Merhaba,
Bence gential bölgede kötü bir koku varsa bunu tavsiye edilenler gibi parfümlerle, çeşitli sabun veya temizlik maddeleriyle bastırmaya çalışmayın. Kötü kokunun sebebini buldurun, doktorunuz çare olmadıysa başka bir doktora gidin ve mutlaka sebebini buldurun çünkü bu normal bir şey değil. Normal akıntı kokusuz ya da hafif kokuludur, çok beklemedikçe de koku ağırlaşmaz.
Ve yaptırmadıysanız mutlaka smear testi de yaptırın zaten her kadının senede 1 mutlaka yaptırması gerekiyor, 2 dk.lık ağrısız bir işlem...
Rica ederim, sonucunu paylaşırsan sevinirim. Dilerim temiz çıkar
Arkadaşlar benim aylardır böyle bi problemim var...çok ama çok ağır koku var doktora gittim ilaç kullandım bi işe yaramadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum .. Aranızda benim gibi olanlar var mı varsa yardımlarınızı bekliyorum ... şimdiden teşekkürler
ayni dertten muzdaripim.ustelik benimki kendimi bildim bileli kokar ve cok agir kokar.dr.a defalarca gittim bir faydasi olmadi.gunde en az 1 kez dus alir,genital bolgeme drun verdigi koku onleyici jeli surerim ama yine kokuyor.
arkadaslar biri bana yardımcı olsun 10 mart ta sezeryan ıle dogum yaptım 40ım cıktı hala adet olmadım fakat 2 gundur genıtal bolgem cok kasınıo ve dün siyah lekelenmem oldu sızce neden yalnız eşimle dahaa hıc beraber olmadık yanı hamıle kalmam ımkansızzz
Arkadaşlar benim aylardır böyle bi problemim var...çok ama çok ağır koku var doktora gittim ilaç kullandım bi işe yaramadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum .. Aranızda benim gibi olanlar var mı varsa yardımlarınızı bekliyorum ... şimdiden teşekkürler
haklisin aslinda.faydasi olmadiktan sonra kullanmanin da bir anlami yok zaten.
ya birsey soracagim aslinda; benim akintim yesil.evet ilginc ama yesil.internetten okudugum kadariyla mantar belirtisiymis.ama dr birsey yok dedi.ustelik 2 farkli dr a gittim.acaba bu durum normal mi?
haklisin aslinda.faydasi olmadiktan sonra kullanmanin da bir anlami yok zaten.
ya birsey soracagim aslinda; benim akintim yesil.evet ilginc ama yesil.internetten okudugum kadariyla mantar belirtisiymis.ama dr birsey yok dedi.ustelik 2 farkli dr a gittim.acaba bu durum normal mi?
böbreklerine baktır bence...
bu hıç aklıma gelmemışti alakası olabılırmı
benim bir arkdaşımın öyleydi böbrekli iltihap kapmış
kronikleşmiş onun ilaçta fayda etmemişti baktırın belki faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?