• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GENİTAL BÖLGEDE APSE VEYA ÇIBAN

Annebiziz96

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
13
3
36
28
Merhaba arkadaşlar. Bu ara genital bölgemde(iç kısımda değil) özellikle dış dudak ve bacak eklemi arasında acı veren içi sert patlamayan apseler var. Gruplar halinde gibi. Birtanesi kasık bölgesinde ve çok canım yanıyor. Kaşıntı kızarıklık ve dayanılmaz bir acı. Maalesef patlamıyor. Patlayıncada bildiğin iltihab akıyor.Kadın doğuma gidemiyorum çünkü oranın temizliğini dahi yapamıyorum acıdan.Antibiyotik krem işe yaramadı doktor bir kere onu vermişti. Başına gelen varmı? Bu nedir? Ve ne kullansam bu geçerrrr? Kara merhem işe yarar mı?

Doktora neden utanacaksın alamazsın tabi ki nasıl acır.

Daha da büyürse operasyonla boşaltırlar bekleme git doktora.

Hiç bekletme direkt kadın doğuma git. Tek tüylü giden sen olmayacaksın ki zaten sağlıkta bunlara bakılmaz hiç utanma. Bu olayla ilgili bildiğim bir şey var ama söyleyemeyeceğim kesinlikle muayene olmaya gitmelisin.

Gıt bence bişey olmaz gıtmeden önce temiz yıkasan yeter genital bolgenı suyla . Ben doğuma gıttıgımde. Bende kıllarımı alamadan gıttım. Utandım ama kımsenın umrunda değil . Çünkü onlar çok karsılasıyorlardır o görüntüyle

Hiç bekletme direkt kadın doğuma git. Tek tüylü giden sen olmayacaksın ki zaten sağlıkta bunlara bakılmaz hiç utanma. Bu olayla ilgili bildiğim bir şey var ama söyleyemeyeceğim kesinlikle muayene olmaya gitmelisin.

Daha önce gittim antibiyotik krem verdi hatta gitmişken smear testide verdim düzenli olarak her sene yaptırıyorum zaten temiz çıktı ama korktum şimdi

Gıt bence bişey olmaz gıtmeden önce temiz yıkasan yeter genital bolgenı suyla . Ben doğuma gıttıgımde. Bende kıllarımı alamadan gıttım. Utandım ama kımsenın umrunda değil . Çünkü onlar çok karsılasıyorlardır o görüntüyle
Valla mecbur öyle olacak hiç sevmiyorum ama artık dayanılacak gibi değil

Back