- 1 Mart 2012
- 1.028
- 28
- 373
- Konu Sahibi lindsaylohan
-
:) aynı durum benim başımada geldi utancımdan yerin dibine girmiştim :) her gittiğimde yine utanıyorum
'bidaha hiç karşılaşmam diyorum bu bayanla' diye teselli ediyorum kendimi :)
insan utanır gerçekten de yani
ay bende yaptıramam herhalde hiç yaa ama o bölgeyle devamlı uğraşmak da zor :26:
ben niye hiç utanmıyorum yaw :26:
17 yaşımda ağdacıya başladım ilk bi kaç sefer utanmıştım ama 6 yıl oldu şimdi lazerdeyim hiç utanma sıkılma yok bende
kadın bi de cok anlayıssız benim teyzem iç çamaşırını cıkartmadan yaptırmıstı mesela ince bi çamaşırı vardı kenardan açıp yaptırmıstı ben de öyle yapmasını söyledm ama güldü falan :)) iyce fena oldummm ya valla gitmesem mi 2.seansa die düşünür oldum o da herkes cok rahat 15 16 yaşndaki kızlar gelip acıo ben demeden falan dedi ama herkes aynı degl
Lazere ilk gittiğim zaman ben de utanmıştım ama sonradan hiç utanmadım. HEle şimdi kalanları tek tek iğneli epilasyon yaptırıyorumSonuçta tertemiz olacaksın ve bir daha o insanları da görmüceksin öyle düşün.
dedğin gibi ya bazıları çok rahat şaşırıyorum acaba bnde mi var bir problem diye.yapmışken bırakma seaslarına dewam et elimde olsa kafama poşet takıp öyle gircem yani abartısız
bn ki annemin ablamın yakında üstünü değiştirmeyen biriyim.......
Ya ben utanarak söylüyorum ama koku problemi yaşıyorumböyle bir problemi olup ağdaya ya da lazere gitmeye cesaret edemeyen var mı ? Ben edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?