- Konu Sahibi sevval888888
-
ya kızlar bnde gtmek istiorum koltuk altım için diyelim 100 tl bunu her seanstamı verıoruz yoksa bıkere 100 tl mı verıoruz cvp alırsam cok sevınıcem :)
slm, ben mahremiyet meselesinden ötürü göbek ve diz arasını güzellik merkezinde hiç aldırmadım ama bu bölgedeki tüylerden de kurtulmak istiyorum. acaba güzellik merkezlerinde diğer bölgeleri siz alın, bu bölgelerimi ben kendim lazer yapayım desek kabul ederler mi? evde lazer yapan cihazları önereceksiniz biliyorum ama bu cihazlar ipl yani sosyete ağdası denilen kesin sonuç alınması ihtimali genelde zayıf olan cihazlar, bu yüzden güzellik merkezine gitmek istiyorum.
ben daha önceden bacak ve koltuk altına yaptırdım çok memenun kadım3 gün öncede genitale yaptırdım...yüksek dozda verdi çok acıdığı için dozu düşürttüm...şimdi o bölge hassaslaştı krem sürüyorum..ama kılları asılıyorum elime gelmiyor...acaba ilk senas olduğundan mı oldu....çünkü bacağımda ilk senasta hep kabarık ve siyah noktalar vardı 2-3 sensta çok iyi oldu... 15 gün sonra kontorle gideceğim ...sizlerde de böle bir şey oldumu mafoldumben
slm, ben mahremiyet meselesinden ötürü göbek ve diz arasını güzellik merkezinde hiç aldırmadım ama bu bölgedeki tüylerden de kurtulmak istiyorum. acaba güzellik merkezlerinde diğer bölgeleri siz alın, bu bölgelerimi ben kendim lazer yapayım desek kabul ederler mi? evde lazer yapan cihazları önereceksiniz biliyorum ama bu cihazlar ipl yani sosyete ağdası denilen kesin sonuç alınması ihtimali genelde zayıf olan cihazlar, bu yüzden güzellik merkezine gitmek istiyorum.
bende bu konuda dikkat ettiğim için bugüne kadar kimseye aldırmadım şuan lazer yaptırıyorum 2 seansım bitti
bu konudaki hassasiyetimi işlem yapan bayana en başından söyledim ve o da yaparken dikkat ediyor şöyleki yaparken üstümde çamaşırım oluyor ve bayan sadece yaptığı yerleri açıyor en azından fazla rahatsızlık duymuyorum
cihazı sizin elinize vermeleri imkansız çünkü bu profesyonel bi bilgi gerektiren bir iş ve doğru dozla doğru şekilde uygulanmadığı takdirde yanarsınız. zaten kendi kendinize alacağınız yerleri göremezsinizki
bu konuda yapılması gereken tek şey biraz tedbir alınması, sizde onlara benim gibi beyan ederseniz en azından daha rahat edersiniz
başka çaresi yok bu işin
Hiç vakit kaybetmeden özel bölge için lazere başlayın derim :)
Hiç vakit kaybetmeden özel bölge için lazere başlayın derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?