- 1 Eylül 2011
- 102
- 11
- 46
- Konu Sahibi Madame_de_Pompadour
-
Kizlar tekrar merhaba
22 subatta kalp atislarinin durmasi yuzunden bebegimi aldirmistim
Esimin 4 ablasinin da gebe kalma ile ilgili problemleri olmus vaktiyle. 11 yil sonra hamile kalan var. 4 dusuk yapan da. Hepsi de pek cok sure sonra hamile kalmislar. Sanirim genetik problemleri var
Bi kac gundur kafami kurcaliyor, esimde de var midir acaba, o yuzden mi bebegimin kalbi durdu
Doktora gitsek tek dusuk yeterli olur mu bazi incelemeler icin?
Kizlar tekrar merhaba
Esimin 4 ablasinin da gebe kalma ile ilgili problemleri olmus vaktiyle. 11 yil sonra hamile kalan var. 4 dusuk yapan da. Hepsi de pek cok sure sonra hamile kalmislar. Sanirim genetik problemleri var
Bi kac gundur kafami kurcaliyor, esimde de var midir acaba, o yuzden mi bebegimin kalbi durdu
Kizlar tekrar merhaba
Öncelikle geçmiş olsun tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏 ben de seninle aynı şeyi yaşadım 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Devlette bu testleri 3 düşükten önce yapmıyorlarmış, ben de içim rahat etsin bir problem varsa önlem alalım düşüncesi ile nişantaşında özel bir genetik laboratuarda yaptırdım. 15 gün içerisinde aldım sonuçları. Ve ne genetik testlerde bir problem çıktı, ne de kan pıhtılaşması çıktı. Hemen ardından tekrar hamile kaldım ve bu sefer de 7. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Cenini genetik laboratuarda incelemeye gönderdik yine de bir sonuç alamadık. O kadar çok doktor geZdim ki sebebini bulabilmek için, sonuç hüsran oldu. Yani tıp ilk 3 aydaki düşüklere sebep bulamıyormuş henüz. İçin rahat etsin diye yaptır istersen, ama her gebelik her bebek apayrı olduğu için hepsinde yapılması lazım. Genetik testler neyse de kan pıhtılaşması testlerde %100 doğru sonuç vermiyormuş bile. Yani şuanki doktorum (ki kendisi cerrahpaşadan prof) bu testleri boşuna yaptırıp, para harcadığımı söyledi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada test sonuçlarımda daha yeni çıktı bugün alıcıam yaklaşık bir ayda çıkıyor daha uzunda sürebiliyor kısada hayırlısı artık inş bir sorun çıkmazsa tekrar denemelere başlıcam:)
sana da geçmiş olsun canım. çok kötü gerçekten. algım değiştiği için her yerde bebek görüyorum eskiden daha fazla. tv de bebek reklamlarına bile tahammül edemiyorum bazen.
valla ne yapacağımı bilmiyorum Allah yardım etsin hepimize ve bir an önce kavuşalım bebeklerimize
Amin canım 🙏 moralini yüksek tut diicem ama zor olduğunu biliyorum. Doktor seçimi çok önemli, seni rahatlatacak, işinin ehli bi doktorun vardır umarım. Ben sonunda aradığım doktoru buldum ve içim rahat. Gerisi takdir-i ilahi. Elimizden hiç bişi gelmez.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sanırım benim sonuçlarım dada pıhtılaşma çıktı. Henüz kendi doktoruma gösteremedim ama bir arkadaşım sonuçları başka bir kadın doğuma gösterdi ve pıhtılaşma var demiş.şimdi ise korkuyorum tekrar hamile kaldığımda aynı şeyi yaşarım diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?