Ucuz kurtulmuşsun bence ya vites kolunun üstüne düşseydin?
(Yeni üyelik, ilk konu olmasından yola çıkarak yazdım tşk ederim).
Ucuz kurtulmuşsun bence ya vites kolunun üstüne düşseydin?
(Yeni üyelik, ilk konu olmasından yola çıkarak yazdım tşk ederim).
Sana niye kin kusayim ki seni severdim .ama ısrarla benim yazdığım mesajların dışındaki mesajlar yüzünden bana cevap yazıyorsunuz..
madem kim yazdıysa o mesajları onları alıntılayıp kusun kininizi böylesi daha yakışık alır..
ilk defa gördüm .. ütü masası gibi duruyor..
siz dediğim gibi destek alın takıntılarınız için.. böyle hayat zor .. 3 doktor ikna edememiş ..
Ben ne konusu açayım ? Bakire değilim evlenmeden cinsellik yaşıyorum ve bununla bir sorunum yok .bi nisan attım şu an konuştuğum biri var onlar ve annemler dahil ailem biliyor bekarete bakisimi ve bakire olmadığımı . Ne konu açmami istersin ?
bir tv programında izlemiştimKızlık zarı kimilerinin tüm hayatı malesef. Konu sahibinin annesi bile kızını bu hastalıklı düşünceleri empoze ederek büyütmüş. Zıplama, ağır kaldırma, aman kızlığa zeval gelmesin. Ya düşünüyorum da, aslında ne kadar acınası, ne kadar iğrenç bir şey bu. Kızlık zarını kaybedeceğine öl daha iyi zihniyeti. Evlendikleri adamlar da kan gelmedi diye kapıya koyacak tipler olduğu için korku boyu büyük.
Konu sahibi kafasını çarpsaydı yeminle diyorum " ya beynime hasar geldiyse" demezdi. Ama konu kızlık zarıysa akan sular durur. Çünkü o en önemli parçamız, hazinemiz, hayatımızın merkezi.
yine onedioya çıkacağız gibi hissediyorumO otobüsleri de biliyorum, fotoda da gerçeğinde de sağında solunda girinti çıktıntı falan yok.Oranın vajinanıza girmiş olabilme ihtimali sıfır bile değil.Çünkü fotoda da görüldüğü gibi, herhangi bir çıkıntı yok.Resmen insanları yiyosunuz şu an her kimseniz hiç komik değil.
yine onedioya çıkacağız gibi hissediyorum
yada ekşi de bu konunun başlığa açılacak sanki
yine onedioya çıkacağız gibi hissediyorum
yada ekşi de bu konunun başlığa açılacak sanki
kesinlikle en büyük hayallerinin her çiçekten bal alıp 40'lı yaşlara gelip iyice cinsel performans düşünce bakire kız bulmak olmasıİşte benim merak ettiğim de bu, bu durumla dalga geçiyoruz ama olay trajikomik aslında.Böyle bi durumda -gerçekse bile- bi insanın ilk düşündüğü şeyin sağlığından önce bekareti olması çok acı.
bi yerlere çıkacaksak bunu da yazsınlar o zaman, evet böyle insanlar var maalesef.Burda da bu tarz konular açılıyor.Ataerkil toplumun sistematik olarak ezdiği ve katlettiği kadınların hali bu, işte ülkedeki kadınlar olarak bu kadar kafayı yedik sayenizde.Sen her kimsen belki okuyup dalga geçiyosun ama bu bi Türkiye gerçeği ve Türk erkeklerinin eseri.Gurur duyun kadınları soktuğunuz bu hale, aman sakın utanmayın.Bol bol eğlenin.
Belki Size saçma gedebilir ama suan boyleysem o zaman kimbilir napardim bilemiyorum.:/ arkadaşım "aslında doktora inaniyorsun bilinç altında inanmasaydin asıl seni dusunemiyorum "dedi.psikolojim in bozuldugunun farkındayım annem bile Doktor senin babanın çocuğumu neyse onu söyler. Kansere bile direk yüzüne söyleniyor dedi.ama dedim ya takıntım olmuş galiba:/
Hahahahahahahahaua yapmayın şöyle şeyler ölücem şimdi sesli güldüm dayanamadmBen de geçen otobüs ani fren yapınca yukardaki tutunma kolunun üzerinden dönerek ters takla attım
+100000....:)Kızlık zarı kimilerinin tüm hayatı malesef. Konu sahibinin annesi bile kızını bu hastalıklı düşünceleri empoze ederek büyütmüş. Zıplama, ağır kaldırma, aman kızlığa zeval gelmesin. Ya düşünüyorum da, aslında ne kadar acınası, ne kadar iğrenç bir şey bu. Kızlık zarını kaybedeceğine öl daha iyi zihniyeti. Evlendikleri adamlar da kan gelmedi diye kapıya koyacak tipler olduğu için korku boyu büyük.
