- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Acıyor mu nasıl bir işlemBen kadın doğum uzmanı kliniğinde yaptırdım 2.seansım. Beyazladı memnunum.
Genital bölgemde nasıl beyazlatma yaptırabilirim? Kıllar için lazer epilasyonda burada da beyazlama olabilir mi
Ben kadın doğum uzmanı kliniğinde yaptırdım 2.seansım. Beyazladı memnunum.
neyin tam etkisi yok? Genital beyazlatmanın mı kıllar için olan lazer işleminin miHicbir etkisi yok arkadaşım dedi.
neyin tam etkisi yok? Genital beyazlatmanın mı kıllar için olan lazer işleminin mi
Belki biraz azaltıyodurLazer işlemi için diomarkadaşım da belki işe yarar demişti ama aynı kalmış hatta tüyler yine çkıyo çünkü hormonsallık çok ve nemli bölge canım.
Acıyor mu nasıl bir işlem
İşlemin ismini bilmiyorum acımıyor ufak sinek ısırığı gibi sadece. Daha sonra soyulup beyazlıyor bende işe yaradı.Ne işlemi o? İsim olarak?
Seansları doktor mu belirliyor adet yada paket olarak mı alıyosunuz. Benim gittiğim bi doktor beyazlatmanın iğneyle etkili olacağını söylemişti ama kendi ürününü pazarlamak istedi sanırım fiyatları da biraz tuzluydu :)İşlemin ismini bilmiyorum acımıyor ufak sinek ısırığı gibi sadece. Daha sonra soyulup beyazlıyor bende işe yaradı.
Şöyle 3 seans yeterli oluyor sanırım metal bi uç var onunla yakıyor gibi değişikti iğneli değildi. Belki üçüncüye gitmem baya beyazladı biraz da pahalı açıkçası.Seansları doktor mu belirliyor adet yada paket olarak mı alıyosunuz. Benim gittiğim bi doktor beyazlatmanın iğneyle etkili olacağını söylemişti ama kendi ürününü pazarlamak istedi sanırım fiyatları da biraz tuzluydu :)
Hayır hassasiyet falan oluşmuyor sadece soyulurken biraz kaşınıyor. Ve ilk çıktığımda biraz yanmıştı yarım saate geçtiSöz konusu güzellikse ucuz olmasını beklemek mümkün değil öyle değil mi :) ah biz kızlar derdimiz bitmiyorüst cildi soyup yenileyerek beyazlatıyor sanırım ben de istiyorum bunu ama pubis kısmı ara ara rengi kararıyor kafasına göre açılıyor sanırım bi şey yapmıyorum çünkü :) ama alt dudak kısmı hep biraz koyu bende işe yarar mı acaba daha sonrasında bi hassasiyet oluşuyor mu peki
Ay ben de istiyorum bunuHayır hassasiyet falan oluşmuyor sadece soyulurken biraz kaşınıyor. Ve ilk çıktığımda biraz yanmıştı yarım saate geçti
Yok Bursada. Ama çoğu yerde vardır benceAy ben de istiyorum bunuyaptırdığınız yer istanbulda mı hazır araştırmaya başlamışken kaçırmıyım
Nasip değilmiş bu ara istanbul denk gelmiyor araştırıcaz o zamanYok Bursada. Ama çoğu yerde vardır bence
Lazer genital beyazlatmaymış tam ismi şimdi baktım.
Doğru vallaBiz kadinlar kadar erkeklerde düşünseydi beyazlatmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?