Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

ben paket anlaştım ama çıktıkça gittim hep çıkmadan gitmenin bi anlamı yok canım yok senin dediğin gibi değil et ben gibi oldu lazerdenmi oldu onuda bilmiyorum cildiyeye görünmem lazım genital acıyor gerçekten bide dikkat et az önce farkettim yoğunlaştırınca kararma oluyor az önce gördüm yanmış resmen cok canım sıkkın

bu arada 1.5 ayla 2 ay arası gidebilirsin artık bilgi vermedilermi 40 gün çok erken

Son düzenleme:

gecmis olsun canim umarim onemli bir sey degildir

evet cikinca gel artik dediler ben hep kontrol sonra 40inci gun gidiyordum 3 seans boyle oldu bundan sonra cikinca gel dediler 2 aya anca cikar heralde

gecmis olsun canim umarim onemli bir sey degildir

evet cikinca gel artik dediler ben hep kontrol sonra 40inci gun gidiyordum 3 seans boyle oldu bundan sonra cikinca gel dediler 2 aya anca cikar heralde

teşekkür ederim inşallah biran önce biter :)herkez için tüysüz bir hayat diliyorum

Merhaba,

Diğer sayfaları okumadım, belki çoktan cevap almışsınızdır ama yine de ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Ben de genital lazer epilasyon yaptırıyorum. Genitaldeki tüyler diğer bölgelere göre daha geç dökülüyor ama sonrası diğer bölgelere göre çok daha geç çıkıyor. En azından benim öyle oluyor.
Size tavsiyelerim şunlar olacak;

• Gitmeden önce mutlaka tüm tüylerinizi eşit şekilde jiletlemeye özen gösterin. Bölge biraz zor olduğundan ve rahat göremediğimizden arada kaçaklar olabiliyor. Aynalardan da yardım alabilirsiniz. Ya da saç kremi kullanabilirsiniz.
  • Regl tarihinize yakın bir tarihte gitmeyin, acıya karşı duyarlılığınız fazla olabiliyor.
  • Mutlaka Emla kullanın! Bu çok önemli, çünkü eğer seans öncesi yaklaşık yarım saat önce emla kullanıp bir de streç film ya da poşetle üstünü kapattığınızda hiçbir şekilde acı hissetmiyorsunuz. Ben reglden 1 gün önce gitmiştim ve canım hiç yanmadı.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Sevgiler.

arkadaşlar ben ilk seansıma 1 hafta önce gittim şimdi farkettimki dökülmeye başlamış,düşünün daha ilk seans üstüne üstlük.çok sevindimmm:)

kızlar ben de alexandrite ile ilk sansıma gittim genital için.
daha öncesinde ipl de 3 seansı bitirmiştim. tamam kıllarda dökülme oldu, seyrekleşme de iyi ama kılların çıkma süresi çok kısa. 1 ay geçmeden ormana dönüyordum yine
ve de seans öncesi jiletlediğimde seyrelen yerler yine eski haline dönüyordu.

bakalım alex nasıl sonuç gösterecek.

kızlarr görüşeceğim yerlerle görüştüm ve fiyat aldım..koltukaltı genital tüm bacak 500 dediler seansa..iyi de tek tek fiyat da aynı nasıl paket ben anlamadım..bu yerin avantajı var poliklinik ve doktorlar yapıyo uygulamayı sizce nasıl bu fiyat??pahalı geldi bana ama yorumlarınızı bekliyorum bayanlar

ben bitirme garantili tüm bacak,genital,koltuk altı 2000 e gidiyoruz 5 kişi olduğumuz için indirimli fiyat.normali 2500-3000 arası dediler.iyice araştırın bence

kızlar bugün başka yerlere de fiyat araştırmasına gittim en son bi yere gittim bayıllddımm resmen klinik.... doktor da lazer üzerine avrupada uzmanlık yapmış bi doktor..çok güzel bilgilendirdiler 6seansve 6 kontrol tüm bacak koltukaltı genital yarım kol 2000 peşine anlaştık...gerçi ben parayı hazırlayım daha da indirmeyi düşünüyorum..ama o kadar güzel bi yerdi ki inş uygulamalarından da memnun kalırım...4 makina birden varmış kollarım nd yagla diğer yerler alexle yapılacak... inş iyi olur bakalım.. yine bilgi veririm burdan size:))

canm çok değil mi?

ben genital için yaptırdım lazer epilasyonu sabırla 2 yıl boyunca gittim seanslara fakat sonuç alamadım. önceki halinden iyi ama tertemiz değil sadece kıllar seyreldi. belki yaptırdığım yerdende kaynaklanabilir. sonraki araştırmalarımda lazer epilasyonu yaptırdığınız yer işlemi doğru yapmazsa kıllar tüğlere dönüşür ve kaybolması imkansızlaşır diye öğrendim. bide yaptırmaya karar vericek arkadaşlar çok acıyo ben 3 ü seanstan sonra bırakmayı bile düşünmüştüm. sırf param yanmasın diye sabırla gittim...

6 seansta biticek derlerse inanma arkadaşım çok zor. bitiş garantili bi fiyat alırsan sonrasında üzülmezsin

6 seansta biticek derlerse inanma arkadaşım çok zor. bitiş garantili bi fiyat alırsan sonrasında üzülmezsin

evet canım dediler zaten avuç içi gibi olacak diye beklemeyin diye...açık açık konuştular..her yere gittim iyi bilinen adanada yaşıyorum ve hem güvenilir bi yer hem de uygun geldi fiyatı bana..

merhaba kızlar..bende dün genitale yaptırdım alexandrite ile ama bana ikinci de seninkini IPL İle yapalım dedi...arada biraz ince kıllar da olduğu için..netten araştıryorum da ıpl normal ağda gibi etki oluomuş...ipl ile genital ve bacağa yaptıran var mı???memnun kaldınız mı kaç seansta bitti.bana sanki alexandrite daha iyi gibi gelio...

xx
kızlar buraya giden var mı çok ucuz ama güvenmem gerekyo önce :26: :26: :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar bnde gtmek istiorum koltuk altım için diyelim 100 tl bunu her seanstamı verıoruz yoksa bıkere 100 tl mı verıoruz cvp alırsam cok sevınıcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…