limon ve tuzun aynı zamanda kıl köklerini zayiflattıgı da söylenmekte hanımlar :)
koltuk altı için de oluyor ve diğer forumlarda da okuduğumuz yöntem ; LıMON VE TUZ.
inanın gerçekten fark etti.
az önce yaptım limonu yarıya böldüm tuzu üstüne boca ettim ve sürdüm. yanıyor felan diye korkmayın deli gibi canınız acımıyor. vajinanın içine limon suyu kaçmaması için pamuk felan koyabilirsiniz. birazcık bastıra basıta limonu sürün. 5 dk ya da biraz daha fazla süre sürebilirsiniz. soğuk suyla duruladım ve gerçekten aşırı derecede fark etti. gözlerime inanamadım. ki ben de sizler gibi bu koyuluktan aşırı derecede rahatszdım bunu sabah akşam yapıcam ben bugünden itibaren. bugünden itibaren isteyen arkadaşlarla başlayalım günü günüe değişimleri yazarız. ben memnun kaldım gerçekten de canım da hiç acımadı. inşAllah hepimizde etkili olur
koltuk altı için de oluyor ve diğer forumlarda da okuduğumuz yöntem ; LİMON VE TUZ.
inanın gerçekten fark etti.
az önce yaptım limonu yarıya böldüm tuzu üstüne boca ettim ve sürdüm. yanıyor felan diye korkmayın deli gibi canınız acımıyor. vajinanın içine limon suyu kaçmaması için pamuk felan koyabilirsiniz. birazcık bastıra basıta limonu sürün. 5 dk ya da biraz daha fazla süre sürebilirsiniz. soğuk suyla duruladım ve gerçekten aşırı derecede fark etti. gözlerime inanamadım. ki ben de sizler gibi bu koyuluktan aşırı derecede rahatszdım bunu sabah akşam yapıcam ben bugünden itibaren. bugünden itibaren isteyen arkadaşlarla başlayalım günü günüe değişimleri yazarız. ben memnun kaldım gerçekten de canım da hiç acımadı. inşAllah hepimizde etkili olur
amannn canim sakin ha sabah aksam yapilirmi bu sadece haftada bir bonyodan sonra yap, sabah aksam yapacam renk acacagim diye yara yaparsin mazallah !! , herseyin fazlasi zarar bunu unutma!, dusun peeling hergun iki sefer yapilirmi en fazla haftada bir kez yapilir buda onun gibi !! dikat lutfen!!
sunuda eklemek istedim normal tuzu limonun ustune koyup yapma !, bir cay bardagi kadar deniz tuzunu al bir kaba koy yarim limonu sikip banyodan sonra vucuduna, bacaklarina, rengini acmak istedigin yere peeling seklinde surt cok iyi gelecektir normal tuzdan deniz tuzu daha iyi yerimseniben
ağdadan sonra mı? ay yutkundum valla, acımadığına emin misin?kaydirigubbakcemile3
yakıor ve tüyleri zayıflatıor kızlarr hadi bende başlayayım bu yönteme senle tatlım katatonia gelişmeleri yazarım herkeşe
ama günde bikere yap aman yara olur hakından gelemezsin sona