Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

normalde kendim evde 2 saatten aşağı bitiremiom orayı almayı jilet bile oyalıo ama o çok çabuk bitiriveriyor.. acaba seanslar uzasn diye mi yapıyor...:26: bide ben sanırım 4. seansadan sonra evlencem güneydoğuya yerleşicm orada lazer yatrcak bi yer bulamaya bilrm ve hamilelk vs. olursa 1 yla ara vereblrm... o kadar verdğm arada ağda ile alsam kalanları bişi olurmu yaptrdklarım boşa gider mi??? lazer yapan bayan bana "artık lazere başladığın için kökünden alırsan kılları bütün seanslar boşa gider jiletten başka bişi değdrmiceksn" dedi de bana:26: mesela ben 5 seansa kadar devam etsem kalanları da ağdayla alıp bioder sürsem nasıl olur

jelle uyguluyorsa sizin makineniz alexandrite değil diode büyük ihtimalle
bir dahaki gidişinizde adına bakarsanız daha ayrıntılı bilgi verebiliriz
ben de diode ile yaptırıyorum ve genital bölge daha hızlı geçiyor kollarımdaki filan gibi ağır yapmıyor -yapsa da dayanamam zaten diode acıtıyor-
bunun için de makinenin ayarlarında atış joule ünü düşürüp (esmerim ben ve o bölgem de koyu bu nedenle joule u azaltıyor) ancak atış sıklığını arttırıyor böylece daha kısa sürede daha fazla atış yapmış oluyor.
seanslarınızı giedeceğiniz yerdeki merkezle görüşmeniz gerekir belki aynı ya da benzer bir makine olur

mrb cvp verdğnz için tşkrederm.. bi daha ki gidişimde adını tam öğrenicem.. söylemişti unuttum:26: Gittiğim yer şırnak orada yaptıracak bi yer bulabileceğimi sanmıyorum.. başka şehire gezmeye 2-3 ayda bi çıkarsak başka bi yer ayarlamaya çalışıcam ya da buraya tatile geleblrsek 2-3 ay da bi o şeklde yaptrrrm ama hamilelk araya girerse eğer hep jilet mi ypıcam ağda ya da makne ile alsam kalanları olmaz mı??? Bir de genital bölgemn dudak kısmı 2 seansdır dökülmüo asılınca gelmio acaba oraya çok düşük uyguladığı için mi yoksa oraya düzgün yapmıyor mudur???

şırnakdayım ben canım, burda yok tahmin ettiğin gibi. batman da baya özel hastane var, ben görüştüm ama alexandr için , sen de diyarbakır , batman, belki urfa, bakabilirsin, seansını kesmeni önermem. ben burdan memlekete gidiyorum mesela işlemlerim için, ama izin durumum olmasaydı batmana gidecektim, sağlam hastaneler var yani merak etme, ama şırnak tan umudu kes hı birde seansa ara verdiğinde jilet kullanman gerekiyor, ağdayı unut. (yöntem farklı değilse ) yardımcı olabileceğim bir şey olursa özelden mesaj atabilirsin.

Son düzenleme:

Benimde nişanlım Şırnakta.Bu işler benim mesleğim olduğu için ilk gittiğinde bana bir ilan göndermişti.
Bir güzellik salonu var , İstanbuldaki salonlardan biraz pahalı gelmişti bana ,ama gidip görmedim.Cihazlarını bilmiyorum.Belki fiyat normaldir.

Oralarda diğer şehirlerle bağlantı sıkıntılı.Yoksa Diyarbakır,MArdin,Batman da çok iyi merkezler var.İsteyene adres veririm.

Alex lazerde jel asla kullanılmaz.IPL ya da Ütüleme dioddur.Her cihaz iyi sonuç verecek diye beklentiye girmeyin.Çin malı cihaz kullanan yer çok.

hm belki vardır, ben hiç bulaşmak istemediğim için salonlara o yönde araştırmadım, direk hastane baktım ki takdir edersinizki buralarda bazı işler değişik işliyor. biz çok sık git geller yapıyoruz okadar sıkıntılı değil, yani tabiki büyük şehirler gibi her saat otobüs yok ama saatleri uygun git geller yapılabilir. işleme başlanan yerde devam etmek de en sağlıklısı zaten.

