Genital bölge lazer epilasyon

Bencede boşuna para ama lazer çok olmasına rağmen daha mantıklı aylık ağda parası gibi düşün çok da fazla gelmiyor bu durumda sürekli temiz ve uzun süre :)

Bencede boşuna para ama lazer çok olmasına rağmen daha mantıklı aylık ağda parası gibi düşün çok da fazla gelmiyor bu durumda sürekli temiz ve uzun süre :)
Evet boyle yorumlar gordukce hevesleniyorum en kisa zamanda ben de gidecegim inşallah forumdan bir arkadastan mekan tavsiyesi aldim

lazer büyük kolaylık, ağda öyle değilki, yıllarca ağda yaptırdım. boşa para boşa o kadar acı ve ardından tekrar tüyler....

Düşünenler hemen baslamali. Hayatta yaptığınız en doğru şey olur. Temiz hijyenik yer bulmak zor. Ben İstanbul da Mecidiyeköy de İstanbul tip merkezine gidiyorum. Son derece profesyonel temiz ve uygun. Makinaları da alex. Şiddetle tavsiye ederim.

Bende 2 aydır gidiyorum ikinci seansım alexandra cihazlari genital bolge icin daha iyiymis kararan sertlesen tuyler uygunmus gercekten de oyle daha ikinci seansım olmasina ragmen cok memnunum dudak dedigimiz kısım cok az kalıyormus bitirenlerden bilgi aldim ama rahatsiz edici bir sekilde yokmus gelenler ztn elinizle cekince kopuyomus ki ben suan cekmeme ragmen kopup dusuyo tertemiz cok rahat tavsiye ederim bu cihazi canim :)

diod gidiyorum, alex e gittim önce, yapan yaktığı için bıraktım. diod çok memnunum ama şöyle bir şey var %100 diye bitecek bir şey yok, bunu diyenlere asla inanmayın

Yaktığı için derken derine mi zarar verdi? Sorms sebebim genital ve koltuk altına başladım ve alt tarafmda biyerde okadar canım yandı ki kıza bu neden böyle acıdı dedim uzun kalmış dedi.sonra eve geldim baktım orası bildiğin yanmıştı ya hayır ilk defa gittim böylr mi oluyor normalmi? okadar araştırdım hiç denk gelmedim ama normalmi ya. Yoksa bidaha oraya gitmicem

Acaba makinenizin markasi ney. ?

3 seansm oldu bugn .dozu gittikçe artıyor uzman bugun biraz agrlı oldu ama her atışda agrı oluyor dıyeblırım agda gıbı degl.ama yanma hıssı oldu mesela bugun eve geldkden snra alex kullnıyor bna bu arada

merhaba, ben diode marka epilasyon cihazına gidiyorum. arkadaşlarımın referansıyla gittim. gayet memnunum. beşiktaş da liatris güzellik merkezi

Canım özel bölgedeki kılların bitmesi senin acı eşiğinle alakalı genital bölge hassas ve kıl kökünün fazla olduğu bi bölge olduğu için düşük juul le girmek zorundayız ama sen dişini sıkarsan sonuç alırsın

kızlar sizlere bir sorum olacak ben lazere basladm genital bolge icin iki seans gittim1 hafta sonra ucuncuye gidecegm bes alti tane tuy cikti ustlrrde alt taraflardada cok cok ince kucuk ele ble gelmyn sari tuy ckms dudsk kismlsrnda jiletlemelimiym

Hayır jiletleme yapma ki epilasyon seansına giren uzman dökülmelerine baksın ona göre kıl ayarı yapıp girsin

diod gidiyorum, alex e gittim önce, yapan yaktığı için bıraktım. diod çok memnunum ama şöyle bir şey var %100 diye bitecek bir şey yok, bunu diyenlere asla inanmayın

Alexandra ya giden arkadaşlar çoğu memnun ama kimi de diod diyo benim de kafamı karıştırdılar beyaz tenliyim bu arada hala kararsızım her kafadan ses çıkıyor bilmiyorum
merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerde tüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..

Can'ım hangisini aldın Phılps mi

Ben gittim yüzde doksan sonuç aldım. Evet altlarda kalıyo bir iki tane. oda rahatdız etmiyor alıyorsun zaten eldivenle.
merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerdetüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..

Telaş yapma Can'ım. Alexandr kalın tüyler için, diyot ince tüyler için. Benim gittiğim yer alexandr ile inceltti. Diyot ile bitirdi diyebilirim. Kaldi ki senin 3. Seansın. Biter merak etme

Telaş yapma Can'ım. Alexandr kalın tüyler için, diyot ince tüyler için. Benim gittiğim yer alexandr ile inceltti. Diyot ile bitirdi diyebilirim. Kaldi ki senin 3. Seansın. Biter merak etme
Hayır kadın dedi ki genital bölgeye alexandr cihazmz harici cihaz kullanmyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…