• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ''Genital bölge için Lazer / Epilasyon fiyatları''

slm bayanlar bende ist.maltepede bi güzellik merkeziyle görüştüm sırf bikini bölgesi 330 tl 5 seans yapıyorlarmış yani 1 seans 66tlye gelcek bu ay sonuna kadarmış kampanyası gitmeyi düşünüyorum inş.memnun kalırım

bence giden birilerine sor memnunlarsa hiç kaçırma derim en fazla 6 seansta bitiyomuş zaten (inşallah yani :)

bursa ESTETİCARE e gidiyorum genital bölge 1 sean 450 tl...şuan indirimli 220 tl ye 1 seansı...

kızlarr ben de bugun gittim genital bolge için ilk seansa. seansi 100 tl makina alex. 20 gun icinde tarama seansina gidecem ucretsizmis. 5 seansta biter dedi ordaki uzman bakalim nolcak.

sizin oralarda ne kadar ucuz bizim burda hemde ucuz bir güzellik salonunda 6 seans 1seansı 800 diyolar sadece o bölge

slm bayanlar bende ist.maltepede bi güzellik merkeziyle görüştüm sırf bikini bölgesi 330 tl 5 seans yapıyorlarmış yani 1 seans 66tlye gelcek bu ay sonuna kadarmış kampanyası gitmeyi düşünüyorum inş.memnun kalırım
canım oranın adını bana mesaj atarmısın bende gıtmek ısterım.

genital için 110 nasıl kızlar genital ve k altı 170..duyduğum fiyatllar o kadar deişken ki kazıklanıcam mı hesaplı mı anlamıyorum.kullanılacak alet alex.. buaradakaydirigubbakcemile2

ıstanbulda fiyatlar ne kadar uygun , ben Antalya da 3 yerden fiyat aldım, biri genital+k.altı seans başı 500 tl dedi şok olduk merkezin adı Medlife, 2 arkadaş gitmiştik görüşmeye fiyatı çok fazla bulunca 400e indi seans başı, cihazları alexandrite candelaydı, paket programları yoktu ama4-6 seansta biteceğini vaad ediyordu dr. 4 seans için nakit 1500 dedi ya!!!Sonra başka bi merkezle görüştük orası diğerine göre daha uygun fiyat verdi o da genitale 200 k.altına 80 dedi 6 haftada bir seanslar, bunların cihazıda ngYAG tı son sistem olan, antalyada neden bu kadar pahalı olduğunu görüşme yaptığım merkeze de sordum bana verdiği cevap.evet antalyada lazer epilasyon pahalı ama bizde de botoks ucuz, güldüm tabi öyle deyince saçmadılar. IPL ile yapan yerler burda da var çok ucuza nerdeyse bedava yapacaklar:)

ya yaptırmayın lazer , vücudunuzun bagısıklık sisitemi de iyi calısmıyorsa baska rahatsızlıklara sebep olabilir. benim doktorum genetik mutasyona en cok sebep olan seyin lazer oldugunu söylüyor.. ne olur yaptırmayın, baska yollar bulun, sonradan cok pişman olabilirsiniz. saglıgı kaybedince, kazanmak kimi zaman cok zor, kimi zaman imkansız.

dr lar da öneriyor artık. herhangi bir bulguya rastlanmadı. bende yaptırıyorum umarım bişi olmaz. bilmiyorumkismile

Back