Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

bende bugün gitmeyi düşünüyorum lazere
dün jilet yaptığim için henüz hiç tüyler çıkmadı. giderken tüylerin biraz çıkmış olması gerekiyor mu acaba???

Bu çok enteresan bir olay olmuş. Ben ilk lazerimi bir klinikte yaptırdım. Gittiğimde doktor yapacak sandım doktor yanıma dahi uğramadı. Birde nede olsa doktor yapcak diye guzellik salonuna gore 3 kat fazla odeme yaptım. 2 seans sonra birdaha gitmedim. Tabi birde O dönem gazetelerde tunalida bir klinikte lazer sırasında ışığa duyarlı ilaç kullandığında lazer yapılmaması gereken bir bayanın ölüm haberini duyunca iyice korktum. Bence doktor veya hemşire hikaye kim olursa olsun iyi makine doğru uygulama olmadan olmuyor. Neyseki bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir merkeze gittimkoltuk altı 3 seansta bitti genital 5.seansta sadece altlarda tek tük kaldı. Yanmam biryana cildinin rengi normale dönüp batık lekelerim yok oldu. Kendim içi yaptığım e güzel şey.

Arkadaşlar lütfen bana fikir bana rica ediyorum
İlk defa bikini bolgesi için gitim 4 seans kampanyalı aldım 10 dk da bitirdi( normal mi ) 10 gun sonra baslarmis dokulmeye ama daha baslamadi 10 cu gundeyim 1 adet bile düşmedi ve bittikten sonra kaç ayarda yaptınız dedim söylemiyoruz dedi bu normal mi söylemiyor olmaları oranın adını yazmak istiyorum ama doğru olur mu bilmiyorum hiç araştırmadan güvenilir bir yer diye Umraniye de biyer islem yaptırdıktan inanılmaz ürün satmaya çalışıyorlar bilseydim o tarz yaklaşım olucak hiç bulaşmazdim

Üzgünüm ama keşke bilindik güvenilir bi kliniğe gitseydin.Cihazın orjinal olduğuna emin olun atış seviyesini söylememesi garip olmuş 15 güne sarkabilir dokulmeler.Her cihaz tüy döker düzgün çalışmamış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…