- 5 Haziran 2015
- 255
- 53
- 28
- Konu Sahibi bayanagresif
-
kac seansta bitti canimTelaş yapma Can'ım. Alexandr kalın tüyler için, diyot ince tüyler için. Benim gittiğim yer alexandr ile inceltti. Diyot ile bitirdi diyebilirim. Kaldi ki senin 3. Seansın. Biter merak etme
Hayır kadın dedi ki genital bölgeye alexandr cihazmz harici cihaz kullanmyrz
kac seansta bitti canim
Selam, Ben genital bölge ve kol altına lazer epilasyon yaptırdım ve çok memnunum. Kol altım 4. seansta tamamiyle bitti . Genitalim de 6. seansta bitti denecek kadar azaldı. daha 2 seansım var ama 3 aydır çok rahatım. Jilet bile vurulacak bir şey kalmadı diyebilirim. Gittiğim yerde benimle ilgilenen bayanın telefon numarasını vereyim istersen sana yardımcı olsun. Klinik olduğundan dolayı doktorları var her şey doktor kontrolünde oluyor. 0545 720 05 12 Alize HanımSlmm kızlar ben genital bölge için lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum tamamen çözüm mü sizce yoksa sadece seyreltiyo mu?? Bi kac kişiden duyduğuma göre üst tarafta bitiyo fakat alt tarafta seyrek seyrek kalıyo orayı da jiletle alıyorum diyo epilasyona giden var mı içinizde bilgi verebilir misiniz.
Bende öyle bir şey olmadı. Acaba size hangi cihaz ile işlem yaptılar?Bende bir ay önce gittim şimdiden yüzde 70 80 yok oldu bu kadar kolay mı ya yoksa dökülenlerin yerine tekrar çıkacak mı? Birde lazerden 20gün sonra 3 4 tane çıban gibi içten sivilce gibi bişeyler çıktı sizde de oldu mu?
Alex cihazı hastanede oldumBende öyle bir şey olmadı. Acaba size hangi cihaz ile işlem yaptılar?
Genel olarak lazer epilasyon yapan yerlerde hep Alex oluyor. Ama benim gittiğim yerde her türlü cilt rengi ve kıl yapısına özel makinalar var. Ayrıca doktor kontrolünde her şey. Dilersen numara vereyim bir ara görüş. En azından kontrol ettirmiş olursun.Alex cihazı hastanede oldum
nerde yaptırdın ?Canım ben buz lazere giriyorum çok memnunum acı eşiği de çok düşük. Arkadaşım benden önce başlamıştı %90 oranında sonuç aldı.
Ben İstanbul'da değilim doğuda bir ildeyimGenel olarak lazer epilasyon yapan yerlerde hep Alex oluyor. Ama benim gittiğim yerde her türlü cilt rengi ve kıl yapısına özel makinalar var. Ayrıca doktor kontrolünde her şey. Dilersen numara vereyim bir ara görüş. En azından kontrol ettirmiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?