• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital Bölge Sorunu

Iremm1

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
101
38
18
33
Uzun zamandır jilet kullanmış biri olarak çam sakızına geçtim ama yapamıyorum. Acısını geçtim dayanıyorum ama almıyor kırıklar çok kalıyor ve diken gibi kırıklar bırakıyor ardında. Sizin bi çözümünüz var mı?

Ayrıca alırken iz kalıyor kızarıklık oluşuyor ve karartı var zeytin yağı denemek istiyorum ağda sonrası mesaj yaparak süreceğim. Zarar verir mi?

Bnde hamileikte mecburen jilet kullandm agdaya cesart edemiyorum :KK43:

Ben de cesaret edemediğim için bu hale geldi kıllar. Önerim önce jiletle alın sonra hafif uzadığında çam sakızıyla almanız ilk yapışta ağrıyı çok hissedeceksiniz ama başka çare yok 2. alışta acının kaybolduğunu göreceksiniz benim sorunum acı da değil alıyorum ama kırılıyor.

Birde hazır konu açılmışken jiletle çok zor oluyordur siz nasıl yapıyorsunuz evliyken ben de evleneceğim de bu konu en büyük derdim haline geldi

Bayanlara ozel jilet kullanmaya basladm hamileyken killari yumusack cikartiyor.gratiste var.hatta buyuk marketlerde bile satiliyor.onceden agdaya dayaniyordm, smdi cesaret edemiyrm

ben 23 yasındayım ve oncede cjılet kullandıgım ıcın vucudumda kararma oldu sizde de kararma var mı ama suan eldivenle temizlıyorum uzun zamandır ama kararmalar gecmıyor ne yapaagımı bılmıyorum bana yardımcı olmanızı ıstıyorum

Back