- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.033
- 29
- Konu Sahibi bilge_nmbs
Ben kullandım o yağı koku için değil de enfeksiyonum vardı .işe yaradı biraz sanırım akıntım geçti biraz . Bide kokusu çok keskin Baya kokuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markasi neydi? Koku takintim var acimcasi koku yok bende ama zaman zaman kullanmak icin elimde boyle birsey olsun isterimBen kullandım o yağı koku için değil de enfeksiyonum vardı .işe yaradı biraz sanırım akıntım geçti biraz . Bide kokusu çok keskin Baya kokuyor
Bende ki bu canımMarkasi neydi? Koku takintim var acimcasi koku yok bende ama zaman zaman kullanmak icin elimde boyle birsey olsun isterim
Esra ezmecinin yagı bu tabiki ediyor fark icerik farklı . Kullanıyorum akıntımı en aza indirdi koku yok cok yoktu ama oda yok oldu yeniliyor ben faydasını gördümSizler kullandiniz mi acaba bu yagi? Marka fark ediyor mu peki?
Camasır gıymezse akıntı bacagına akar kiİyi geceler. Öncelikle pamuklu çamaşır kullanımına devam edin ama size tavsiyem yatarken veya evdeyken çamaşır giymeyin. Vajina hava alsın, sürekli kuru tutmaya bakın. Ben pamuklu minik bezlerle sürekli her wc sonrası kuruluyorum. Ürün olarak da Cumlaude Lab Higiene Intima Jel tavsiye ederim. Uzun süredir kullanıyorum. Bende ne koku ne akıntı ne kaşıntı var. Gerçekten çok konforlu ve mis gibi hissediyorum. Tüylerden de iğneli epilasyonla kurtuldum.
Kötü mü kekik gibi filan, yoksa aromatik miBen kullandım o yağı koku için değil de enfeksiyonum vardı .işe yaradı biraz sanırım akıntım geçti biraz . Bide kokusu çok keskin Baya kokuyor
Kötü değil lavanta gibi çok keskin bi koku .Kötü mü kekik gibi filan, yoksa aromatik mi
Nioli yağı temizlik veya koku için değil. Enfeksiyon ve mantar için kullanılıyor. Esra Ezmecinin de değil senelerdir olan bir şey buEsra ezmecinin nioli yagı temizliyor mis gibi iç camasırına 1 2 damla damlatıyorsun sadece dogal
Esra ezmecinin . Evet o yag normalde heryerde satılıyor fakat kendi üretimi olan yagı kullanıyorum ben icerigi farklı . Kokuyuda 0 a indirdi . Denendi .Nioli yağı temizlik veya koku için değil. Enfeksiyon ve mantar için kullanılıyor. Esra Ezmecinin de değil senelerdir olan bir şey bu
Kokuyu sıfıra indirmesinin nedeni enfeksiyon mantar vs temizlediği için. Kötü kokunun sebebi onlardır zaten.Esra ezmecinin . Evet o yag normalde heryerde satılıyor fakat kendi üretimi olan yagı kullanıyorum ben icerigi farklı . Kokuyuda 0 a indirdi . Denendi .
Mantar gar muhtemelen. Tedavi olman lazım. Kadın doğuma git o yönlendirir.İyi geceler öncelikle. Benim böyle bir sorunum var. Her gün duş alıyorum temiz bir insanım fakat genital bölge kokusuna çözüm bulamıyorum. Duştan çıktığımda bile koku olduğu oluyor. Hep tanga giyerdim uzun süredir pamuklu normal çamaşıra geçtim ama faydası olmadı. Bana önerebileceğiniz bir ürün var mı kullanıp memnun kaldığınız
Kokuyu sıfıra indirmesinin nedeni enfeksiyon mantar vs temizlediği için. Kötü kokunun sebebi onlardır zaten
Enfeksiyonum yok normal akıntı kokusundan bahsettim temiz tutuyor bölgeyi yeniliyor . Daha önce kadın dogumda hemşirelik yapmış biri olarak başarılı buldum kadının yaptıgı içeriğiKokuyu sıfıra indirmesinin nedeni enfeksiyon mantar vs temizlediği için. Kötü kokunun sebebi onlardır zaten.
Merhaba acı durumu nasıldı o bölgelerdeMerhaba. Evet her yer için yaptırdım. Popo arası, iç dudaklar ve popo üstü de dâhil.
Doktora gidin enfeksiyon var gibi duruyor.İyi geceler öncelikle. Benim böyle bir sorunum var. Her gün duş alıyorum temiz bir insanım fakat genital bölge kokusuna çözüm bulamıyorum. Duştan çıktığımda bile koku olduğu oluyor. Hep tanga giyerdim uzun süredir pamuklu normal çamaşıra geçtim ama faydası olmadı. Bana önerebileceğiniz bir ürün var mı kullanıp memnun kaldığınız
Merhaba şimdi gördüm, acı yok. Çünkü lokal anestezi yapıldı. Popo üstü kaba et lokalsiz çok acımaz da iç tarafları acıyor.Merhaba acı durumu nasıldı o bölgelerde