Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

ya kızlar bnde gtmek istiorum koltuk altım için diyelim 100 tl bunu her seanstamı verıoruz yoksa bıkere 100 tl mı verıoruz cvp alırsam cok sevınıcem :)

canım benım gittiğim yerde seans başı 60 tl koltukaltı, her yerde seans başı tekrar ücret odemek zorundasın. paket kullanımlar var bir de, onlar daha ucuza gelıyor.

daha once yazmıştım. aleksandrite lazer kullanıldı. cok memnnum . sanırım 2 3 ya da 3 seans daha gıdersem tamamen bitecek. şimdiye kadar 4 seans yaptırdım. yaklasık 4 aydır yaptırmıyorum. kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar nasıl bır acı bırı tarıf edebılır mı ama canı cok az olan bırı yazsın ben oyleyımde derim cok ınce dokunsan bağırıorum o derece yanı dayanabılırmıyım genıtal ıcın

o bölgelere lazer yapılınca....zararı olmuyor mu kızlar!çünkü lazer o bölgenin altında rahim ve yumurtalıklar var...ışınların içine geçmesinde yumurtalıklara zarar ver miyor mu? bunu hiç doktora danışanınız var mı?

o bölgelere lazer yapılınca rahim ve yumurtalıklara zararı olmaması lazım çünkü benim bildiğim derinin baya bir altında kalıyorlar doktorlarda zaten zararı yok diyor ama bir de şu var kesin kanıtlanmış bir şey değil tabi

slm, ben mahremiyet meselesinden ötürü göbek ve diz arasını güzellik merkezinde hiç aldırmadım ama bu bölgedeki tüylerden de kurtulmak istiyorum. acaba güzellik merkezlerinde diğer bölgeleri siz alın, bu bölgelerimi ben kendim lazer yapayım desek kabul ederler mi? evde lazer yapan cihazları önereceksiniz biliyorum ama bu cihazlar ipl yani sosyete ağdası denilen kesin sonuç alınması ihtimali genelde zayıf olan cihazlar, bu yüzden güzellik merkezine gitmek istiyorum.

Şekerler bende yeni başladım 2 seans bitti önümüzdeki ay üçüncü seansa başlıyorum şunu söylemem lazım niye daha önce başlamadığıma pişmanın tüğler acayip döküldü genitalde daha durum aynı değil tabi ama oda olucak koltukaltımda nerdeyse hiç kalmadı diyebilirim çok rahat ediceksiniz ben acıya dayanıklı biri olarak genital çok acıyo ama ben düşürmedim yüksek olarak yaptırdım onunda etkisi olabilir biraz elektrik çarpması gibi iğne batması gibi sonuçta kıl kökleri yakılıo bir nevi ama sonuca gördükçe ve sonuca yaklaştıkça çok mutlu oluyosnuz hemen başlayın derim

kabul edeceklerini hiç sanmam...kendin nasıl yapacaksın, bacagın arka kısımları var bir de. sana emanet etmezler canım, kibarca yetkiniz yok veremeyiz derler.

slm ardkslar ya ben bısı sorcaktım benım bacagımdakı dokulmeler 1 ay 12 gun oldu yenı yenı trasla yapılmıs gıbı cımbızla cekılınce yenı yenı dokuluyor...ama seansa gırcem bunlar yenı dokuluyoken gırılmesı dorumu sızce?

kıllar yaklaşık 1 haftadan sonra kendiliğinden dökülmeye başlıyor benim ilk seansımda öyle oldu çok memnunum iiki yaptırmışım diyorum

böyle bişeyi kabul etmezler çünkü o işlem sadece makineyi deride gezdirmekten ibaret değil birsürü şey ayarlıyolar dozunu filan ama bence böyle bişey için çekinmene gerek yok onlar hiç mi görmedi sanki onların işi bu böyle şeylere dikkat edeceklerini sanmam tıpkı kadın doğum doktorları gibi :) ben de ilk seansıma dün gittim genital ve koltuk altı ve gerçekten utanacak bişey yok tamam çok normal bişey olmasa da başka birinin görmesi, onların uzmanlık alanı bu yani o gözle bakmazlar erkek olsa neyse de yapan kişi de bayan olunca ne olacak sanki

Kizlar iyi geceler.lazer araligi nekadar veriliyor mesela 3 seyans sonrasinda kac ay sonra godiyorsunuz?

selam..bende gidiyorum lazere fikir veriym dedim sana.Eger kılın köklü ve kalınsa çok faydasını görürsün,ben bi fırsat sitesinden aldım uygun diye hemde IPL eski makine yani o bile etkili.3 seansıma gidicm perşmbe günü 40 gün önce dökülen yerlerde daha hiç çıkmadı.seanslar ilerledikçe çogu belirlenebilir ancak aradaki zaman.

bende bu konuda dikkat ettiğim için bugüne kadar kimseye aldırmadım şuan lazer yaptırıyorum 2 seansım bitti
bu konudaki hassasiyetimi işlem yapan bayana en başından söyledim ve o da yaparken dikkat ediyor şöyleki yaparken üstümde çamaşırım oluyor ve bayan sadece yaptığı yerleri açıyor en azından fazla rahatsızlık duymuyorum
cihazı sizin elinize vermeleri imkansız çünkü bu profesyonel bi bilgi gerektiren bir iş ve doğru dozla doğru şekilde uygulanmadığı takdirde yanarsınız. zaten kendi kendinize alacağınız yerleri göremezsinizki
bu konuda yapılması gereken tek şey biraz tedbir alınması, sizde onlara benim gibi beyan ederseniz en azından daha rahat edersiniz
başka çaresi yok bu işin

selmm cnm sen nerde yaptrdn lazeri

Hiç vakit kaybetmeden özel bölge için lazere başlayın derim :)

ben aralık 28 de başladım ilk seansa... geçtiğimz 20 şubatta 2. seansa gittim.. benm genital bölge dydak kısmı kıllarınn çoğu hiiçç dökülmüo... oralara ii yapmıo olabrmi?? :44:
bi de çok çabuk yapıo.. benm cnm çok yanıo o yüzden pat pat yapıp bırakıoo tamm bitti dio:44: bana sanki ii yapmmmş çabucak bitrmş gibi gelio:26: makinanın adı da alexandra değilmş... değişik bişi koyu hastane yeşili bi rengi var bi de jel le yapıo... acaba başka bi yere mi yaptrsam??? galiba anlıosun lazerden o yüzden sordum cnm.. cvp verrsn sevinrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…