Genetik testim nihayet çıktı. Tek başıma gidebilir miyim?

payedar

Cennet Kuşum Can Oğlum 👼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Merhaba herkese. Eşimle birlikte genetik test vermiştik. Az önce mesaj gelmiş sonuç çıktığına dair. Eşim çalışıyor ben müsaitim. İkimizin sonucu ben tek başıma alabilir miyim yoksa eşiminde olması şart mı? Tecrübesi olan paylaşabilir mi?

Genetik test konusunda bu sitede kimsenin fikri yok sanırım hep yanıtsız kalıyor konu

alırsın kuzum bence. cünkü benim esim standart tarama testimi bile kendisi alabilmişti ben olmadan. o yüzden sorun yapacaklarını sanmıyorum.

Bizim gittigimiz doktor ısrarla bu bir kişisel test oldugu icin birbirinizin sonucunu alamazsınız sonuc çıktığında yalnizca kendi sonucunuzu alabilirsiniz demişti canım. Bilemiyorum tabi her hastane farkli olabiliyor umarim alabilirsin

Yaa umarım bizim ki verir

Benim doktorum yardımcı oldu kızlar eşim olmamasına rağmen sonucumu verdi

Alabilrsin canm zatwn ikinizin sonucunu birlikte değerlendiriyor sistemden bakım biz sonuç göstermeye giderken ikimizede ayrı ayrı randevu almıştım doktor ona bile gerek yok demişti

Alabilrsin canm zatwn ikinizin sonucunu birlikte değerlendiriyor sistemden bakım biz sonuç göstermeye giderken ikimizede ayrı ayrı randevu almıştım doktor ona bile gerek yok demişti
Gittim aldım canım ama bana ek kayıt açtırdılar. Eşiminde girişi olması gerekiyormuş. Doktor yapabilirsin dedi kayıt açan yer epeyi uğraştırdı hastayı görmemiz lazım dedi doktoru aradılar hasta yok açsak mı kagıt emin olmamasın felan dediler biraz zorluk çıkardılar ama açtılar sonunda kayıt. Sonra gittim ikimizin sonucunu da aldım şükür temizde çıktı

İyi cok şükür canm gözün aydın
Genetik testi ne sebeple yaptırdın bebek kayıplarınmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…