Genital bolge carpma

Benim icin onemli .karşı tarafa yanlış anlaşılmak kadar kötü birşey yoktur herhalde.

Canım sen cahilsin de annen de mi cahil yahu. Orayı çarpmakla kızlık zarı yırtılsa etrafta zarı olan kimse kalmaz ki. Yine de için rahat etsin istiyorsan annenle git jinekoloğa baktır psikolojini bozana kadar

Merak etmeyin kizlik zariniz bozulmamistir, sadece yaralanmissinizdir.

Sana söyle söylim ilk 1 ay int bakindim psikolojimı bozdum olabilirsin yani çarpmakla ilgili var gibi şeyler okudum hep.annemle 3 doktora gittim tertemiz dediler ama ben hala ya kan gelmezse ilk gece derdindeyim.o kan nerden geldi diyip kendimi yiyorum.dr inanmıyorum hemen nasıl goruyorlar diyorum :/:/

Benim icin onemli .karşı tarafa yanlış anlaşılmak kadar kötü birşey yoktur herhalde.

hangi karşı taraf allah aşkına. kocayı buldun evlendin gerdeğe girdin kan gelmedi de bunu açıklamak mı kaldı bi. çıkın artık şu kafadan nolur ya. 15 yaşında liseli de değilsiniz yani ne bu şimdi.

kafanız da tertemiz maşallah pırıl pırıl. parlıyo böyle.

Önden istediğin kadar çarp kızlık zarı daha geride ve içeride biraz. Bacakların açık şekilde birşeyin üzerine oturma şeklinde düşersen belki bir ihtimal. En fazla zarar görür öyle bir durumda bile. Merak etme

Yahu ben içten gelen kafadan bahsediyorum ey Allahım buranin böyle dalgalı olduğunu bilmiyordum!!

3 doktora gidip inanmamışsın allah aşkına bize mi inanacaksın. aç bakalım madem biz de bi muyane mi edleim. ne istiyosun anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…