Genital bölge için renk açıcı, krem(ler) kullananlar.

kızlar annelerinize sorarsanız bilirler , ARAPKIZI KREMİ ! ben bunu kullanıyorum ve etkisinide gördüm.minik pembe bir kapta.ve ambalajın üzerinde bir arap kızı resmi var ,aktarlarda bulabilirsiniz fiyatıda en fazla 10 tl dir. bu kremi önceden yüzlerini bembeyaz yapmak için kullanırlarmış .sadece dikkat etmeniz gereken güneş görmeyeceksiniz krem cildinizdeyken.

neler cikmisda haberim yok :)

Bana gittiğim epilasyon merkezindeki dermatolog atache beyazlaştırıcı krem verdi 1 haftadır kullanıyorum koltukaltı ve genital bölgeme.inşallah güzel sonuçlar alırsam yazarım buraya.minimum 1 ay kullanmak lazımmış sonuçlar için

merhaba,
renk açıcı ile ilgili Rejuvi nin lazer sonrası ürününü tavsiye ederim. İnternetten araştırabilirsiniz.

Biz kadınların derdi de hiç bitmiyor :KK1: bizim uğraşıp araştırdığımız kadar erkeklerimizde uğraşsa ne kadar güzel olurdu değil mi :KK34:

Tüm yorumları okudum, o kullandığınız pudralar over kanserinin ilk sebeplerinden, bu nasıl bir cahilliktir Yarabbi, Allah akıl fikir versin.

Merhabalar arkadaşlar,
Genital bölgem, koltuk altı v.b yerler için; lazer epilasyon yaptırtıyorum.
Genital bölgem için, 5 seans gittim. (tüyler çıkmıyor artık tabi)
Fakat; lazerden sonra, genital bölgemde, alt kısımlarda, renk değişikliği oldu.
Koyu renk oldu alt kısımlar. Çok az. (Lazerden önce hiç koyuluk yoktu, kesinlikle)
Çok rahatsız oluyorum, alt kısımların koyu olmasından.
Biraz araştırma yaptım ve ''Finale Whitening Cream'' e rastladım.
Acaba bu kremi kullanan arkadaşlar var mıdır?
Lütfen kullandıysanız; yorum ve bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Ben lazer Etiler Sculpture'da lazer ile renk açtırma uygulaması yaptım çok memnunum.

Merhabalar arkadaşlar,
Koyu renk oldu alt kısımlar. Çok az. (Lazerden önce hiç koyuluk yoktu, kesinlikle)

merhaba ; renk açıcı olarak tavsiyem glyskıncare adlı ürünün body losyon 10 diye bir losyonu var kesinlikle çok iyidir kullanmanızı tavsiye ederim

Bana gittiğim epilasyon merkezindeki dermatolog atache beyazlaştırıcı krem verdi 1 haftadır kullanıyorum koltukaltı ve genital bölgeme.inşallah güzel sonuçlar alırsam yazarım buraya.minimum 1 ay kullanmak lazımmış sonuçlar için

merhaba bu üründen memnun kaldınız mı ????:26::26::26::26::26:

Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum resmen.yok hiç bi işe yaramadı ne yazıkki...
cevap verdiginiz için teşekkür ederim peki farklı bir ürün denediniz mi ? ben bu ürünü koltukaltıma kullandım işe yaradı fakat genital bölgem çok koyu onunda orayı kullandım ama pek bir fark göremedim

Eklentiler

• $112659346_976.jpg
    $112659346_976.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 2.319
cevap verdiginiz için teşekkür ederim peki farklı bir ürün denediniz mi ? ben bu ürünü koltukaltıma kullandım işe yaradı fakat genital bölgem çok koyu onunda orayı kullandım ama pek bir fark göremedim

Evet benimde koltukaltımda işe yaradı biraz ama genital bölgede bi işe yaramadı.bende araştırıyorum nasıl geçer diye ama daha bulamadım.

Evet benimde koltukaltımda işe yaradı biraz ama genital bölgede bi işe yaramadı.bende araştırıyorum nasıl geçer diye ama daha bulamadım.

Ben İngiltere'den doğal bir ürün buldum, koltuk altı, vajina ve anal bölge için. İki hafta da doğal rengine kavuşacağını belirtiyorlar. Fiyatı 100 lira isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar merhaba, genital bölge esmerliğinden ben de rahatsızım. Bu yüzden dört gün önce Acnelyse krem kullanmaya başladım. Dün soyulma başladı. Ancak sadece dudak kısımlarında. Diğer bölgeler oraya göre daha kalın cilde sahi olduğundan henüz başlamadı. Gelişmeleri yine yazarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende genital bölgede lazeri ilk seansına gittim lazeri iki makineyle çalışıyorlar.2.makine ten rengini de açıyormuş. hatta yapan bayan bana bu ayrı bir işlem bunun içinde ücret gerekir ama senden almam dedi. aynı makineyi yüzüme de kullanıyor can acıtıyor ama işe de yarıyor gibi. yani kremlere para dökeceğinize renk açtırma işlemi yaptırın.

Merhabalar arkadaşlar,

Ayni sorunu bende yasiyorum bende lazer epilaayona gdiyrm genital bolgemde hafif kararma oldu herba derm diye bir krem kullaniyrm yuzume iyi gelmisti vucut icin olani aldim daha yeni basladim kullanmaya ama etkisi var gbii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende araştırdım renk açıcı kremleri kullandım bi işe yaramadı. lazerle genital bölge renk açtırmayı düşünüyorum.tek seansta bitiyormuş fiyatı da 1500 tl civarıymış.aranızda lazerle renk açtırma yaptıran varmı kızlar? Yada etrafınızda..Memnun kaldınızmı sonuçtan?

X