulaştığını nasıl anlarım?
çok geçmiş olsun üzüldüm. peki siğil neden çıktı acaba bize çıkmaası içinnapmalıyız?

Mantar oluşumunu önlemek için Probiyotik takviyesi almak gerekiyormuş. Bende bunu geçenlerde nette araştırma yaparken buldum...ilgimi çekti seninlede paylaşmak istedim. Probiyotik takviyesi alırsan bir sürü hastalığa güle güle diyorsun...
http://www.probiyotikler.com/probiyotikler-ile-tedavi-edilen-hastaliklar.html

çok teşekkür ederim ben de kullandığım ilaçlar oranın florasını bozduğu için çıkmış...yani bir yerden tedavi olurken bir yandan başka hastalık oldu..

Back