Maske Tarifleri Geniş gözenekler için çilek yağı diyorlar denediniz mi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bademinur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
525
0
gözeneklerim çok açık arkadaşlar malum cildim çok yağlı.
çok rahatsız ediyor beni gözenekler
çilek yağı gözenek sıkılaştırıyor diyorlar varmı kullananız deneyeneniz arkadaşlar

ben denedim cildi dahada yağlandırmaktan başka bir işe yaramadı
ama soğuk gazı alınmış maden suyundan çok fayda gördüm.birde cildi soğuk suyla yıkamak lazım galiba:KK51::KK51:

bende denedim ama bir işe yaramadı. alırken aktar sabit yağ ile karıştırarak kullanılır demişti ama ben tek olarak kullandım cildim yağlı sivilce yapar diye. ondan mı acaba diyorum ama pek bi faydası olacak gibi de gelmedi açıkcası

canım aranıza yeni katıldım...
benimde gözenek problemim var ne yapsam olmadı 6-7 aydır kil maskesi kullanıyorum yaptığım gün cildim süper oluyo tabi ama ertesi gün yine aynı kocaman gözenekler...gül suyu mu denemedim sıkılaştırıcı tonik mi denemedim ne yaptıysam olmadı ama şu çilek yağını merak ediyorum denicem faydası olursa paylaşırım seninle...
sen neler kullanıyosun yüzüne sivilcelerden mi oldu gözeneklerin yoksa hep var mıydı burcu 135

X