Boyun, ense kararması için çözüm?

roserain

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2023
38
15
8
Merhaba,
Buğdaya yakın beyaz tenli biriyim. Ancak boyun ve ense bölgemde kararmalar var ve bundan çok şikayetçiyim. Bu kısımları ne kadar keselersem keseleyim bir türlü geçmiyor. Ten rengim açık olduğu için kir gibi duruyor bu da benim canımı çok sıkıyor. Yazın boyun ve ense kısmı açık bir şey giyemiyorum. Cildiyeye gittim ilaç aldım fakat faydası olmadı. Bu kararmaların rengini açacak bildiğiniz bir yöntem var mı? Limon sürsem rengi açılır mı?

Merhaba,
Buğdaya yakın beyaz tenli biriyim. Ancak boyun ve ense bölgemde kararmalar var ve bundan çok şikayetçiyim. Ne kadar keselersem keseleyim bir türlü geçmiyor. Ten rengim açık olduğu için kir gibi duruyor bu da benim canımı çok sıkıyor. Yazın boynu açık bir şey giyemiyorum. Cildiyeye gittim ilaç aldım fakat faydası olmadı. Bu kararmaların rengini açacak bildiğiniz bir yöntem var mı? Limon sürsem rengi açılır mı?
Kararmalar icin beyazlatici kremler var deneyebilirsiniz birde güneş kremi ihmal etmeyin

Merhaba,
Buğdaya yakın beyaz tenli biriyim. Ancak boyun ve ense bölgemde kararmalar var ve bundan çok şikayetçiyim. Bu kısımları ne kadar keselersem keseleyim bir türlü geçmiyor. Ten rengim açık olduğu için kir gibi duruyor bu da benim canımı çok sıkıyor. Yazın boyun ve ense kısmı açık bir şey giyemiyorum. Cildiyeye gittim ilaç aldım fakat faydası olmadı. Bu kararmaların rengini açacak bildiğiniz bir yöntem var mı? Limon sürsem rengi açılır mı?
Boyun ve ensede kararma seker hastaligininda belirtilerinden biri, dahiliyeye gorundunuz mu?

Bir de nasil bir kararmadan bahsediyoruz, dirsek derisindeki gibi mi daha cok morarma gibi mi?

Merhaba,
Bu kararmalar şeker veya insülin sebepli olabiliyor baktırdınız mı hiç?

Pirinç suyu yada unu onunla sürekli yikarsaniz beyazlatma özelliği var

Dahiliyeye ve kadın doğuma görünün öncelikle, tiroid, pcos veya insülin belirtilerindendir.

Back
X