Lekeler, Çiller genital bölge koyuluğu için! ben denedim

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
umarım bi sonuc alinir, ben lazer yaptirdigim icin o bolgeye tuy sorunum yok yani tuylerden kaynaklanan bi koyuluk diil die dusunuyorum, ama su tuz olayini da merak ediyorum. Kullanan arkadaslar yorumlarini paylasmaya dewam ederlerdse sewinirim.

bir de sağlık sitelerine baktim biraz önce bi kaç kişi doktorlara sormus genital bolge esmerligini, dr. sole soylemis: Eczaneden hidrokinon içeren renk açıcı kremler satın alıp günaşırı kullanabilirsiniz.
Bir de kiloya bagli koyulasma olanlar icin soyle br oneri war:Kilo vermek,boxer kilot giymek ve kimyasal peeling sizin sorununuzu çözer.
genel olarak Cildiye uzmanınızın önerebileceği ilaçlarla açılabilir şeklinde öneriler war....Bilginize...

canim lazer yaptirmissin o bölgeye. Peki tüyler tamamen bitti mi? Bi de acisina nasil dayandin? Cok fazla acir diye düsünüyorum

canım tuyler %90 bitti sayılır, benim daha 4 seans war ama..Acısına gelince bazıları lazer oncesi krem suruyor uyusturucu ben kullandim ama etkili olmadi o yuzden surmeden gidiyorum.Ben aci duyuyorum ama 5 dk suruyor lazer:)o yuzden katlaniyorum..

denemek lazım. bendede koltuk altımın birinde bir koyulaşma var malesef.
paylaşım için teşekkürler .

Hidrokinon içeren hiçbir şeyi kullanmayın. Amerika'da yasaklanmış bir madde,kansere neden oluyor,çok zararlı. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın.

sağol canım uyarıların için dikkate aldım hepsini. evet haklısın günde 2 defa çok :)
deniz tuzunu nereden bulabilirim peki?

ben burdan marketden aliyorum ama turkiyede marketde bulabilirmisin bilemiyorum

ha aklima geldi aktarlarda belki bula bilirsin yerimseniben

Son düzenleme:
eğer faydası warsa inanılmaz mutlu oldum. çünkü bende bu konuda aşırı hassasım. hep düşünüyordum sadece bende mı war diye. ilaç isimleri buldum ama zararlı olabilir diye henüz denemadm

hımm bilseydim estetik olmazdım ben de simdi süper ama hem sekli hem rengi bebek gibi ben de kesin sonuc olsun diye yapmıstım gerek yokmus yaaa ((( su ana bak herkes tuz limonla yapıyomus masrafsız ne güzel

arkadaşlar tuz-limon işe yarıyor mu gerçekten? deneyen arkadaşlar bilgi werebilirse çok sewinirim..

hımm bilseydim estetik olmazdım ben de simdi süper ama hem sekli hem rengi bebek gibi ben de kesin sonuc olsun diye yapmıstım gerek yokmus yaaa ((( su ana bak herkes tuz limonla yapıyomus masrafsız ne güzel

cnm sen estetik oldum derken nası bi estetik? yani genital renk koyuluğunu estetikle halllettim mi diosun, nasıl oldu bunu biraz açabilir misin merak ettim de.. bi de şeklinde ne gibi bi sorun yaşıodun ve estetik sonrası sonuç ne oldu anlatırsan sewinirim.. ben de düşünüyorum da.. değişiklik ne ölçüde oldu, bariz fark yarattı mı? sewgiler..opuyorumnanaktan

bende merak ettim şimdi...CADIARZU

saç,baş,cilt,kilo.... amma sorunluymuşum bende kaydirigubbakcemile3
genital bölge esmer olmasa nolurdu sanki :)))
bende deniycem yararlı olacağını düşünüyorum.Ellerin ve yüzün rengini açmak içinde limon suyunu söylüyorlar..
Hem tüylerin azalmasınada yardımcı olur.Babanem hep derdi ağdadan sonra tuz sürün diye.
Kardeşim denemiş tuzu bacaklarında 1 aydır çıkmamış,kollarında da çok az var.
Gelişmeleri bildiririm

ya bişey soracam vajinanın neresinde koyulaşma oluyo ben pek anlamadım yani neresine limon sürülüyo saf mıyım neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…