• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge lazer epilasyon

bayanagresif

EYY HAYAT GÜLÜMSE KAHRINI ÇEKİYORUM
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
35
33
3
Slmm kızlar ben genital bölge için lazer epilasyona gitmeyi düşünüyorum tamamen çözüm mü sizce yoksa sadece seyreltiyo mu?? Bi kac kişiden duyduğuma göre üst tarafta bitiyo fakat alt tarafta seyrek seyrek kalıyo orayı da jiletle alıyorum diyo epilasyona giden var mı içinizde bilgi verebilir misiniz.

Ben gittim yüzde doksan sonuç aldım. Evet altlarda kalıyo bir iki tane. oda rahatdız etmiyor alıyorsun zaten eldivenle.

Baska yok muuu bunların makinası oluyomus bide 2 cesit alexandra falan onu iyi diyolar fark ediyomu ki hepsi aynı deil mi...

genital bölgede en iyisi alexsandrte o cihaz olan yere gidin derim ben..acısı da diger cihazlara göre daha az.

Alexandra ama beyaz tende siyah kalın tüylerde kesin cözüm ben genitale gidiyorum 5.ci seansım benimde üstlerde yok suan ama altlarda her atıstan sonra kalıyo bittikten sonra kalan o cok ince tuyler seni rahatsız etmez zaten

diod gidiyorum, alex e gittim önce, yapan yaktığı için bıraktım. diod çok memnunum ama şöyle bir şey var %100 diye bitecek bir şey yok, bunu diyenlere asla inanmayın

Alexandra ama beyaz tende siyah kalın tüylerde kesin cözüm ben genitale gidiyorum 5.ci seansım benimde üstlerde yok suan ama altlarda her atıstan sonra kalıyo bittikten sonra kalan o cok ince tuyler seni rahatsız etmez zaten

Saol canm teşekkür ederim ben zaten oldukça beyaz tenliyim bu zamana kadar jiletle aldığım için kıllar doğal olarak sert alexandra mı diyosun bide diod diyolar kafamı çok karıştırdılar yaa :KK43:

Alexandra ya giden arkadaşlar çoğu memnun ama kimi de diod diyo benim de kafamı karıştırdılaro_O beyaz tenliyim bu arada hala kararsızım her kafadan ses çıkıyor bilmiyorum :KK43::KK45:

Alexandra ile genital koltuk altı yaptırdım gayette memnunum sadece alt kısımlarında kaldı bi kaç tel onlarıda 4-5 ayda bir eldivenle alıyorum okadar tavsiye ederim ;)

ben diod gidiyorum, aynı zamanda bütün makinelerin eğitimini de aldm ama tamamen farklı bir sektörde çalısıyorum. Ağrı kesici için lazer başlamadan yarım saat önce, eskisine nazaran daha az hisseedceksiniz :)

Kizlar ben de gidiyorum 3 seans yapildi ama alt kisimlari nerdeyse hic dokulmuyo bende mi sorun var anlamadim alex cihazda :(

Guzel yapamıyolarda ondan dökülmüyo benimde ic kısımlarım 2 seferdir dökülmüyo bu sefer söylicem daha guzel tarasınlar

ıslak zemn olduğu için dökülmesi daha zaman alır alt taraflarn, benimki de aynen o şekilde alt taraflar duruyor üstler döküldü, bi değişik :)

7 veya 8 canım yanlış hatırlamıyor sam 2 yıldır gitmiyorum çünkü :) ama ilk 5 i falan 45 günde bir diğerleri 3 ayda bir falan dı seanslar. Azalınca baya süreyi kendim belirledim yani :)
Ben de surekli gitmek istiyorum fiyatlar butceme cok uygun gelmediğinden gidemedim evde kullanilan ipl cihazlardan aldim ama almaz olaydim zerre kadr ise yaramadi bir tek kil bile dokulmedi param bosa gitti bir suru para verdim bi de ona en iyisi lazer olsa gerek

Back