türkiyede acaba hangi doktor lazer yaptıran kişiler üzerinde araştrma yapmış? lütfen her doktora da güvenmeyin, o kadar ataletli doktorlarımız var ki.. türkiyede hangi hastalıga ne careler bulundu acaba? birkac tıp fakültesi var calısma yapan daha cok da kanser üzerine.. lazer yaptırmış insanlar üzerinde kim ne kadar araştırma yapmış. arkadaşlar lütfen yalvarıyorum yaptırmayın. benim doktorum yurtdışında egitim görmüş.. ve lazer vucuttaki genetik mutasyona en cok sebep olan sey diyor ve şiddetle karşı cıkıyor, kendisi 40 yıldır bircok araştırmada bulunmus, ne olur kendinize yazık etmeyin, kafanızda cok büyüttügünüz bu tüy sorunu ilerde cok ciddi saglık problemlei olarak geri döner ki, benim doktorumun dedigine göre tüylerin de bir görev var vücutta, sadece belli bölgeleri yolmak gerekir, tamamen yok etmek degil.. lütfen yalvarıyorumdr lar da öneriyor artık. herhangi bir bulguya rastlanmadı. bende yaptırıyorum umarım bişi olmaz. bilmiyorumkismile
Ben de ilk önce bikini bölgesine karar vermiştim. Hatta gittim konuştum bitene kadar 300 e anlaştım. İlk seansıma giderken düşündüm kii alt tarafı ne olacak? yine orası için ayrı uğraşacak mıyım?, farklı farklı mı olacak fln fln:bbo: Genital yaptırdım ben de. Bitene kadar 500 e yapacaklar. Şuan 3. senasımsdan 10 gün geçti bile. Ve çok memnunum. Tek şüphem, bu uygulamalar bittikten sonra tüyler tekrar çıkmaya başlar mı?bilmiyorumkismile
bekleriz her zamanopuyorumnanaktan
türkiyede acaba hangi doktor lazer yaptıran kişiler üzerinde araştrma yapmış? lütfen her doktora da güvenmeyin, o kadar ataletli doktorlarımız var ki.. türkiyede hangi hastalıga ne careler bulundu acaba? birkac tıp fakültesi var calısma yapan daha cok da kanser üzerine.. lazer yaptırmış insanlar üzerinde kim ne kadar araştırma yapmış. arkadaşlar lütfen yalvarıyorum yaptırmayın. benim doktorum yurtdışında egitim görmüş.. ve lazer vucuttaki genetik mutasyona en cok sebep olan sey diyor ve şiddetle karşı cıkıyor, kendisi 40 yıldır bircok araştırmada bulunmus, ne olur kendinize yazık etmeyin, kafanızda cok büyüttügünüz bu tüy sorunu ilerde cok ciddi saglık problemlei olarak geri döner ki, benim doktorumun dedigine göre tüylerin de bir görev var vücutta, sadece belli bölgeleri yolmak gerekir, tamamen yok etmek degil.. lütfen yalvarıyorum
wallahi kafam karıştı lazer yaptırmak istiyorum ama bir taraftanda zararı olabileceği kanısındayım... rabbim hiç bir şeyi sebepsiz yaratmamış şimdi biz bu tüyleri tümden halledip neye engel olacağız acaba:çok üzgünüm:???
türkiyede acaba hangi doktor lazer yaptıran kişiler üzerinde araştrma yapmış? lütfen her doktora da güvenmeyin, o kadar ataletli doktorlarımız var ki.. türkiyede hangi hastalıga ne careler bulundu acaba? birkac tıp fakültesi var calısma yapan daha cok da kanser üzerine.. lazer yaptırmış insanlar üzerinde kim ne kadar araştırma yapmış. arkadaşlar lütfen yalvarıyorum yaptırmayın. benim doktorum yurtdışında egitim görmüş.. ve lazer vucuttaki genetik mutasyona en cok sebep olan sey diyor ve şiddetle karşı cıkıyor, kendisi 40 yıldır bircok araştırmada bulunmus, ne olur kendinize yazık etmeyin, kafanızda cok büyüttügünüz bu tüy sorunu ilerde cok ciddi saglık problemlei olarak geri döner ki, benim doktorumun dedigine göre tüylerin de bir görev var vücutta, sadece belli bölgeleri yolmak gerekir, tamamen yok etmek degil.. lütfen yalvarıyorum
ben bir yer buldum , bagdat caddesinde, sahipleri doktormus ve sadece lazer epilasyon konusunda uzmanlarmıs. yorumları filan da okudum güvenilir gibi geldi ama epiderm die bi yer var hic giden var mı aranızda. aletleri sogutuculuymus bilmem acıyı azaltıyor mudur?
fiyatları nakit olursa su sekilde imis
bikini 70
genital 110
bikini+ genital olursa 150
ücretsiz kontrol seansı yapıyorlarmıs
Ben genital yaptırdım alexandrite lazer ile ancak dökülme olmadı ve canım çok yandı kesinlikle tavsiye etmiyorum alex makinalarını. Genital icin 100 tl verdim bu arada. haram olsun!
vala kızlar bende gittim yaptırdım 6 seansta bitti su anda tertemiz:)hastanede yaptırıyodum baska yere gitmeyin bence sonucta basit bişey değil:)kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?