- Konu Sahibi ataturkcuyumben
-
canım valla ben bugün 2 sparişimi verdim ve aşirıııııııı memnum ve evet bkini bölgesi içnde kullanıyorum
hemde baya iç bölgelere kadar arka popoya kadar ve ben cidden bukadar inceltceğinı hiç tahmin etmyodum
açıkçası zaten lazere gitmem imkansızdı bı ara kendimi zorlayıp sırf o bölge için gitcektim ama gazetede bı bayanın
orayı lazere gitmesinden yumurtalıkları işlevini yıtirmiş bunu duyunca tabi tırstm zaten her ay alıyom bari boş durmasın
süeryim diye ve paketin üstündede yazıyo bitkisel diye kullan sonra anlican canım inan bıyıklarıma 3 gün sürdüm inanılmaz ince çıktı
tabi orası gibi kalın değil ama yinede ben esmerim ve kıllarımı düşün yani
ne kullandınız acaba? bioderin kremini mi serumunu mu?
ben kremi kullandım hiç bir işe yaramadı serum nasıl bilmiyorum.sana tavsiyem ağdadan sonra bir tatlı kaşığı tuza tuzu örtecek kadar limon sık ve genital bölgen ve nereye ağda yaptıysan sür ama ovarak 3gün üst üstte yap kıllar hem geç çıkıyor hemde azalıyor 15 gün içinde farkı göreceksin canım
yarın alacağım kesincanım yeni çıkan damlalıklı şişedeki 30 ml olan forte diye geçiyo onu kullandım vücut için olan kremi alma sakın ondan memnun olan yok canım serum olanı kullanıyorum ben cam şişede olan
canım valla ben bugün 2 sparişimi verdim ve aşirıııııııı memnum ve evet bkini bölgesi içnde kullanıyorum
hemde baya iç bölgelere kadar arka popoya kadar ve ben cidden bukadar inceltceğinı hiç tahmin etmyodum
açıkçası zaten lazere gitmem imkansızdı bı ara kendimi zorlayıp sırf o bölge için gitcektim ama gazetede bı bayanın
orayı lazere gitmesinden yumurtalıkları işlevini yıtirmiş bunu duyunca tabi tırstm zaten her ay alıyom bari boş durmasın
süeryim diye ve paketin üstündede yazıyo bitkisel diye kullan sonra anlican canım inan bıyıklarıma 3 gün sürdüm inanılmaz ince çıktı
tabi orası gibi kalın değil ama yinede ben esmerim ve kıllarımı düşün yani
merhabalar. 1 senedir ağda yapmama rağmen genital bölgemdeki kıllar hala kalın kalın çıkıyor. seyrelmeler var ama çok az. kuaförüm bana bioderi tavsiye etti. aramızda geçmişte kullanan ya da şimdilerde kullanıp memnun kalan arkadaşlarımız var mı?
canım yeni çıkan damlalıklı şişedeki 30 ml olan forte diye geçiyo onu kullandım vücut için olan kremi alma sakın ondan memnun olan yok canım serum olanı kullanıyorum ben cam şişede olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?