Genişleyen gözenekler Her gün aynaya bakıp ağlıyorum

suskunkisi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
887
658
25
Kızlar Gözeneğe çare buldum diyen var mı? 1 yılda bir anda oluştular ve kocamanlar. Burnum yanaklarım ve çenemde gözenek var çok mutsuzum yaş 24 kremler jeller falan fayda etmedi. Bir yıl gibi bir sürede kötü günler yaşadım cilt bakımı yapmadım önemsemedim ve bu haldeyim Gittim frekans cihazı mı ne aldım. O yüzümü daha da mahvetti. Hep çizdi. Bana bir şey önerin. Ama daha önce yaptığınız ve işe yarayan bir şey olsun. İzotrenin tedavisi mi göreyim? Lazer mi yaptırayım yoksa cikt zımparalama veya kimyasal peeling falan mı? Hangisi yüzüme gider acill

Cildiyeye gittiniz mi yag dengesi bozuldu sanirim,birde Ibrahim Saracogludan duymustum ,misir /misir ekmegi icten kapatir demisti

La roche nin toniğini kullanıyorum gayet işe yaradı gözenek görünümünü sıfırladı. Şuan indirim zamanı böyle deneme boylarını satın alıp deneyebilirsin.

Ben 29 yaşıma girmek üzereyim. Güzellik geçici. Sivilce, siyah nokta, kırışıklık, yağ bezeleri, gözenek vb illaki yüzde kusurlar oluyor , kendini kasma, bırak hayatını yaşa. Sürekli aynaya bakıp ben çirkinim diye düşünürsen kendini psikolojik olarak yipratirsin

Lyn Lipozomal Gözenek Sıkılaştırıcı Serum tam adi. Ama baktim stok kalmamis suan. Muhtemelen kasim indirimlerinde tukendi.

La roche nin toniğini kullanıyorum gayet işe yaradı gözenek görünümünü sıfırladı. Şuan indirim zamanı böyle deneme boylarını satın alıp deneyebilirsin.
O markanın kremini denedim gözenek için ama fayda etmedi. Bir de buna bakayım.
Ne fiziğim ne de cildim güzel. Bari gözeneklerim olmasaydı diğerlerini hallederdim

O markanın kremini denedim gözenek için ama fayda etmedi. Bir de buna bakayım.

Ne fiziğim ne de cildim güzel. Bari gözeneklerim olmasaydı diğerlerini hallederdim

Kremi bende de işe yaramadı. Ama toniği çok iyi çıktı. Ben cilt temizliği sonrası sürüyordum yüzüme, iki üç sürmeden sonra gözenekler küçüldü ve benim yüzümdeki o gözenek görüntüsü ortadan kayboldu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…