- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi bayanagresif
-
Bencede boşuna para ama lazer çok olmasına rağmen daha mantıklı aylık ağda parası gibi düşün çok da fazla gelmiyor bu durumda sürekli temiz ve uzun süre :)Ben de surekli gitmek istiyorum fiyatlar butceme cok uygun gelmediğinden gidemedim evde kullanilan ipl cihazlardan aldim ama almaz olaydim zerre kadr ise yaramadi bir tek kil bile dokulmedi param bosa gitti bir suru para verdim bi de ona en iyisi lazer olsa gerek
Evet boyle yorumlar gordukce hevesleniyorum en kisa zamanda ben de gidecegim inşallah forumdan bir arkadastan mekan tavsiyesi aldimBencede boşuna para ama lazer çok olmasına rağmen daha mantıklı aylık ağda parası gibi düşün çok da fazla gelmiyor bu durumda sürekli temiz ve uzun süre :)
diod gidiyorum, alex e gittim önce, yapan yaktığı için bıraktım. diod çok memnunum ama şöyle bir şey var %100 diye bitecek bir şey yok, bunu diyenlere asla inanmayın
Acaba makinenizin markasi ney. ?Ben de surekli gitmek istiyorum fiyatlar butceme cok uygun gelmediğinden gidemedim evde kullanilan ipl cihazlardan aldim ama almaz olaydim zerre kadr ise yaramadi bir tek kil bile dokulmedi param bosa gitti bir suru para verdim bi de ona en iyisi lazer olsa gerek
Slmm kızlar ben genital bölge için lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum tamamen çözüm mü sizce yoksa sadece seyreltiyo mu?? Bi kac kişiden duyduğuma göre üst tarafta bitiyo fakat alt tarafta seyrek seyrek kalıyo orayı da jiletle alıyorum diyo epilasyona giden var mı içinizde bilgi verebilir misiniz.
Hayır jiletleme yapma ki epilasyon seansına giren uzman dökülmelerine baksın ona göre kıl ayarı yapıp girsinkızlar sizlere bir sorum olacak ben lazere basladm genital bolge icin iki seans gittim1 hafta sonra ucuncuye gidecegm bes alti tane tuy cikti ustlrrde alt taraflardada cok cok ince kucuk ele ble gelmyn sari tuy ckms dudsk kismlsrnda jiletlemelimiym
tesekkur ederimHayır jiletleme yapma ki epilasyon seansına giren uzman dökülmelerine baksın ona göre kıl ayarı yapıp girsin
diod gidiyorum, alex e gittim önce, yapan yaktığı için bıraktım. diod çok memnunum ama şöyle bir şey var %100 diye bitecek bir şey yok, bunu diyenlere asla inanmayın
merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerde tüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..Alexandra ya giden arkadaşlar çoğu memnun ama kimi de diod diyo benim de kafamı karıştırdılarbeyaz tenliyim bu arada hala kararsızım her kafadan ses çıkıyor bilmiyorum
Can'ım hangisini aldın Phılps miBen de surekli gitmek istiyorum fiyatlar butceme cok uygun gelmediğinden gidemedim evde kullanilan ipl cihazlardan aldim ama almaz olaydim zerre kadr ise yaramadi bir tek kil bile dokulmedi param bosa gitti bir suru para verdim bi de ona en iyisi lazer olsa gerek
canım hayır cihaz almadm bn yerinde yaptırıyorumCan'ım hangisini aldın Phılps mi
merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerdetüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..Ben gittim yüzde doksan sonuç aldım. Evet altlarda kalıyo bir iki tane. oda rahatdız etmiyor alıyorsun zaten eldivenle.
merhabalar arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben alexandr cihazla genital bölgeye 2 seans gittim bir de kontrol 3. Seansıma gidicm yalnız 1.seansdan sonra bi bölgede hafif bi kırmızılık oluştuğu için oraya her gün bol bol bepanten sürdüm ve şimdi dikkat ettim her yer prüzsüz tüy bile yok ama o kızarklgn olduğu yerdetüylenme olmuş yani ince tüyler kızarıklık gcti ama resmen tam o sürdüğüm yerde oluşmuş ve kızın lafı aklıma geldi bana alexandr cihaz ince tüyleri coğaltr dedi e şimdi bn napıcam oraya sürülünce coğalcak bilen lütfn yazsn bişe 650 tl verdm bi de..
Hayır kadın dedi ki genital bölgeye alexandr cihazmz harici cihaz kullanmyrzTelaş yapma Can'ım. Alexandr kalın tüyler için, diyot ince tüyler için. Benim gittiğim yer alexandr ile inceltti. Diyot ile bitirdi diyebilirim. Kaldi ki senin 3. Seansın. Biter merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?