ben özel göztepe hastanesinde yapıyorum canım koltuklatım bitti gibi genitalede bi kere gittim ama emla sürmüştüm 1.5 saat beklettim pek acı olmadı ama süremediğim yerler çok pis acıdı valla yerimden hopluyodum resmen kesinlikle emla kullanmanı tavsiye ederim bu arada orada kontrol seanslarını kaldırmışlar galiba bnde bi dahakine florance nightingle ya da özel acıbademe gitcem fiyatlar aynı zaten hemen hemen
fiyatı ne kadar cnm bende gitmek istiyorum:s yada ütüleme epilasyonaa.. of
cihaz alex canım genital 100 koltuk altı 50
diğerleride hemen hemen aynıydı galiba hatta 10 20 lira ucuza geliodu sanırım toplam
cnm hiç acımıyor desem yalan olur. Ama ben daha önce ağdayla alıyordum ona göre hiç birşey.. En azından bıtecek bu dert bunu bılıyorsun,onu dusundukçe acıyı hıssetmıyorsun bile..
Bence dayanılmayacak bir acı asla ve asla değil... zaten öle olsa bır gıden bır daha gıtmezz. Hiç korkma ben bayıla bayıla gidiyorum valla.. Altı üstü 10 dk sürüyor zaten..
Birde gittiğin yer önemli tabiii... Ama bence o kadar da acımıyorr..korkma sakın rahat ol..
pahalıymışkoltuk altın gitti diyosun kaç seansta peki
10 dakika mı sürüyor :S oramda o kadar kıl var ki birkaç saat sürer diyordum ben
peki iç kısımlara yaptırıyor musunuz kızlar? kuruluk oluyor falan demişlerdi. kuruluktan kasıt nedir ve sizde böyle bir şey oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?