Merhabalar ben 10 yıllık evliyim dört kez düşük, dört kez de dış gebelik geçirdim. Doktorlar normal yolla gebe kalamayacağımı, genetik tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylüyor. Devlet hastanelerinde genetik tüp bebek tedavisi yapılıyor mu? Çünkü özel hastaneler çok pahalı. Bilgi verirseniz çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2018
- 412
- 972
- 63
Tüp bebekte genetik tarama yapılmıyor malesef devletteMerhabalar ben 10 yıllık evliyim dört kez düşük, dört kez de dış gebelik geçirdim. Doktorlar normal yolla gebe kalamayacağımı, genetik tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylüyor. Devlet hastanelerinde genetik tüp bebek tedavisi yapılıyor mu? Çünkü özel hastaneler çok pahalı. Bilgi verirseniz çok sevinirim
Peki teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun artıkTüp bebekte genetik tarama yapılmıyor malesef devlette
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
Kızlar bu ay ttansferim olcakti fakat ilaçlar yan etki yaptı ilk ictigimde bıraktım ilaçları ilaç içmeden rahim duvarının kalınlaşmasını bekleyeceğiz bu şekilde transfer yapilan yorumu hic okumadim. benim hamile kalmak ile ilgili sorunum yok 3 defa hamile kalbildim zaten ama bu şekilde sonuç alır miyim bilmiyorum. Bu arada genetik incelemeli tup bebek yaptırıyoruz.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, genetik tüp bebeği özelde mi yoksa devlet hastanelerinde mi yaptıracaksınızKızlar bu ay ttansferim olcakti fakat ilaçlar yan etki yaptı ilk ictigimde bıraktım ilaçları ilaç içmeden rahim duvarının kalınlaşmasını bekleyeceğiz bu şekilde transfer yapilan yorumu hic okumadim. benim hamile kalmak ile ilgili sorunum yok 3 defa hamile kalbildim zaten ama bu şekilde sonuç alır miyim bilmiyorum. Bu arada genetik incelemeli tup bebek yaptırıyoruz.
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
özelde yaptırdık 4 tane genetikten sağlam geldi simdi de transfer yaptıracağız ama estrofemi kullanmadim yan etkisi olduHakkınızda hayırlısı olsun inşallah, genetik tüp bebeği özelde mi yoksa devlet hastanelerinde mi yaptıracaksınız
Anladım, Rabbim yardımcınız olsun.özelde yaptırdık 4 tane genetikten sağlam geldi simdi de transfer yaptıracağız ama estrofemi kullanmadim yan etkisi oldu
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
- 29 Ocak 2021
- 10
- 1
- 1
- 48
Genetik tüp bebek yaparken tüp bebek fiyatından hariç her embriyo için 295 dolar ödeniyo tek fark bu diğer her şey normal tüp bebek gibiFiyatlar konusunda bilgi verebilir misiniz? Genetik tüp bebek için
Genetik tüp bebek yaparken tüp bebek fiyatından hariç her embriyo için 295 dolar ödeniyo tek fark bu diğer her şey
Çok teşekkür ederim Bilgi için ben bir dış gebelik bir de düşük yaşadım bana genetik test öneriyor bazı doktorlar acaba genetik testler konusunda bilginiz var mı fiyatlar konusundaGenetik tüp bebek yaparken tüp bebek fiyatından hariç her embriyo için 295 dolar ödeniyo tek fark bu diğer her şey normal tüp bebek gibi
- 29 Haziran 2020
- 27
- 15
- 8
- 34
merhaba,Kızlar bu ay ttansferim olcakti fakat ilaçlar yan etki yaptı ilk ictigimde bıraktım ilaçları ilaç içmeden rahim duvarının kalınlaşmasını bekleyeceğiz bu şekilde transfer yapilan yorumu hic okumadim. benim hamile kalmak ile ilgili sorunum yok 3 defa hamile kalbildim zaten ama bu şekilde sonuç alır miyim bilmiyorum. Bu arada genetik incelemeli tup bebek yaptırıyoruz.
zaten iki yolu var benim doktorum öncelikle doğal yolla kalınlaşmasını deneyelim dedi, herşeey yolunda gitti, şuan hamileyim :)
eğer ilk denemede kalınlaşması sağlanmazsa ilaçlı deneriz demiştir.
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
7 gün once transfer oldu ve sonuç bu ilaç olrak şimdiye kadar sadece progestoron ve pluton depot iğne kullandim estrofem falan kullanmadim. Bu kadar cabuk sonuç verebilir mimerhaba,
zaten iki yolu var benim doktorum öncelikle doğal yolla kalınlaşmasını deneyelim dedi, herşeey yolunda gitti, şuan hamileyim :)
eğer ilk denemede kalınlaşması sağlanmazsa ilaçlı deneriz demiştir.
Eklentiler
- 29 Haziran 2020
- 27
- 15
- 8
- 34
:) benim de böyle idi, dayanamayıp yapmıştım :) inşallah kan tahlilinde de güzel haberler alırsın.7 gün once transfer oldu ve sonuç bu ilaç olrak şimdiye kadar sadece progestoron ve pluton depot iğne kullandim estrofem falan kullanmadim. Bu kadar cabuk sonuç verebilir mi
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
v
Cuma günü kan testini yaptiracgaim bakalım ne çıkacak sonuç:) benim de böyle idi, dayanamayıp yapmıştım :) inşallah kan tahlilinde de güzel haberler alırsın.
- 29 Haziran 2020
- 27
- 15
- 8
- 34
inşallah güzel sonuçlar alırsınızv
Cuma günü kan testini yaptiracgaim bakalım ne çıkacak sonuç
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
Kızlar erkenden test yapmayın ama negatif çıkar diye değil lekelenmeler başlayınca psikolojik yıkım oluyor. Ben pazartesi test yapmıştım pozitifti dün gece pembe kanamam oldu.bazen hamile kalamamak daha iyi diyorum bundan once 3 düşük var. Çok üzgünüm çok yoruldum..inşallah güzel sonuçlar alırsınız