• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge, koltuk altı, göbek, bel, popo ve bacak ( KK yardıım edin :( )

DrAdige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
355
7
68
Amasya
20 yaşındayım 7 senedir jilet kullanıyorum ve hiç ağda, epilatör kullanmadım agdanın ne olduğunu nasıl kullanıldığını dahi bilmiyorum ailem bana göstermedi annem hamamotu kullanıyor ev kokuyor diye bana gelince kullandırmıyor. Bikini bölgesini nasıl alıyorsunuz? Ameliyata gidicem mart ayında sonda takıcalar malum kuaföre gitmem imkansız göndermezlerde parada vermezler ben nasıl alabilirim evde? Bide ciddi manada uyuşturan birşeyler var mı? 7 gün hastahanede yatış yapıcam benim kıllar 4 saatte büyüyor jiletle alınca banada bi akıl verin kızlarr.. :( bir ara agda seti alıyım dedim kartuşlu yaşadığım şehirde seti yok netten baktım kapıda nakit ödemeli bulamadım.. Eger gözünüze ilişirse kapıda ödemeli bi şekilde söyleyin lütfen almaya çalışırım ve acısından çok korkuyorum :( :26: :26: :26:

Canin cok acir sen alamazsin jiletten doneceksin muhakkak ilkini kuafore aldir hem nasil aliyorlar gormus olursun ailen neden para vermesin sagligin icin gerek bu bence ayrica gecmis olsun.

Canin cok acir sen alamazsin jiletten doneceksin muhakkak ilkini kuafore aldir hem nasil aliyorlar gormus olursun ailen neden para vermesin sagligin icin gerek bu bence ayrica gecmis olsun.

Söyledim anneme aslında babana söyle oramı buramı aldırcam para ver de versin hem sen bizim yanımızda çorapsız gezmesin o masaya nasıl yatıcaksın dedi. Bende bunu söyleyemiyeceğim için babama para istemedim. Kuaför işi imkansız zaten kartuşla alanları gördüm düğün zamanında ama en ufak bir fikrim yok :26:

Söyledim anneme aslında babana söyle oramı buramı aldırcam para ver de versin hem sen bizim yanımızda çorapsız gezmesin o masaya nasıl yatıcaksın dedi. Bende bunu söyleyemiyeceğim için babama para istemedim. Kuaför işi imkansız zaten kartuşla alanları gördüm düğün zamanında ama en ufak bir fikrim yok :26:

Babana oramı buramı aldırıcam demene ne gerek var? Baba para verir misin demen yeterli değil mi ne için diye sorarsada kuaförde işlerim var dersin oda anlar. Jiletten dönüyosun ve ilkini kendin yapman çok zor ilk başta başka birine yaptırman lazım.

Yahu niye vermesinler verirler kiz cocugusun paraya ihtiyacin olabilir.annen neden bu kadar anlayissiz ki ben onu anlamadim. Annen nasil hallediyor tuy islerini sana da yol gosterseymis madem.

Babana oramı buramı aldırıcam demene ne gerek var? Baba para verir misin demen yeterli değil mi ne için diye sorarsada kuaförde işlerim var dersin oda anlar. Jiletten dönüyosun ve ilkini kendin yapman çok zor ilk başta başka birine yaptırman lazım.

Babamın vereceği 10 tlye kuaför almazki alacak yer 1 yer deilki bir sürü kendim yapmak zorundayım :26: biliyorum zor olucak ama kendim yapmak zorundayım.. Acısız nasıl yapılır ki? :26:

Babamın vereceği 10 tlye kuaför almazki alacak yer 1 yer deilki bir sürü kendim yapmak zorundayım :26: biliyorum zor olucak ama kendim yapmak zorundayım.. Acısız nasıl yapılır ki? :26:

Canım kuaföre sor hepsinin ne kadar tutucağını ve babandan o kadar para iste verir yani sonuçta ihtiyacın olan bişey. Hiç bilmeden acısız yapman imkansız yönünü bilmezsin çekmeyi bilmezsin çok zor olur.

Yahu niye vermesinler verirler kiz cocugusun paraya ihtiyacin olabilir.annen neden bu kadar anlayissiz ki ben onu anlamadim. Annen nasil hallediyor tuy islerini sana da yol gosterseymis madem.

