Genetikten sonuçlarımı aldım

İlaç iğne neyse razıyım :) yeterki tedavisi olsun ya çok tşk ederim. Dr kayıpların sebebi kesin pıhtılaşma diyemeyiz diyince iyice kafam karıştı Çünki.
12 haftadan önce kaybettiysen evt sebep pihtilaşmadan degil .erken kayiplar bebekteki anomolilerden kaynaklaniyor

2 tane vardı bu 3. Hamileligim diğerlerini erken haftalarda kaybettim suan iğne kullanıyorum coraspin ile birlikte hayırlısı hakkımızda
İnşalllah Zaman'ı varmış demekki Rabbim hayırlısını versin. Bende öyle biri 9. Haftamda ama gelişmedi 6+4 de kaldı diğeri 6+3 de ikisinde de kalp atışı oluşamadı. Rabbim bu sefer sağlıkla banada nasip etsin inşallah :)

Aslında doğru canlı Doğum olduğu için birşey çıkmama ihtimali yüksek zaten. Bu iğneler size çözğm olacaktır. Biz kendi tecrübelerimizi yazıyoruz. Siz doktorunuzu dinleyin vardır bir bildiği
İnanırmısın dr ların hiç umrunda değil olur normal düşebilir diyorlar bizi hiç anlamıyorlar O yüzden iyi bir dr arayışındayım bakalım bi tane tavsiye ettiler onada gidicem haftaya inşallah hayırlısı olsun Hakkı'mızda .

12 haftadan önce kaybettiysen evt sebep pihtilaşmadan degil .erken kayiplar bebekteki anomolilerden kaynaklaniyor
Erken Canım ya kalp atışı oluşmadı ikisinde de ama tekrarlarmı bu anomali acaba birde Bebek ilk 3 ay annenin kanından beslendiği için pıhtılaşma varsa gelişemez dedi dr bunlar hep ihtimal maalesef kesin neden bilinemiyor.

Aynen canm zamanı varms . Olur inslh brgun bizde o doğum sancılarını çekip bebisleri kucağımiza aliriz :)

Canm haklisin ama smdi pıhtılaşma olursa bebek olusamayabilir sonuçta bnmkinin biri boş gebelik ti yolk saç oluştu bebk oluşmadı belkide olustuda kayboldu yani . Bir doktor da bna aynı senin dedign gbi senin bebeklerin oluşmuyor tamamen tesadüf bu dedi ama diğeri kan pıhtılaşirda bebeğe kan gitmezse bebek oluşamaz ki dedi ve o yüzden gebelk öncesinden coraspin başlattı doktorlar bu konuda iki ayrı goruste umarım iğne çözüm olur.

Aynen canm zamanı varms . Olur inslh brgun bizde o doğum sancılarını çekip bebisleri kucağımiza aliriz :)
İnşallah canımmm beslenmene dikkat et muhakkak protein al Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün. Ben şimdiden ceviz fındık keçiboynuzu özü gibi doğal şeyler yemeye dikkat ediyorum elimizden geleni yapalım Tevekkül Allah a

Çok haklisin canm su iki gündür bulantilarm yoğunlaşmaya başladı yiyemiyorum ondn öncesi yiyordum .. smdide zorlayp daha kötü etmk istemiyorum şayet kusarsam bise yiyemem tiksinirim

Çok haklisin canm su iki gündür bulantilarm yoğunlaşmaya başladı yiyemiyorum ondn öncesi yiyordum .. smdide zorlayp daha kötü etmk istemiyorum şayet kusarsam bise yiyemem tiksinirim
Zorlamadan ye bişeyler Canımm halsiz kalmamaya çalış herşey onlar için sen iyi olursan o daha iyi olur inşallah. Eminim zordur bulantı hiç yaşamadım oğlum da da diğer gebelikler de de.

Zorlamadan ye bişeyler Canımm halsiz kalmamaya çalış herşey onlar için sen iyi olursan o daha iyi olur inşallah. Eminim zordur bulantı hiç yaşamadım oğlum da da diğer gebelikler de de.
Oncekindede yasamistm bn bu haftada hv bise yemiyordum gene smdi yiyorm canimn istediği şeylerden buna sükur yani kusmada yok onda ye çıkar ye çıkar tiksindm hc yemiyordum Allah yardımcımz olsun snada nasip olsn inslh ikinci

Aminn Amin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin

2 düşük
Blastokist transferi
Sonradanda 1 aylık olup düşüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…