genital bölgede devamlı tekrarlayan çıbanlar

esmerallda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
119
3
arkadaslar baslıktada yazdıgım durum ınanın oyle kotu kı tam bıkını bolgesınde bu cıbanlardan kalan uc tane kocaman cukurluk var hatta suanda bıle bır tane var sıkıyorum bırsey cıkmıyor ama ıcı dolu farkedıyorum

bu tarz sorunlarınıza nasıl cozum buldunuz arkadaslar luften yardımcı olun ( cıldıyeye daha once gıttım ama bır sonuc alamadım :KK43: )

canım bazen bendede oluyor.arkadaşımdada olmuştu eczaneden kara merhem alacaksın süreceksin o söküyor ordaki iltahabıı kendi kendinee

canım bazen bendede oluyor.arkadaşımdada olmuştu eczaneden kara merhem alacaksın süreceksin o söküyor ordaki iltahabıı kendi kendinee

"kara merhem" nasıl bı ılac bu ? yanı tupmu kavanozda fılan mı ılk defa duydum sakur bıraz detay vermen mumkun mu fıyatı nedır ne kadar surede gecırır ?

bır de onun dısında eskı ızlerı gecırmek ıcın o bolgenın hassasıyetıne uygun bıldıgın krem varsa yazar mısın .

cnm kara merhem ihtiyol adında bir ilaç tüpte fiyatını bilmiyorum şu anda ama uygun fiyattadır eczaneden alabilirsin.sana içeriğini açıklıyorum : Halk arasında KARA MERHEM olarak bilinen ıhtiyol Pomad'ın içeriğinde genelikle %80 Vazelin, %10 ıhtiyol, %10 Lanolin bulunmaktadır.Kronik iltihaplanmaların, çıban ve sivilcelerin olgunlaşıp, içlerinin temizlenmesini sağlar.Kara Merhem Nasıl Kullanılır?
Rahatsızlığın bulunduğu bölge yıkanıp kurutulduktan sonra günde iki defa sorunlu bölgeye sürülüp gazlı bezle kapatılır. Hava almasına engel olmamak için sıkı bandaj kullanılmamalıdır. ıltihap akmaya başladıktan sonra bir kaç gün daha günde bir kez sürülmeye devam edilmelidir. ıltihaplı bölge sıkılarak veya bastırılarak iltihap çıkartılmaya çalışılmamalıdır.EN ÖNEMLıSıDE HAMıLELERDE KULLANILMAMALIDIR.
cnm bu ilaç çok faydalı bir ilaç yıllar öncesinden kullanılan birşey önceden kara merhem diye satılırdı şidi ise ihtiyol diye adı değişmiş ama eczaneye kara merhem dersen zaten bilirler inşallah sende şifa bulursun.valla eski izleri geçirmek için birşey bilmiyorum ondan bende şikayetçiyim bir türlü çaresini bulamadım bende cnm ya :KK43:

şunu da söliyuim zaten biliosun çıbanda iz kalıyor.bu ilacı sürdükten sonra iltahabı akıtıyor gene leke kalıyor haberin olsun söylemedi deme sonra bana :)

en kısa zamanda hatta yarın alıp deneırım canım tesekkur ederım umarım bu kremde dıger kullandıklarım gıbı olmaz bıktım bu tekrarlayanlardan :KK43:

:) saol canım en sondakı notun ıcın elbette bılıyorum henuz pekcok seyı bırden ıyılestıren tek bır krem yada ılaca rastlamadım da :) onu surcem cıban gıtcez ızı kalcak ıze krem bakcam ızı gecıren krem belkı yaglı oldugundan gene cıban olcak :)

en sonunda benım cıldıme yazık olcak gıbı gelıo ama neyse :KK66:

bencede bir an evel al dene canm bunu kullanıpta fayda etmeyen görmedim ben...kullandıktan sonra yaz ama merak ederim inşallah geçer geçmiş olsun canım

surekli ciban cikiyorsa eger bir doktora gorunmende fayda var.. tekrarlayan cibanlar dikkate elinmalidir derler..
ayrica kara merhem cok pis kokar ama iltihabi sokturur ordaki..
sen sakin ola henuz olgunlasmamisken skma o cibani yoksa iltihap kanina karisabilir.. riskli boyle durumlar birak kendiliginden aksin..

