• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik tüp bebek

Tgbhzr86

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
4
1
6
38
Merhabalar ben 10 yıllık evliyim dört kez düşük, dört kez de dış gebelik geçirdim. Doktorlar normal yolla gebe kalamayacağımı, genetik tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylüyor. Devlet hastanelerinde genetik tüp bebek tedavisi yapılıyor mu? Çünkü özel hastaneler çok pahalı. Bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhabalar ben 10 yıllık evliyim dört kez düşük, dört kez de dış gebelik geçirdim. Doktorlar normal yolla gebe kalamayacağımı, genetik tüp bebek yaptırmam gerektiğini söylüyor. Devlet hastanelerinde genetik tüp bebek tedavisi yapılıyor mu? Çünkü özel hastaneler çok pahalı. Bilgi verirseniz çok sevinirim
Tüp bebekte genetik tarama yapılmıyor malesef devlette

Kızlar bu ay ttansferim olcakti fakat ilaçlar yan etki yaptı ilk ictigimde bıraktım ilaçları ilaç içmeden rahim duvarının kalınlaşmasını bekleyeceğiz bu şekilde transfer yapilan yorumu hic okumadim. benim hamile kalmak ile ilgili sorunum yok 3 defa hamile kalbildim zaten ama bu şekilde sonuç alır miyim bilmiyorum. Bu arada genetik incelemeli tup bebek yaptırıyoruz.

Kızlar bu ay ttansferim olcakti fakat ilaçlar yan etki yaptı ilk ictigimde bıraktım ilaçları ilaç içmeden rahim duvarının kalınlaşmasını bekleyeceğiz bu şekilde transfer yapilan yorumu hic okumadim. benim hamile kalmak ile ilgili sorunum yok 3 defa hamile kalbildim zaten ama bu şekilde sonuç alır miyim bilmiyorum. Bu arada genetik incelemeli tup bebek yaptırıyoruz.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, genetik tüp bebeği özelde mi yoksa devlet hastanelerinde mi yaptıracaksınız

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, genetik tüp bebeği özelde mi yoksa devlet hastanelerinde mi yaptıracaksınız
özelde yaptırdık 4 tane genetikten sağlam geldi simdi de transfer yaptıracağız ama estrofemi kullanmadim yan etkisi oldu

Merhaba elimde 2020 yılının ocak ayında aldığım 3 kutu oksapar var şuan tüp bebek transferi olacak salonumda duruyordu kullanabilir miyim bozulmusmudur acaba..

Genetik tüp bebek yaparken tüp bebek fiyatından hariç her embriyo için 295 dolar ödeniyo tek fark bu diğer her şey
Genetik tüp bebek yaparken tüp bebek fiyatından hariç her embriyo için 295 dolar ödeniyo tek fark bu diğer her şey normal tüp bebek gibi
Çok teşekkür ederim Bilgi için ben bir dış gebelik bir de düşük yaşadım bana genetik test öneriyor bazı doktorlar acaba genetik testler konusunda bilginiz var mı fiyatlar konusunda

merhaba,
zaten iki yolu var benim doktorum öncelikle doğal yolla kalınlaşmasını deneyelim dedi, herşeey yolunda gitti, şuan hamileyim :)
eğer ilk denemede kalınlaşması sağlanmazsa ilaçlı deneriz demiştir.

merhaba,
zaten iki yolu var benim doktorum öncelikle doğal yolla kalınlaşmasını deneyelim dedi, herşeey yolunda gitti, şuan hamileyim :)
eğer ilk denemede kalınlaşması sağlanmazsa ilaçlı deneriz demiştir.
7 gün once transfer oldu ve sonuç bu ilaç olrak şimdiye kadar sadece progestoron ve pluton depot iğne kullandim estrofem falan kullanmadim. Bu kadar cabuk sonuç verebilir mi

Eklentiler

• IMG_20210208_123421_664.jpg
    IMG_20210208_123421_664.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 37
inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Kızlar erkenden test yapmayın ama negatif çıkar diye değil lekelenmeler başlayınca psikolojik yıkım oluyor. Ben pazartesi test yapmıştım pozitifti dün gece pembe kanamam oldu.bazen hamile kalamamak daha iyi diyorum bundan once 3 düşük var. Çok üzgünüm çok yoruldum..

Back