• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital blgeye yaplan lazer epilasyondan sonra oluan kahverengi lekeler

ebru09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
59
3
86
Ankara
Merhabalar, siteye yeni üye oldum. Umarım: bir çok konu hakkında, bilgilenir ve bilgilendiririm...
Çok kaliteli ve sağlık bakanlığından onaylı bir güzellik merkezinde: Genital bölgem için, lazer epilasyon yaptırtıyorum.
Fakat: 3'cü defa, genital bölgem için, yapılan lazer epilasyondan sonra eve geldiğimde, genital bölgemde: koyu kahve rengi lekeler oluştuğunu gördüm.
Ertesi gün, genital bölgem için: lazer epilasyon uygulayan kişiyi aradım. Sorunumu dile getirdim, ''krem kullan, geçer'' dedi.
(Halen geçmesini bekliyorum, bugün 3'cü gün)
Genital bölgesi için yapılan lazer epilasyondan sonra: lekelenme oldu mu? olduysa bu nasıl bir lekelenme idi? (örneğin rengi)
Eğer: uygulamadan sonra leke oluşup daha sonra geçtiyse: ne kadar sürede geçti bu lekeler? Ve bu lekerin geçmesi için, nasıl bir yöntem (krem v.s..gibi) kullandınız?
Dilerseniz; sadece, bu soruları yanıtlayalım, hem daha çıklayıcı ve net bilgi vermiş oluruz.
sabırsızlıkla: yorum ve önerilerinizi bekliyor olacağım!...

Son düzenleme:
soruna düzgün cümlelerle cevap vereyim kaydirigubbakcemile3
genitalde 2 seansım bitti bende de hafif kahverengi leke var ama aynı şey bende koltuk altında olmuştu sorduğumda bephanten sür demişlerdi ve zamanla geçer demişlerdi..ben krem bile sürmedim..şimdi 6 seansım bitti koltuk altında kahverengi lekeler geçti..o yüzden genitalde geçer diye umursamadım biile...ama sen bephanten sürebilirsin

soruna düzgün cümlelerle cevap vereyim kaydirigubbakcemile3
genitalde 2 seansım bitti bende de hafif kahverengi leke var ama aynı şey bende koltuk altında olmuştu sorduğumda bephanten sür demişlerdi ve zamanla geçer demişlerdi..ben krem bile sürmedim..şimdi 6 seansım bitti koltuk altında kahverengi lekeler geçti..o yüzden genitalde geçer diye umursamadım biile...ama sen bephanten sürebilirsin

Teşekkürler ilginiz için... Şuan, kahve rengi leke halinde olan bir kaç tane: kabuklanmaya başladı (yani zamanla iz kalmayacak ve geçecek belirtisi bu)
Ama alt kısımdakiler: halen leke gibi duruyor, baktığımda, avaz avaz bağırırcasına ''biz burdayız holeyyy'' :sm_cool:diye kendilerini gösteriyorlar:D
Valla çok endişeliyim, alt kısımdakiler için....:çok üzgünüm:
''Sabır sabır ya sabır, elbet geçecek... diye avutuyorum kendimi:icecream:

benimde üstte değil sadece alt kısımlarad leke oldu..bişey olmaz gecer zamanal..düşüncek olursak bile benim ilk seansımda kılların dökülmesi 10 gün sonra olmuştu..2 seasnta ertesi gün dökülmeye başladılar..yani seanslar ilerledikçe oluşumlar değişiyor..kafan takma o kadar beklersin eğer lazerin tamamen bittiğinde hala böle olursa deri yüzücü kremler var onlardan kullanırsın..millet sivilce için kullanıyor duymuşsundur

benimde üstte değil sadece alt kısımlarad leke oldu..bişey olmaz gecer zamanal..düşüncek olursak bile benim ilk seansımda kılların dökülmesi 10 gün sonra olmuştu..2 seasnta ertesi gün dökülmeye başladılar..yani seanslar ilerledikçe oluşumlar değişiyor..kafan takma o kadar beklersin eğer lazerin tamamen bittiğinde hala böle olursa deri yüzücü kremler var onlardan kullanırsın..millet sivilce için kullanıyor duymuşsundur

teşekkürler ilgin için, senin de, zamanla geçtiği gibi, benim de öyle oldu!
yaşasınnnnnnnn! geçti lekeler.hihoyyyt
ayşşş... ne çok korkmuştum, o yaraları gördüğüm zaman. bi 10-15 doktor aradım sanırım bu sorunum için. ama şuan çok mutluyum geçtiiiiiiiiiii... pardon geçtiii leke(ler) :)kaydirigubbakcemile3
bi mevlüt mü versem, ne?naniknanik

bi mevlüt mü versem, ne? :bbo: abartmışsın sanki şakkıdı

arkadaslar
benim son seansimin üzerinden
1 sene gecti
ama genitalimde kara kara lekeler kaldi :(
cokk üzülüyorum

bildiginiz bu lekeleri gecirici bisey varmi arkadaslar

tesekkürler

mafoldumben

arkadaşlar merhaba,
benimde kızımda, 3.seanstan sonra bacaklarının üst kısmında oluştu. seanstan hemen hemen 10 gün sonra oluştu, yada biz öyle fark ettik. sizinkiler hemen seans sonrası mı oluştu? ayrıca kabuklanacak gibi bir belirti de yok, kahverengi leke işte. acaba bu lekeler normal mi? yoksa bir dr.la görüşmek mi gerek ne dersiniz?
şimdiden teşekkürler....

Back