Canin cok acir sen alamazsin jiletten doneceksin muhakkak ilkini kuafore aldir hem nasil aliyorlar gormus olursun ailen neden para vermesin sagligin icin gerek bu bence ayrica gecmis olsun.
Söyledim anneme aslında babana söyle oramı buramı aldırcam para ver de versin hem sen bizim yanımızda çorapsız gezmesin o masaya nasıl yatıcaksın dedi. Bende bunu söyleyemiyeceğim için babama para istemedim. Kuaför işi imkansız zaten kartuşla alanları gördüm düğün zamanında ama en ufak bir fikrim yok :26:
Söyledim anneme aslında babana söyle oramı buramı aldırcam para ver de versin hem sen bizim yanımızda çorapsız gezmesin o masaya nasıl yatıcaksın dedi. Bende bunu söyleyemiyeceğim için babama para istemedim. Kuaför işi imkansız zaten kartuşla alanları gördüm düğün zamanında ama en ufak bir fikrim yok :26:
Babana oramı buramı aldırıcam demene ne gerek var? Baba para verir misin demen yeterli değil mi ne için diye sorarsada kuaförde işlerim var dersin oda anlar. Jiletten dönüyosun ve ilkini kendin yapman çok zor ilk başta başka birine yaptırman lazım.
Babamın vereceği 10 tlye kuaför almazki alacak yer 1 yer deilki bir sürü kendim yapmak zorundayım :26: biliyorum zor olucak ama kendim yapmak zorundayım.. Acısız nasıl yapılır ki? :26:
Yahu niye vermesinler verirler kiz cocugusun paraya ihtiyacin olabilir.annen neden bu kadar anlayissiz ki ben onu anlamadim. Annen nasil hallediyor tuy islerini sana da yol gosterseymis madem.
Bel diyosun popop diyosun oralarini kendin nasil alacaksin bari annenden yardim iste.
Canım kuaföre sor hepsinin ne kadar tutucağını ve babandan o kadar para iste verir yani sonuçta ihtiyacın olan bişey. Hiç bilmeden acısız yapman imkansız yönünü bilmezsin çekmeyi bilmezsin çok zor olur.
Bel popo artık jilet ama göbek bacak genital koltuk altı agda diyorum demekle kalıyorum.. Yardım etmeyeceği için tenezül etmiyorum jengam..
Çok mu acıyor :26: yukarıdan sürüp aşağıdan çekiliyormuş herkezde yön o şekildedir dimi? Demin topicte öyle okudum da :26:
ooo işin çok zor ugrasabılırmısın o kadar bölgeyle ilk olcak bide.bencede kuaförden başka sansın yok.utanırım dıyorsan popo ve genital için eldivenle ıkı uc kıl derken halletmıs olursun ama buda nerden baksan bır saatını alır agda yapmış gıbı olursun ve canın pek acımaz diğer bölgelerın ıcın bencede kuaföre git.
Umarim ileride kimseye muhtac olmayacgin guzel bir isin olur tatlim. Sana dileyecegim en guzel sey bu olur suan sanirim.
Canım jiletten dönüp hemen kendin alamazsin agdayla. Mümkün değil kökleri çok kuvvetli oluyor sen acıyı bir tarafa bırakıp alayım desen bile tüyler gelmiyor bir kere. Bende eskiden jilet kullanıyordum agdayla almak istiyordum defalarca denemistim ama olmadı. En sonunda gidip kuaförde aldirmistim senelerdirde bir daha jilet kullanmadım
komple sir ızmırde 25 tl yazıyo ama sen genıtalıde yaptırmazsan daha ucuz yaptırabılırsn.onu kendın yap eldıvenle.İncisedef 100 tlden aşağı yapmazlar ki kuaför ciddi imkansız ve çok utanırım ben :26: eldivenle o kadar şeyi nasıl acaba buza mı otursam napsam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?