Lazer Epilasyon Genital bölge lazer uygulaması- ACI

arkadaşlar bana bugün görüşmeye gittiğim yer emla krem önerdi ancak sigorta karşılamıyormuş fiyatı da pahalı biraz doktora yazdırmak için sorduğumda anestol pomad da kullanılabilir dedi olur mu acaba hiç kullananınız oldu mu anestol pomad

teşekkürederim:).. çok sağol..bn azdaha araştırayım o zaman...

Lazer nasıl görecek kı o zaman kıl kökunu, bana dırekt çamasırını cıkar dıyorlar mesela...Başta utanıp sıkılsan da kadın kadına olunca alışıyor ınsan:)

teşekkürederim:).. çok sağol..bn azdaha araştırayım o zaman...

rica ederim:) fazlada sorun etme bence 5-10 dakika falan suruyor( tabi sadece utandigin icin istemiyorsan) veya once bikini bolgesinden baslarsin ona gore nekadar derine inecegine karar verirsin:)

örttürenler oluyormuş.
napcaklar senin şeyini yav, günde 10 kez görüyolardır zaten. artık mideleri bulanmıştır incelemekten, bakmazlar bile

örterek hiçbiryer yapmaz. İşlem zaten dikkat gerektiriyor birde örtünün üstünden yap kenara çek felan uğraşamazlar bunlarla. Örtüsüz yaptırmam diyorsanız hiç yaptırmayın.

1. seansa gittiniz tamam kontrol seansınada gittiniz aradan 2 ay geçti 2. seansa gitmeniz gerekiyo ilk gidildiginde gitmeden 3 gün önce jiletlenmesi gerekmiş peki 2. seana gitmeden 3 gün öncede mi jilet yapmak gerekiyo yani lazerle azalması saglanıyo tamam ama bi yandanda jiletle yapmak mantıklımı gidenler ne yapıyor

kızlar benımde genıtal bölgede ki kıllar canıma tak etti ama lazer kısır yapıyormus dıye duydum ve hiç gitmedim bu yuzden,fikri olan var mı

?? lazer kısır yapar mı?? suan hamıleyım ve doğumdan sonra gitmeyı düsünüyorum

merhaba;

ben 3 yıl devamlı lazer uygulattım ve hiç bir problemim kalmadı ayrıca şuan 14 aylık bir bebeğim var

hımmm tesekkurler cnm, ne bilim duydum icime kuşku düstü ve birtürlü cesaret edip yaptıramamıştım,ama canıma ak etti kıllar her ay ağda canım cok yanıyor kesin çözüm için lazer yaptıracagım

daha sonra hiçbir gidişimde jilet yada başka bir uygulama yapmadılar. direk lazer uygulama başladılar.

kızlar bence bir an önce yaptırın derim resmen rahatlık .....

evet kaçış yok maalesef, eninde sonunda yaptırcaz. Geriye Ankara'da hijyenik, işe yarayan ve bunlara rağmen mümkünse ucuz(bu çok önemli değil) bir yer bulmak kalıyor benim için. Bilen biri özel mesajdan yardımcı olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…