Lekeler, Çiller genital bölge koyuluğu için! ben denedim

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

katatonia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
131
1
36
koltuk altı için de oluyor ve diğer forumlarda da okuduğumuz yöntem ; LİMON VE TUZ.
inanın gerçekten fark etti.
az önce yaptım limonu yarıya böldüm tuzu üstüne boca ettim ve sürdüm. yanıyor felan diye korkmayın deli gibi canınız acımıyor. vajinanın içine limon suyu kaçmaması için pamuk felan koyabilirsiniz. birazcık bastıra basıta limonu sürün. 5 dk ya da biraz daha fazla süre sürebilirsiniz. soğuk suyla duruladım ve gerçekten aşırı derecede fark etti. gözlerime inanamadım. ki ben de sizler gibi bu koyuluktan aşırı derecede rahatszdım bunu sabah akşam yapıcam ben bugünden itibaren. bugünden itibaren isteyen arkadaşlarla başlayalım günü günüe değişimleri yazarız. ben memnun kaldım gerçekten de canım da hiç acımadı. inşAllah hepimizde etkili olur

canım sonuc alman cok guzel
yalnız her duşta kese yapip sonrasında tekrar et bu işlemi
sabah akşam yaparsan cildine zarar verme ihtimali yüksek....

hımm doğru diyorsun zarar verebilir tenime. o zaman günde bir kereye indirgeyeyim bunu ben,keseden sonra uygularım. kıl tüy kararma o kadar çok sorunumuz var ki birinden bile kurtulmamız kardır :)

valla elimden geleni yapıcam ben ne öğrendiysem bu forumdan. limon tuz gerçekten fark ettirdi. diğer şeyleri de deniycem forumda okuduğum. gelişmeleri yazıcam :)

amannn canim sakin ha sabah aksam yapilirmi bu sadece haftada bir bonyodan sonra yap, sabah aksam yapacam renk acacagim diye yara yaparsin mazallah !! , herseyin fazlasi zarar bunu unutma!, dusun peeling hergun iki sefer yapilirmi en fazla haftada bir kez yapilir buda onun gibi !! dikat lutfen!!
sunuda eklemek istedim normal tuzu limonun ustune koyup yapma !, bir cay bardagi kadar deniz tuzunu al bir kaba koy yarim limonu sikip banyodan sonra vucuduna, bacaklarina, rengini acmak istedigin yere peeling seklinde surt cok iyi gelecektir normal tuzdan deniz tuzu daha iyi yerimseniben

Son düzenleme:

ağdadan sonra mı? ay yutkundum valla, acımadığına emin misin?kaydirigubbakcemile3

sağol canım uyarıların için dikkate aldım hepsini. evet haklısın günde 2 defa çok :)
deniz tuzunu nereden bulabilirim peki?

ağdadan sonra mı? ay yutkundum valla, acımadığına emin misin?kaydirigubbakcemile3

bugün forumda baya bi dolandıktan sonra ameliyat eldiveniyle aldım var olan tüyleri. ondan sonra yaptım limonu. acımadı valla yanma da olmadı :) sorun bende mi yafs :)))

şimdi de pipimize limon mu sürüyoruz arkadaşlar?? kafamçokkarıştı

bunu da yazalım bir kenara, kararırsa ve bu da gözümü rahatsız ederse(ki önce rahatsız olacak kadar uzun süre oraya bakmam lazım) denerim...

slm kızlar bende yeni oldum
benimki jiletten dolayı sanırım bi kararma var.genital bölge ile bacak arası resmen renk mutasyonuna uğramış durumda.bende bugün denicem ama ne kadar zaman sonra fark ediliyo acaba

haftada bir uygulayacağım ben,siz de öyle deneyin isterseniz.. valla ben dün yaptım baya bir fark etti. gözle görülür şekilde.

yakıor ve tüyleri zayıflatıor kızlarr hadi bende başlayayım bu yönteme senle tatlım katatonia gelişmeleri yazarım herkeşe
ama günde bikere yap aman yara olur hakından gelemezsin sona

işe yarasın ben de yapıcam
hadi kızlar kararmaktan kurtulalım delikafadulden

Son düzenleme:
yakıor ve tüyleri zayıflatıor kızlarr hadi bende başlayayım bu yönteme senle tatlım katatonia gelişmeleri yazarım herkeşe
ama günde bikere yap aman yara olur hakından gelemezsin sona

:) ay hadi inşAllah bi kurtulsak. mesela geçen gün yaptım 1 kere konuyu açtığım gün. sonra bir daha yapmadım tahriş etmiyim diye..
acaba dedim anlık bir renk açılması mıydı bir iki güne yine eskiye döner mi renk diye kontrole aldım ama hiç bir değişme yok renk açıldığı gibi kaldı sevindim yani zemuszemus düzenli şekilde yaparsak sorunun hallolacağına inanıyorum. dün makinayla koltuk altlarımı aldım yaptım yine limonu,açıldı rengi. şimdi kol altlarımı yakın takibe aldım renkte değişme var mı diye. foruma geldikçe gelişmeleri yazıcam sevgiler saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…