Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genital bölge kararması
- Konu Sahibi Zehra_55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mart 2014
- 344
- 669
- 303
Bilmiyorum ya ben kafaya takıyorum niyeyse. Karşı tarafın yerine koyunca mide bulandırıcı geliyor banaUtanacak bisey yok. Gayet normal bir durum. Herkesin az çok böyle. Evleneceğin kişinin en son takacağı şey oranın rengi emin ol yani
- 4 Şubat 2022
- 2.605
- 6.308
- 88
Hiçbir seyinizden utanmayın lütfen, siz nasıl olduğu gibi kabul ediyorsanız karşınızdaki de sizi olduğunuz gibi kabul etsin. Ona da mahçup bir şekilde buraya yazdığınız gibi ifade edip kendinizi eksik ve mağdur gibi göstermeyin sakın.Merhaba benim genital bölgem de ve çevresinde kararmalar var bu karmaların rengini nasıl açabilirim yakında evlencm ve böyle kararma olmasından utanıyorum
- 4 Şubat 2022
- 2.605
- 6.308
- 88
E erkeklerde de kararma oluyor sadece kadınlarda değil ki.Bilmiyorum ya ben kafaya takıyorum niyeyse. Karşı tarafın yerine koyunca mide bulandırıcı geliyor bana
- 1 Mart 2014
- 344
- 669
- 303
Bizim kendi vucudumuzda mide bulandırıcı gördüğümüz şeylere onlar bayılıyorlar canım emin olBilmiyorum ya ben kafaya takıyorum niyeyse. Karşı tarafın yerine koyunca mide bulandırıcı geliyor bana
Hiçbir seyinizden utanmayın lütfen, siz nasıl olduğu gibi kabul ediyorsanız karşınızdaki de sizi olduğunuz gibi kabul etsin. Ona da mahçup bir şekilde buraya yazdığınız gibi ifade edip kendinizi eksik ve mağdur gibi göstermeyin sakın.
Onun bir şey diyeceğini zannetmiyorum amaHiçbir seyinizden utanmayın lütfen, siz nasıl olduğu gibi kabul ediyorsanız karşınızdaki de sizi olduğunuz gibi kabul etsin. Ona da mahçup bir şekilde buraya yazdığınız gibi ifade edip kendinizi eksik ve mağdur gibi göstermeyin sakın.
Öyle tabiE erkeklerde de kararma oluyor sadece kadınlarda değil ki.
Siz böyle hissettiğiniz için size öyle geliyor. Genital kararma olağan bişey. Hormonlar vs renk dengesini değiştiriyor normal olarak. Çok rahatsızsanız bi jinekologla görüşebilirsiniz ne yapabilirsiniz o size söyler. Bazı doğal yöntemler söyleyenler görmüştüm ama genital bölge çok hassas, ph dengesi bi kere bozulursa sizi sıkıntıya sokabilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. O yüzden güvenemezsiniz onlara. Ama unutmayın ki şimdi bu kararmanın önüne geçseniz de yarın bi gün nasip olur da hamilelik falan yaşarsanız o hormonal dalgalanmanın sonucu olarak kararmadan kaçınmanız mümkün değil.Bilmiyorum ya ben kafaya takıyorum niyeyse. Karşı tarafın yerine koyunca mide bulandırıcı geliyor bana
Bizim kendi vucudumuzda mide bulandırıcı gördüğümüz şeylere onlar bayılıyorlar canım emin ol
Ben ilçede yaşıyorum ve ilçede jinekolog yok merkeze gitmem de sıkıntı. Krem fln denemeyi düşündüm ama çalışmadığım için kimseye bir şeyde diyemedim şunu alcm diye utanmaktn birde etkisi olmaz diye de vazgeçtimSiz böyle hissettiğiniz için size öyle geliyor. Genital kararma olağan bişey. Hormonlar vs renk dengesini değiştiriyor normal olarak. Çok rahatsızsanız bi jinekologla görüşebilirsiniz ne yapabilirsiniz o size söyler. Bazı doğal yöntemler söyleyenler görmüştüm ama genital bölge çok hassas, ph dengesi bi kere bozulursa sizi sıkıntıya sokabilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. O yüzden güvenemezsiniz onlara. Ama unutmayın ki şimdi bu kararmanın önüne geçseniz de yarın bi gün nasip olur da hamilelik falan yaşarsanız o hormonal dalgalanmanın sonucu olarak kararmadan kaçınmanız mümkün değil.
- 4 Şubat 2022
- 2.605
- 6.308
- 88
İşte siz de açmayın konuyu, kendinizi mahçup hissedecek hiçbir şey yok gerçekten. Ama kendiniz için rahatsızlık duyuyorsanız cildiye uzmanına gidebilirsiniz, onlar krem falan veriyor.Onun bir şey diyeceğini zannetmiyorum ama
Bilmiyorum yerinizde olsam mümkünse doktora değilse de en azından güvenilir bi eczaye sorar öyle kullanırdım bişey kullanacaksam daBen ilçede yaşıyorum ve ilçede jinekolog yok merkeze gitmem de sıkıntı. Krem fln denemeyi düşündüm ama çalışmadığım için kimseye bir şeyde diyemedim şunu alcm diye utanmaktn birde etkisi olmaz diye de vazgeçtim
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
Karşı taraf yunan heykeli mi? Yamuk kıllı çüklerine baksınlar önce.Bilmiyorum ya ben kafaya takıyorum niyeyse. Karşı tarafın yerine koyunca mide bulandırıcı geliyor bana
Lazer epilasyon yaptırırsanız kararma azalır, beyazlatmak için özel işlemler de var yine ama geceden sabaha olacak bir hızla değil. Ama biraz özgüvenli olun lütfen. Oranın yapısı bu zaten
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
Kremle olacak şey değil sakın kendi kafanıza o bölgeye krem alıp sürmeye kalkmayınBen ilçede yaşıyorum ve ilçede jinekolog yok merkeze gitmem de sıkıntı. Krem fln denemeyi düşündüm ama çalışmadığım için kimseye bir şeyde diyemedim şunu alcm diye utanmaktn birde etkisi olmaz diye de vazgeçtim
Teşekkür ederimİşte siz de açmayın konuyu, kendinizi mahçup hissedecek hiçbir şey yok gerçekten. Ama kendiniz için rahatsızlık duyuyorsanız cildiye uzmanına gidebilirsiniz, onlar krem falan veriyor.
Krem yorumlarına bakmıştım bazıları etkisi yok demişti bazıları beyazlatiyor demiştikremle losyonla olacak şey değil. bazı doktorlar lazerle renk açma işlemi yapıyor onlara gitmeniz lazım.
Eczaneler de varmıdır kiBilmiyorum yerinizde olsam mümkünse doktora değilse de en azından güvenilir bi eczaye sorar öyle kullanırdım bişey kullanacaksam da
Hahahhaha karşı tarafın bundan haberi yok bir şey diyeceğini de zannetmiyorumKarşı taraf yunan heykeli mi? Yamuk kıllı çüklerine baksınlar önce.
Lazer epilasyon yaptırırsanız kararma azalır, beyazlatmak için özel işlemler de var yine ama geceden sabaha olacak bir hızla değil. Ama biraz özgüvenli olun lütfen. Oranın yapısı bu zaten