Konu sahibi kafasını çarpsaydı yeminle diyorum " ya beynime hasar geldiyse" demezdi. Ama konu kızlık zarıysa akan sular durur. Çünkü o en önemli parçamız, hazinemiz, hayatımızın merkezi.
Doktor kısmında tam olarak ne oldu .Ne bilim taktim :/ zaten doktora inanmamisim takıntılı olduğumun göstergesi. Çok sagol:/
İlk ilişkide kan gelecek diye bir zorunluluk yok tatlım, zarın durumu, kadının hazır olması, erkeğin davranış şekline göre değişir. Doktor zarar görmemiş dediyse zaten görmemiştir. o şekilde zedelenmesi zaten çok zor görünüyor ,kan gelmesi ilginç içerde başka bi yer zedelenmiş olabilir ama doktor bunu muayene etmiştir zaten , ciddi bişey olsa görürdü. Ayrıca bu kadar takılıyorsanız ilk ilişkide kan gelmeyebileceğini öğrenmeniz gerekiyor. Kızlık zarı esnek bir yapı,kimilerinde daha kalın kiminde daha ince oluyor. kiminde kanama olur kiminde olmaz. Kadın rahatsa , gevşemişse , erkekte nazik davranırsa kanama olmadan da ilk ilişki olur, Hatta çok esnek olması durumunda doğuma kadar yırtılmayan zarlar mevcutmuş. Korkularınızı bir kenara bırakın, rahatlayın. Bu korkudan dolayı vajinusmus olup ilişkiye giremeyeceksiniz nerdeyse :)[/QU
Ben de zaten kan Akmazsa derdi yoktu bu kaza ile int araştırarak herseyi okumuş oldum cesitleri vs.ilk gece korkumu hep vardı bide bu kan gelmezse korkusu basladi:/
Örnek ben,ilk ilişkiden 2 sene sonra doğumda bozuldu benim:)İlk ilişkide kan gelecek diye bir zorunluluk yok tatlım, zarın durumu, kadının hazır olması, erkeğin davranış şekline göre değişir. Doktor zarar görmemiş dediyse zaten görmemiştir. o şekilde zedelenmesi zaten çok zor görünüyor ,kan gelmesi ilginç içerde başka bi yer zedelenmiş olabilir ama doktor bunu muayene etmiştir zaten , ciddi bişey olsa görürdü. Ayrıca bu kadar takılıyorsanız ilk ilişkide kan gelmeyebileceğini öğrenmeniz gerekiyor. Kızlık zarı esnek bir yapı,kimilerinde daha kalın kiminde daha ince oluyor. kiminde kanama olur kiminde olmaz. Kadın rahatsa , gevşemişse , erkekte nazik davranırsa kanama olmadan da ilk ilişki olur, Hatta çok esnek olması durumunda doğuma kadar yırtılmayan zarlar mevcutmuş. Korkularınızı bir kenara bırakın, rahatlayın. Bu korkudan dolayı vajinusmus olup ilişkiye giremeyeceksiniz nerdeyse :)
Derdini anliyorum sayin C Cvparayan . Zar senin icin önemli ve carpma sonucu kanama oldugu icin panikledin.
Doktor hersey yolunda demis, bence artik "takinti" haline getirmenin bi anlami yok
Ben orami hic bir yere carpmadigim halde kanamadi ilk sevismede, sevdigim adam karsima gecip "sen biriyle mi birlikte oldun benden önce" de demedi.
Bir hemcinsin olarak sana bir tavsiye: sadece kizlik zarinla ilgilenen adamla evlenme rica ediyorum.
Bir kadin olarak seni degerli yapan sey o zar degil. Lütfen bunu anla ve kendini sev.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?