- 16 Ocak 2023
- 887
- 658
- 25
-
- Konu Sahibi suskunkisi
Randevu aldım gidicemCildiyeye gittiniz mi yag dengesi bozuldu sanirim,birde Ibrahim Saracogludan duymustum ,misir /misir ekmegi icten kapatir demisti
Denediniz mi işe yaradı mı ciddenLyn gözenek sikilastirici
Bahsettiğiniz markayı bulamadımLyn gözenek sikilastirici
Kızlar Gözeneğe çare buldum diyen var mı? 1 yılda bir anda oluştular ve kocamanlar. Burnum yanaklarım ve çenemde gözenek var çok mutsuzum yaş 24kremler jeller falan fayda etmedi. Bir yıl gibi bir sürede kötü günler yaşadım cilt bakımı yapmadım önemsemedim ve bu haldeyim Gittim frekans cihazı mı ne aldım. O yüzümü daha da mahvetti. Hep çizdi. Bana bir şey önerin. Ama daha önce yaptığınız ve işe yarayan bir şey olsun. İzotrenin tedavisi mi göreyim? Lazer mi yaptırayım yoksa cikt zımparalama veya kimyasal peeling falan mı? Hangisi yüzüme gider acill
Evet benim asiri bir gozenek sorunum yoktu. Ama diyah noktam coktu. Onlari temizleyip suruyorum baya fark etti.Denediniz mi işe yaradı mı cidden
O markanın kremini denedim gözenek için ama fayda etmedi. Bir de buna bakayım.La roche nin toniğini kullanıyorum gayet işe yaradı gözenek görünümünü sıfırladı. Şuan indirim zamanı böyle deneme boylarını satın alıp deneyebilirsin.
Ne fiziğim ne de cildim güzel. Bari gözeneklerim olmasaydı diğerlerini hallederdimBen 29 yaşıma girmek üzereyim. Güzellik geçici. Sivilce, siyah nokta, kırışıklık, yağ bezeleri, gözenek vb illaki yüzde kusurlar oluyor , kendini kasma, bırak hayatını yaşa. Sürekli aynaya bakıp ben çirkinim diye düşünürsen kendini psikolojik olarak yipratirsin
O markanın kremini denedim gözenek için ama fayda etmedi. Bir de buna bakayım.
Ne fiziğim ne de cildim güzel. Bari gözeneklerim olmasaydı diğerlerini hallederdim
Peki tonik sonrası hangi nemlendiriciyi önerirsin?Kremi bende de işe yaramadı. Ama toniği çok iyi çıktı. Ben cilt temizliği sonrası sürüyordum yüzüme, iki üç sürmeden sonra gözenekler küçüldü ve benim yüzümdeki o gözenek görüntüsü ortadan kayboldu çok şükür.
Mısır ekmegı mı yıcekmişizCildiyeye gittiniz mi yag dengesi bozuldu sanirim,birde Ibrahim Saracogludan duymustum ,misir /misir ekmegi icten kapatir demisti
Var eczane sayfalarındaLyn Lipozomal Gözenek Sıkılaştırıcı Serum tam adi. Ama baktim stok kalmamis suan. Muhtemelen kasim indirimlerinde tukendi.
Ben kendi sitesinden aliyordum eczane bakmak aklima gelmedi bulduysaniz deneyin derim.Var eczane sayfalarında
Kaça alıyorsunuz acabaBen kendi sitesinden aliyordum eczane bakmak aklima gelmedi bulduysaniz deneyin derim.
Evet misir ve misir ekmegi duzenli sekildeMısır ekmegı mı yıcekmişiz