merhaba canim ben yurt disinda bu isi yapiyorum uzun suredir... normal sartlarda seanslarina giderken jilet kulanman gerekiyor ama hamile oldugun zaman en azindan 1 bucuk yill veya 2 yill ara vermen gerekiyor cunki dogumdan sonra emzirme suresi oluyor emzirdiyin taktirde laser yaptiramazsin o sure icinde benim dusuncem agda fln yapmanda sakinca yok cunki suanda yaptirdigin seanslarda incelen tuyler zamanla 1 bucuk vaya 2 yill icerisinde jiletle tekrar kalinlasa biliyor tabi sen gitiyin merkeze yinede sor ama benim gorusumde sakincasi yok...

sağol cnm ekledm seni sorum olursa msj atarım

tşkrederm cnm mesela tüğlerm çok az kaldı diyelm %15 gibi... hep ağda yapıp bioder sürsem acaba kalanlardanda o şeklde kurtulsam nasıl olur

tşkrederm cnm mesela tüğlerm çok az kaldı diyelm %15 gibi... hep ağda yapıp bioder sürsem acaba kalanlardanda o şeklde kurtulsam nasıl olur

Merhaba..Bende lazere gidiyorum çokta güzel bi makine degil lPL jelle uygulanıyo ama çok memnunum 3seans gittim ilk seansta dökülenler daha çıkmadı.Ama agda yapma sakın şekerli oldugu içinde kılı besliyo,epilixir diye bi yag var epilasyon mak. aldıktan sonra uyguluyosun,bi tane bile olumsuz yorum yok ürün hakkında araştır bence.Bende almayı düşünüyorum çünkü.

biraz sıkıntılı bir dönem olsada epilasyon süreci sonunda inanılmaz bir rahatlık gelıyor insana kıl tüy derdi yok ınsanın kendıne güveni artıyor en onemlısı . ben kıldan tuyden nefret ettıgım ıcın koşulsuz katlandım ve sonuclar mukemmmell kızlara tavsıye ederim :))))

konu acılalı baya olmus ama ben yınede yenı arastıranlar yaptırmayı dusunenler ıcın bılgı vermek ıstıyorum ben daha once 3 seans ıpl le yaptırmıstım yaptırdıgım surece ıyıydı ama aradan sonra hepsı gerı cıktı sunu soyleyebılırımkı ıpl uyutmaktan baska bısı yapmıyor 2 yıl gecmeden hepsı gerı cıkıyor sımdı alexandrate yaptırıyorum ve cok memnunum arrkadaslarımda bu alexandrate sayesınde kurtuldular ıpl e bosuna paranızı kaptırmayın derım

Alexandrite çok etkilidir.IPL de bu konuda fena değildir ancak alex önde gidiyor.Alexin acısı fazladır,yakarken koku duyarsınız,ıpl ise tabanca gibi florasan ışık içeren bir türdür.Ne koku ne acı duyarsınız.Ancak Alex ile kesin çözüm diyebilirim.Gerçi kılların tükenmesi tamamen bünyeden bünyeye değişir.Hormonlarınız çok değişkense örneğin hamile kalırsınız biranda hormonlarınız tavan yapar ve tüm kıllar yeniden köklenir.Kökten yok etmek ancak iğneli ile mümkündür ki oda genitale yapılamaz.Sakıncası çoktur.Ve acısıda muhteşemdir!

makınanın ne oldugunu soruyorum canım soyluyorlar zaten turunu benımkı alex acısına gelınce ben canı kıymetlı bırıyım acıya pek dayanamıyorum ama koltukaltı ve bacagım acımadı onu rahat soyleyebılırım ama genıtel hassas oldugu ıçın bende acı oldu ewet yanık kokusu oluyor gırınce hatta bu ne demıstım oda yanık tuy kokusuymus ama alexı tavsıye ederım bu hafta sonu 2. seansım olacak

bende ıpl yaptırmıstım ılk makına cıktıgında ama sunu soyleyebılırım kı ılk yapıldıgında bıtıyor gıbı oluyor ama bırkac sene sonra hepsı tekrar cıkıyor ıpl sadece kıl kokunu uyutuyor para tuzagı bence yol yakınken vazgecın derım

açmadan olmuyo dimi

saçma gelebilir soru ama bazıları yok biz açmadık üstünde ince kağıda benzer çamaşır gibi bişey veriyolar diyolardı ben inanmadım açmadan nasıl olcak diye

açmadan olmuyo dimi

saçma gelebilir soru ama bazıları yok biz açmadık üstünde ince kağıda benzer çamaşır gibi bişey veriyolar diyolardı ben inanmadım açmadan nasıl olcak diye

canım bende koltuk altı ve genital yaptırdım açtımm bişeyde vermediler ama alışıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…