- 22 Aralık 2010
- 10
- 0
- 36
- Konu Sahibi sevval888888
-
cevap ıcın tesekkurler canım
ben 3uncu seansıma gıttım ve bundan sonra cıktıkca gelmemı soyledıler kontrol seansına da gıdecegım bu sefer de tam tersı alt bacak acımadı ama genıtal acıdı
ben de sıgıl gıbı bı seyler cıkmıyor ama yapıldıktan sonra ve de ertesı gun boyle cok hafıf kabarma gıbı beyaz bı seyler oluyordu ama pek olmuyor ve ertesı gun gecıyor zaten bılmıyorum senın dedıklerın de boyle bı sey mı canım
umarım dedıgın gıbı olur ve bıter 3ten sonra ıyıce kendını bellı eder
pekı dedıklerı gıbı cıktıkca mı gıdeyım yoksa yıne kontrolden 40 gun sonra mı gıdeyım
off acıması beni ürkütüyo açıkçası. ve tamamen yok olmuyorsa değer mi sizce
ben paket anlaştım ama çıktıkça gittim hep çıkmadan gitmenin bi anlamı yok canım yok senin dediğin gibi değil et ben gibi oldu lazerdenmi oldu onuda bilmiyorum cildiyeye görünmem lazım genital acıyor gerçekten bide dikkat et az önce farkettim yoğunlaştırınca kararma oluyor az önce gördüm yanmış resmen cok canım sıkkın
bu arada 1.5 ayla 2 ay arası gidebilirsin artık bilgi vermedilermi 40 gün çok erken
off acıması beni ürkütüyo açıkçası. ve tamamen yok olmuyorsa değer mi sizce
gecmis olsun canim umarim onemli bir sey degildir
evet cikinca gel artik dediler ben hep kontrol sonra 40inci gun gidiyordum 3 seans boyle oldu bundan sonra cikinca gel dediler 2 aya anca cikar heralde
ben daha önceden bacak ve koltuk altına yaptırdım çok memenun kadım3 gün öncede genitale yaptırdım...yüksek dozda verdi çok acıdığı için dozu düşürttüm...şimdi o bölge hassaslaştı krem sürüyorum..ama kılları asılıyorum elime gelmiyor...acaba ilk senas olduğundan mı oldu....çünkü bacağımda ilk senasta hep kabarık ve siyah noktalar vardı 2-3 sensta çok iyi oldu... 15 gün sonra kontorle gideceğim ...sizlerde de böle bir şey oldumu mafoldumben
kızlar bugün başka yerlere de fiyat araştırmasına gittim en son bi yere gittim bayıllddımm resmen klinik.... doktor da lazer üzerine avrupada uzmanlık yapmış bi doktor..çok güzel bilgilendirdiler 6seansve 6 kontrol tüm bacak koltukaltı genital yarım kol 2000 peşine anlaştık...gerçi ben parayı hazırlayım daha da indirmeyi düşünüyorum..ama o kadar güzel bi yerdi ki inş uygulamalarından da memnun kalırım...4 makina birden varmış kollarım nd yagla diğer yerler alexle yapılacak... inş iyi olur bakalım.. yine bilgi veririm burdan size:))
kızlar bugün başka yerlere de fiyat araştırmasına gittim en son bi yere gittim bayıllddımm resmen klinik.... doktor da lazer üzerine avrupada uzmanlık yapmış bi doktor..çok güzel bilgilendirdiler 6seansve 6 kontrol tüm bacak koltukaltı genital yarım kol 2000 peşine anlaştık...gerçi ben parayı hazırlayım daha da indirmeyi düşünüyorum..ama o kadar güzel bi yerdi ki inş uygulamalarından da memnun kalırım...4 makina birden varmış kollarım nd yagla diğer yerler alexle yapılacak... inş iyi olur bakalım.. yine bilgi veririm burdan size:))
6 seansta biticek derlerse inanma arkadaşım çok zor. bitiş garantili bi fiyat alırsan sonrasında üzülmezsin
xx
kızlar buraya giden var mı çok ucuz ama güvenmem gerekyo önce :26: :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?