Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modellerigeniş omuzlular için bu model olur mu?...
kızlar burda ki modeller çok hoşuma gidiyor her sayfayı inceledim ama benim omuz kısmım geniş sizce nasıl bir gelinlik modeli gider bir fikri olan var mı
sana bişi diyimmi tek kelimeyle bittim ben bu gelinliğe
zaten dikkat edersen resimdeki mankeninde omuzkarı geniş.bence geniş omuzlu olman dahada bi avantaj .bu gelinlik bence geniş omuzluların taşıyabileceği tarzda yapılmış
sana bişi diyimmi tek kelimeyle bittim ben bu gelinliğe
zaten dikkat edersen resimdeki mankeninde omuzkarı geniş.bence geniş omuzlu olman dahada bi avantaj .bu gelinlik bence geniş omuzluların taşıyabileceği tarzda yapılmış
kızlar burda ki modeller çok hoşuma gidiyor her sayfayı inceledim ama benim omuz kısmım geniş sizce nasıl bir gelinlik modeli gider bir fikri olan var mı Eki Görüntüle 145916
Eki Görüntüle 145917
bu gelinlik çok güzel görünüyo ama takı setin takıldığı zaman boynu çok kötu oluyo hem gelinlik görünmüyo bidaha hemde takı setin ama tabi yine sen bilirsin
Canım benimde omuzlarım biraz geniş ve bu tarz tshirtler çok yakışır. Bence eminim sanada yakışacaktır. Yalnız gelinliğe bu yakayı pek yakıştıramıyorum ben. Nasıl desem spor bi hava katıyormuş gibi geliyor bana. Fakat genel olarak gelinlik çok hoş ve zarif.