- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
İyi de doktora gittin kizlik zariyla alakali cikti kanama adami buldun evlendin de yanlis anlasilmak mi kaldi.hadi basja bi kanamaysa rahminle alakaliysa.once ondan korkBenim icin onemli .karşı tarafa yanlış anlaşılmak kadar kötü birşey yoktur herhalde.
bu şekilde bekaretine zarar gelmesi imkansız. doku zedelenmiştir. yere düşünce nasıl elimiz kanıyor aynı şekilde genital bölgede de kanama olabilir değil mi?
bu meseleye kafayı takmayın. hayattı tek derdiniz de bu olmasın.
Benim icin onemli .karşı tarafa yanlış anlaşılmak kadar kötü birşey yoktur herhalde.
Sana söyle söylim ilk 1 ay int bakindim psikolojimı bozdum olabilirsin yani çarpmakla ilgili var gibi şeyler okudum hep.annemle 3 doktora gittim tertemiz dediler ama ben hala ya kan gelmezse ilk gece derdindeyim.o kan nerden geldi diyip kendimi yiyorum.dr inanmıyorum hemen nasıl goruyorlar diyorum :/:/
Ne vicik vicik yazı yazıyorsun ya :/Ucuz kurtulmuşsun bence ya vites kolunun üstüne düşseydin?
(Yeni üyelik, ilk konu olmasından yola çıkarak yazdım tşk ederim).
Yahu ben içten gelen kandan bahsediyorum ey Allahım buranin böyle dalgalı olduğunu bilmiyordum!!arkadaşlar ben de ağda yaparken genital bölgem kanıyor bazen. doktora gitsem bana da tertemiz derler mi? yoksa kirli miyim ://
Yahu ben içten gelen kafadan bahsediyorum ey Allahım buranin böyle dalgalı olduğunu bilmiyordum!!
3 doktora gidip inanmamışsın allah aşkına bize mi inanacaksın. aç bakalım madem biz de bi muyane mi edleim. ne istiyosun anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?