• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge Lazerinden utananlar..

lindsaylohan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
1.028
28
373
selam arkadaşlar ben de tüm vucut için lazer epilasyona yazıldım ve geçen gün ilk seansıma gittim fakat iş genitale geldiginde iç çamaşarımı çıkarmam zor oldu utandım çekindim kadın rahatlatmaya çalıştı falan ama bilmiyorum iş bi tek orda degil daha sonra ters dönüyorsun popo kısmını elinle aç falan dedi bi garip oldum :)

:) aynı durum benim başımada geldi utancımdan yerin dibine girmiştim :) her gittiğimde yine utanıyorum
'bidaha hiç karşılaşmam diyorum bu bayanla' diye teselli ediyorum kendimi :)

:) aynı durum benim başımada geldi utancımdan yerin dibine girmiştim :) her gittiğimde yine utanıyorum
'bidaha hiç karşılaşmam diyorum bu bayanla' diye teselli ediyorum kendimi :)

kadın bi de cok anlayıssız benim teyzem iç çamaşırını cıkartmadan yaptırmıstı mesela ince bi çamaşırı vardı kenardan açıp yaptırmıstı ben de öyle yapmasını söyledm ama güldü falan :)) iyce fena oldummm ya valla gitmesem mi 2.seansa die düşünür oldum o da herkes cok rahat 15 16 yaşndaki kızlar gelip acıo ben demeden falan dedi ama herkes aynı degl

ben de çok utanıyorum ama şöyle düşünüyorum bizde olan onda da var =) ve bir de güzellik rahatlık sonuç olunca hiç düşünmeden soyunuveriyor insan =))

ben niye hiç utanmıyorum yaw :26:

17 yaşımda ağdacıya başladım ilk bi kaç sefer utanmıştım ama 6 yıl oldu şimdi lazerdeyim hiç utanma sıkılma yok bende :27:

kadın bi de cok anlayıssız benim teyzem iç çamaşırını cıkartmadan yaptırmıstı mesela ince bi çamaşırı vardı kenardan açıp yaptırmıstı ben de öyle yapmasını söyledm ama güldü falan :)) iyce fena oldummm ya valla gitmesem mi 2.seansa die düşünür oldum o da herkes cok rahat 15 16 yaşndaki kızlar gelip acıo ben demeden falan dedi ama herkes aynı degl

dedğin gibi ya bazıları çok rahat şaşırıyorum acaba bnde mi var bir problem diye.yapmışken bırakma seaslarına dewam et elimde olsa kafama poşet takıp öyle gircem yani abartısız
bn ki annemin ablamın yakında üstünü değiştirmeyen biriyim.......

Lazere ilk gittiğim zaman ben de utanmıştım ama sonradan hiç utanmadım. HEle şimdi kalanları tek tek iğneli epilasyon yaptırıyorum :34: Sonuçta tertemiz olacaksın ve bir daha o insanları da görmüceksin öyle düşün. :54:

Lazere ilk gittiğim zaman ben de utanmıştım ama sonradan hiç utanmadım. HEle şimdi kalanları tek tek iğneli epilasyon yaptırıyorum :34: Sonuçta tertemiz olacaksın ve bir daha o insanları da görmüceksin öyle düşün. :54:

dogru canım zaman geçtikçe alışırım ben de ve onu bidaha görmek istmeıorm :))))

dedğin gibi ya bazıları çok rahat şaşırıyorum acaba bnde mi var bir problem diye.yapmışken bırakma seaslarına dewam et elimde olsa kafama poşet takıp öyle gircem yani abartısız
bn ki annemin ablamın yakında üstünü değiştirmeyen biriyim.......

ben de canım annemın yannda üstümü bile degistiremıorm offf aşmak lazm bunları ama işte olmuo

2-3 yıldır bu utangaçlık meselesi yüzünden gidemedim ve şimdi evlenme arifesinde olduğum için tüm gücümü toplayıp yazıldım. İki seans gittim. On dakika utanıyorsun ama sonra ömrün boyunca rahat edeceğinizi düşününce rahatlıyorum. Bence bunu düşünün ve evlenmeden gidin. BEnim yetişmeyecek seanslar evlenene kadar. Daha erken gitmediğim için pişmanım

arkadaşlar bende utanırım ama yapana göre. Genitale başlamak istiyorum bende mutlaka koltukaltı bitince. ama yapan dediğim gibi çok önemli. ben ankaradayım tam güvenparkta dolmuşların orda hostanın üstündeki tıp merkezinde yaptırıyorum yapan kadın kesinlikle tam bir suratsız. Soru sormama bile izin vermiyor. Orada genitale başlamak istemiyorum zaten acıyor, zaten utanıyoruz bir de kadın suratsız olursa çekilmez. Bu yüzden ankara lazer yaptıran GÜLERYÜZLÜ ve insanı rahatlatan uzmanlarla çalışan arkadaşlar bana ulaşabilir mi? bana merkez önerin lütfen... Sağlıcakla kalın.

ben de başlamayı düşünüyorum buna
ama biraz da utanıyorum açıkçası :/
biraz araştırmam lazım ve uygulamayı yapacak kişi ile görüşmem lazım...

Ya ben utanarak söylüyorum ama koku problemi yaşıyorum :25: böyle bir problemi olup ağdaya ya da lazere gitmeye cesaret edemeyen var mı ? Ben edemiyorum :25:

Back