Lekeler, Çiller Genital bölge kararmasına Bepanthen

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bana iğneli epilasyon sonrası sürmem için aldırmışlardı gittiğim güzellik salonunda. Sonra başka bir yere gitmeye başladım, bu kişi daha uzman birisi hiç boş zamanı yok randevu alabilmek mesele, o da bana kesinlikle bepanthen kullanmamamı söyledi, kortizon içeriyormuş diye.

öyle mi :S ama prospekdüsünde hamile ve emziren bayanların bile kullanmasında bi sorun olmayacağı yazıyor zararlı olsaydı hamilelere kullanılması önerilmezdi diye düşünüyorum

benimde hem genital bölgede hem koltuk altında bu sorun var.kimi yerde bepanthen pomad kullanmışlar. iyi geldi diyorlar da korkuyorum onu bunu denerken vücudun dengesi bozulur mu ya? En Büyük TÜRKİYE

slm benımde koltuk altımda az bı kahverengilik var lazere gıttıgın yerdekı bayan tritone kremin iyi geldgini söyledi ama daha almadım.. araştırabilirsin istersen..

bepanthene ler artık bepanthenol oldu ve isminin değişmesiyle sanki içeriği de değişti gibi ben bir tüp bitirdim ve hiç işe yaramadı çünkü

arkadaşlar, koltuk altı kararması ve bikini bölgesi kararması için bi krem kullanıyordum bende ancak 30ml ve çok pahalıydı,çok ıyı sonuc aldım ancak sureklı kullanmak gerekıyormuş eee pahalı oluncada kullanmayı bıraktım

çok sık duyuyorum bu aralar bepanthene krem kullananları, sürekli kullanan arkadaşlar varmı nasıl sonuçlar alıyorlar? :44:

kızlar forumda varmı bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim.. genital bölgedeki kararma için bepanthen krem kullandım bugün hatta 2 saat önce sürdüm gözlerime inanamadım resmen rengi açıldı o koyuluk çok çok azaldı :KK76: :KK76: çook mutluyumm tavsiye ederim :KK76: :KK76:
Hangi kremi acaba ? Bepanthen cilt bakim kremi mi pisik kremj mk nemlendiricisi mi hangisi

2,5 yıl içinde 2 hamilelik geçirdim ve kararma bende de oldu ilk doğumumdan sonra tam geçiyordu tekrar hamile kaldım ve aynısı tekrarlandı koltuk altım dahi acaba koltuk altında da işe yarar mı denemek lazım.

kızlar forumda varmı bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim.. genital bölgedeki kararma için bepanthen krem kullandım bugün hatta 2 saat önce sürdüm gözlerime inanamadım resmen rengi açıldı o koyuluk çok çok azaldı :KK76: :KK76: çook mutluyumm tavsiye ederim :KK76: :KK76:
Mrb bepanten kreminin çok çeşitleri var siz hangisinden kullandınız. Yazarsanız sevınırım

X