Kız çocuğuyum ama kuaför ailem için boş vakit annem hamamotu kullanıyor. Banada bir keresinde hamamda vermişlerdi 4 sene önce bende sürdüm 2 gün ellerimin agrısından kollarım havada ayakta uyudum yol gösterenin olmayınca böyle.. Hamam otuda 4 saat içinde kendini gösteriyor sabah batıklar patlamış 5 ml uzamış oluyor annem evi kokuttuğu için bana kullandırmıyor bende arko tıraş köpüğü gilette tıraş başlığı kullanıyorum onlarda babamın Allah razı olsun başlığın yedeği nerde demiyor onu kullanıyorum mecburen.. :26:

ooo işin çok zor ugrasabılırmısın o kadar bölgeyle ilk olcak bide.bencede kuaförden başka sansın yok.utanırım dıyorsan popo ve genital için eldivenle ıkı uc kıl derken halletmıs olursun ama buda nerden baksan bır saatını alır agda yapmış gıbı olursun ve canın pek acımaz diğer bölgelerın ıcın bencede kuaföre git.

Canım kuaföre sor hepsinin ne kadar tutucağını ve babandan o kadar para iste verir yani sonuçta ihtiyacın olan bişey. Hiç bilmeden acısız yapman imkansız yönünü bilmezsin çekmeyi bilmezsin çok zor olur.

Çok mu acıyor :26: yukarıdan sürüp aşağıdan çekiliyormuş herkezde yön o şekildedir dimi? Demin topicte öyle okudum da :26:

Canım jiletten dönüp hemen kendin alamazsin agdayla. Mümkün değil kökleri çok kuvvetli oluyor sen acıyı bir tarafa bırakıp alayım desen bile tüyler gelmiyor bir kere. Bende eskiden jilet kullanıyordum agdayla almak istiyordum defalarca denemistim ama olmadı. En sonunda gidip kuaförde aldirmistim senelerdirde bir daha jilet kullanmadım

Çok mu acıyor :26: yukarıdan sürüp aşağıdan çekiliyormuş herkezde yön o şekildedir dimi? Demin topicte öyle okudum da :26:

Herkeste yön aynı değildir canım her kılında yönü aynı değildir kimilerinin yönü terstir ve onu tam tersi sürüp çekmen lazım. Ben kendim yapıyorum ama ilk ağdamıda kendim yapmadım ve kendim yapana kadar kaç sene hep başkalarına yaptırdım onlar bile zorlanıyodu ilk başlarda yönlerden dolayı şimdi alıştığım için zor gelmiyo tabi.

ooo işin çok zor ugrasabılırmısın o kadar bölgeyle ilk olcak bide.bencede kuaförden başka sansın yok.utanırım dıyorsan popo ve genital için eldivenle ıkı uc kıl derken halletmıs olursun ama buda nerden baksan bır saatını alır agda yapmış gıbı olursun ve canın pek acımaz diğer bölgelerın ıcın bencede kuaföre git.

İncisedef 100 tlden aşağı yapmazlar ki kuaför ciddi imkansız ve çok utanırım ben :26: eldivenle o kadar şeyi nasıl acaba buza mı otursam napsam :26:

Umarim ileride kimseye muhtac olmayacgin guzel bir isin olur tatlim. Sana dileyecegim en guzel sey bu olur suan sanirim.

İnşAllah jengam sınava hazırlanıyorum zaten iyi yerler gelirde bu durumdan kurtulurum umarım.. İyi dileklerin için teşekkür ederim..:1:

Canım jiletten dönüp hemen kendin alamazsin agdayla. Mümkün değil kökleri çok kuvvetli oluyor sen acıyı bir tarafa bırakıp alayım desen bile tüyler gelmiyor bir kere. Bende eskiden jilet kullanıyordum agdayla almak istiyordum defalarca denemistim ama olmadı. En sonunda gidip kuaförde aldirmistim senelerdirde bir daha jilet kullanmadım

Yaşadığım şehirlerdeki kuaförlerin bile nerede olduğunu bilmiyorum.. Memlekete düğün için gittiğimde kuaför yüzü görüyorum.. Çok utanırımda.. :26: bu işi kendim başarmalıyım ama agda işini bilmiyorum anlatsanız neyle yaptığınızı?

İncisedef 100 tlden aşağı yapmazlar ki kuaför ciddi imkansız ve çok utanırım ben :26: eldivenle o kadar şeyi nasıl acaba buza mı otursam napsam :26:
komple sir ızmırde 25 tl yazıyo ama sen genıtalıde yaptırmazsan daha ucuz yaptırabılırsn.onu kendın yap eldıvenle.

Öncelikle geçmiş olsun. Ameliyatın iyi geçer umarım. Bunca yıl jilet kullanmışsın biranda kendi başına ağdaya geçemezsin zorlanırsın. Koltuk altını bacağını kendin halledebilirsin belkide genital bölge:50: imkânı yok yapamazsın canım. Annenin tavrı hiç hoşuma gitmedi söylemeden edemeyeceğim:20:

Back