O Ozfer Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2011 554 0 46 İzmir 12 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozfer #1 Merhabalar benim son birkaç yıldır sürekli akıntım var ve genellikle kokuyla birlikte. Son iki aydır da terleme ve buna bağlı (hiçbir şekilde engelleyemediğim) koku ve yüzümde sivilceler oluştu. Sanki hormonal bir şeymiş gibi geliyor bana ama daha detaylı bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum. Deliricem artık :'(
Merhabalar benim son birkaç yıldır sürekli akıntım var ve genellikle kokuyla birlikte. Son iki aydır da terleme ve buna bağlı (hiçbir şekilde engelleyemediğim) koku ve yüzümde sivilceler oluştu. Sanki hormonal bir şeymiş gibi geliyor bana ama daha detaylı bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum. Deliricem artık :'(
O Ozfer Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2011 554 0 46 İzmir 24 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozfer #2 off hala geçmedi ve artarak devam ediyor..yok mu bi bilen yaşayan...
millstone Guru Kayıtlı Üye 16 Mart 2009 4.803 34 363 24 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozfer #3 Ozfer .!.: off hala geçmedi ve artarak devam ediyor..yok mu bi bilen yaşayan... Genişletmek için tıkla... Adetin 3. günü hormon tahlillerini yapptırrrmanı öneririmm..Geçmiş olsun
Ozfer .!.: off hala geçmedi ve artarak devam ediyor..yok mu bi bilen yaşayan... Genişletmek için tıkla... Adetin 3. günü hormon tahlillerini yapptırrrmanı öneririmm..Geçmiş olsun
O Ozfer Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2011 554 0 46 İzmir 26 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ozfer #4 millstone .!.: Adetin 3. günü hormon tahlillerini yapptırrrmanı öneririmm..Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... yani hormonal olabilir öyle mi? teşekkürler cevap için
millstone .!.: Adetin 3. günü hormon tahlillerini yapptırrrmanı öneririmm..Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... yani hormonal olabilir öyle mi? teşekkürler cevap için