tamam talım yazarım tabı ama aklıma takılan bırde sey var yuzumde tam kasımın arasındada bır tane boyle sıvılce cıban arası bısey var yıllardrı gecmedı ınan ellemem ıkı ay ama gene gecmez sıkarım ırın cıkar ıcınden oyle buyukte degıl neresı doluyo nasıl oluyo anlamadım sence sursem gozume yakın yer ya problem olur mu ?

surekli ciban cikiyorsa eger bir doktora gorunmende fayda var.. tekrarlayan cibanlar dikkate elinmalidir derler..
sen sakin ola henuz olgunlasmamisken skma o cibani yoksa iltihap kanina karisabilir.. riskli boyle durumlar birak kendiliginden aksin..
ewet çok pis kokuyor ama teee ninelerimizn zamanından kalma ve çok faydalı bir ilaç.sıkmak gerçekten doğru değil katılıyorum sana

asmıncım yazmıstım ılk mesajımda doktora elbette gıttım fakat verdıgı ılac hıc bır ıse yaramakla kalmadı bırde acayıp hassaslastırdı o bolgeyı boyle ıc camasırı gıyerken surtunmesın eskaza fılan canım yanıyordu bende hemen bırakıp attım onu

ewet çok pis kokuyor ama teee ninelerimizn zamanından kalma ve çok faydalı bir ilaç.sıkmak gerçekten doğru değil katılıyorum sana

sıkmadan durmakta bıraz zorlanacak olsamda dayanmalıyım ha bu arada sen o kreme anane ısı dıosan sakur bırde benım annemın yontemı yazayım sana : yarım soganı ocakta ızgara gıbı yaptı ılıkken cıbana bastırdı :) kokuyamı canımın yandıgınamı bagırsam dedım ıkı gun once :)

tam okumamisim demek ki canim pardon..
benm de 14 yasimda felan cikmisti biri biter biri baslardi ve surekli ayni noktalardan cikardi.. biz o zaman dusunememistik ben sonradan bir rahatszlik atlatmisim hastaneye yatmistim o zaman doktor demisti iltihapli biseyler mi cikardin sen diye evet demistim keske o zaman gelseydin demisti o zaman bile baya bi ilac kullandigimi hatirliyorum..
daha detayli bir tetkik iste derim.. genital bolge bir de daha zor yani..

sıkmadan durmakta bıraz zorlanacak olsamda dayanmalıyım ha bu arada sen o kreme anane ısı dıosan sakur bırde benım annemın yontemı yazayım sana : yarım soganı ocakta ızgara gıbı yaptı ılıkken cıbana bastırdı :) kokuyamı canımın yandıgınamı bagırsam dedım ıkı gun once :)

aa hic oyle deme ama sogan ceker alir iltihabi sokturur kokusu cok pis ama dogal yollardan kurtuluyorsun :)

tam okumamisim demek ki canim pardon..
benm de 14 yasimda felan cikmisti biri biter biri baslardi ve surekli ayni noktalardan cikardi.. biz o zaman dusunememistik ben sonradan bir rahatszlik atlatmisim hastaneye yatmistim o zaman doktor demisti iltihapli biseyler mi cikardin sen diye evet demistim keske o zaman gelseydin demisti o zaman bile baya bi ilac kullandigimi hatirliyorum..
daha detayli bir tetkik iste derim.. genital bolge bir de daha zor yani..

problem degıl canım . egerkı cok cok ozel degılse sana konulan tanı neydı o ıltıhaplanmadan dolayı ? ( bıraz telaslandım sımdı bende )

]
tamam talım yazarım tabı ama aklıma takılan bırde sey var yuzumde tam kasımın arasındada bır tane boyle sıvılce cıban arası bısey var yıllardrı gecmedı ınan ellemem ıkı ay ama gene gecmez sıkarım ırın cıkar ıcınden oyle buyukte degıl neresı doluyo nasıl oluyo anlamadım sence sursem gozume yakın yer ya problem olur mu ?
canım bence yüzüne hiç sürme derim bide gözüne yakın yermiş Allah mahafaza...birde leke kalır orda hem küçük birşeyse hiç sıkma kalsın orda.bak sıkmak hiç iyi değil bir mikrop kaptırırsan başına çok daha büyük işler açabilrsin allah korusun. :eek:lmaz::eek:lmaz:

X