• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge için parfüm?????

Evet böyle sacma urunler var ne yazik ki. Fransa`da yasayanlariniz varsa gormustur. Ne yazik ki hicbir doktorun tavsiye etmeyecegi urunler.

Bu tarz urunlerin kullanilma nedenlerini de Fransa da yasayanlarin hijyenik aliskanliklarinin farkli olmasi. Tuvaletlerde su musluklarinin bulunmadigini belirtir, hijyenik islak mendillerin de bu sebeple piyasaya girdigini hatirlatirim.

Genital bolge epilasyonunun bile sadece ama sadece son yillarda moda oldugu bir cevrede bunlar cok da tuhaf olmasa gerek.

Gerci gordugum kadari ile kizlar gayet duzgun bilgiler vermisler. Turkiye`ye ait sevdigim aliskanlíklardan biri : )

Küçükken denedim ve acayip yaktı ya.Ben normal parfüm sıktım bu arada ama öyle bir yakıyorki!

watsonsta genital bölge için ürünler var. Yıkama jelleri, mendiller ve parfüm gibi...

Küçükken denedim ve acayip yaktı ya.Ben normal parfüm sıktım bu arada ama öyle bir yakıyorki!

normal parfum mu? cok zararli ya, zaten normal bir sekilde taharet alinirsa ve yikanirsa kokmazki ya :54:

bencede kullanmayın öyle şeyler. ama güzel bi koku istiyosanız ben hep molpedin günlük pedini alırım ve acayip hoş bi kokusu var. her tuvalete girdiğimde etrafa yayılıyo resmen koku :17: çok etkili

Parfüm vajinanın bütün kimyasal dengesini değiştirir, bakterileri öldürür. En iyisi suyla yıkamak veya hijyenik ıslak mendil kullanmak.

En güzelini inancımız islam düşünmüştür.
taharet: suyla yıkayıp kurulayın.
taharet alan insanlar biçok hastalıktan ve pis kokulardan uzak durur.
bunca parfüm üretimi insanların pis kokusu için batıda üretilmiştir arkadaşlar.
pis koku parfümle temizlenmez

En güzelini inancımız islam düşünmüştür.
taharet: suyla yıkayıp kurulayın.
taharet alan insanlar biçok hastalıktan ve pis kokulardan uzak durur.
bunca parfüm üretimi insanların pis kokusu için batıda üretilmiştir arkadaşlar.
pis koku parfümle temizlenmez

arkadaşa katılıyorum,ayrıca pedleri bile kokusuz kullanın zararlı diye bas bas bağırıyor uzmanlar.temiz bol su,gene de içiniz rahat etmezse genital bölge için üretilen jellerden kullanmanızı tavsiye edebilirim

parfüm ,günlük ped ,sabun onerılmıyor kızlar sureklı temız suyla yıkandıgında koku olusmuyo zaten miss gibi

victorias secret' ın parfümü ve yagı vardı görmüştüm.. ayrıca mesela jel var ve yalanabiliniyor :) çikolatalı ve çilekli olanı var amerikada gördüm.. 20usd civarındaydı ikisi

Merhaba arkadaşlar genital bölge için üretilmiş parfüm varmış hiç duydunuzmu merak ettimdelikafadulden

Canım ben de senin gibi hijyenime düşkünüm ve böyle ürünlere meraklıyım; bahsettiğin vajinal parfümleri de denedim. Maalesef arkadaşların da ifade ettiği gibi bu spreyleri ben de tavsiye etmiyorum; çünkü vajinanın pH dengesi kendine özgü ve bu oranları muhafaza etmek eğiliminde olduğundan, vücudumuzdaki diğer bölgeler gibi yabancı maddeleri kabul etmiyor; dolayısıyla bu tür ürünleri kullanmak sağlık açısından gerçekten sakıncalı. Banyoda kadınlar için özel üretilmiş intim-jellerle yıkayıp, ardından da misler gibi antifungal kremini sürersen, kötü kokuların oluşmasını önlemiş olursun.

Son düzenleme:
parfüm değilde koku giderici doğla taş var
duştan sonra hem koltuk altına hemde genital bölgeye sürebiliyorsunuz
ben memnunum eczaneden almıştım
uzun bir müddet gidiyor
nenaj jolie fresh vücut deodorantı diye geçiyor
$86-523-thickbox.jpg

sebamedin intimate wash'unu kullanıyorum senelerdir,çok ta memnunum....parfüm duymuştum çoook eskiden bile varmış ama kullanmadım hiç....ayrıca orayı
asla sabunla yıkamayın,sabundaki asit orası için zararlı...arkadaşlarında dediği gibi ph dengesini bozuyor....

arkadaşlar genital bölgeye parfümlü şeyler sürülmez.Doktorlar sabunu bıle yasaklamışken sizler parfüm soruyorsunuz yapmayın.sadece size mıkrop öldürücü defne kokan bır sıvıyı söyleyebilirim: ismi zefiran. eczanelerde bulabılırsınız.Kullanma talimatnııda eczacı arkadaş anlatır.:34:

Son düzenleme:
Back