Lekeler, Çiller Genital bölge kararması için çözüm arıyorum..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kutsalisttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
92
0
36
İçel Mersin
:26:Genital bölge kararması
Merhaba..benım sorunum genıtal bolgemde kı karalık!!!
Ben 15-16 yaslarında ağda yapıodum sonra genıtal bolgemde bır karalık oldu..ben de agdayı bıraktım ve jılet e basladım zaten kılsız bırı oldugum ıcın bır fark olmadı aynı agda gıbı..fakat bu karalık hala gecmedı bundan bır ay once kadar finale whitening krem aldım kullandım bugun bıttı maalesef etkısını gordum mu???cok deıl !!! Elma kabugu gecırır dedıler onu deneyecegım baska bır tavsıyesı olan var mı????

Teşekkür ederim..

kararma çok yoğunsa asitli leke kremleri kullanmalısın örneğin ducray melascreen depigmentant olabilir.veya pahalı diosan expigment yüzde 4 lük kullanabilirsiniz

Doğal çözüm olabilecek birçok secenek var, fakat genital bölge için uygun değil.Renk acan doğal ürünler genelde asidik olur.Limon suyu, elma kabuğu gibi, zaten orasıda asidik..yan etkisi çok vahim olabilir.Yüzde ve vücutta kullanabileceğin çoğu renk açıcıyı o bölgede kullanamzsın malesef.Arkadaşın tavsiye ettiği kremi bende kullanmayı düşünüyorum.bu tip kremler aynı zamanda yatıştırıcı etki yapar, asidik bölge için..İnşaallah işe yarar:26::34:

Back
X