Süper teşekkür ederimevet alabilirsiniz veriyorlar
UmarımmAlabilirsin bence.
Onun sonucunda alacağım ya bazen beklemediğin yerden sorun çıkartıyorlar emin olamadımalırsın kuzum bence. cünkü benim esim standart tarama testimi bile kendisi alabilmişti ben olmadan. o yüzden sorun yapacaklarını sanmıyorum.
inşallah sorun olmaz ya. esin sonuctaOnun sonucunda alacağım ya bazen beklemediğin yerden sorun çıkartıyorlar emin olamadım
inşallah bakalım heyecan yaptım zaten inşallah ikimizinde temizdir bakalım yarın her şey çıkacak ortayainşallah sorun olmaz ya. esin sonucta
Yaa süper çok sevindim teşekkür ederimAlıyorsun ben gitmemiştim eşim almıştı sonuçlarımızı
YaaBizim gittigimiz doktor ısrarla bu bir kişisel test oldugu icin birbirinizin sonucunu alamazsınız sonuc çıktığında yalnizca kendi sonucunuzu alabilirsiniz demişti canım. Bilemiyorum tabi her hastane farkli olabiliyor umarim alabilirsin
Alabilrsin canm zatwn ikinizin sonucunu birlikte değerlendiriyor sistemden bakım biz sonuç göstermeye giderken ikimizede ayrı ayrı randevu almıştım doktor ona bile gerek yok demiştiMerhaba herkese. Eşimle birlikte genetik test vermiştik. Az önce mesaj gelmiş sonuç çıktığına dair. Eşim çalışıyor ben müsaitim. İkimizin sonucu ben tek başıma alabilir miyim yoksa eşiminde olması şart mı? Tecrübesi olan paylaşabilir mi?
Gittim aldım canım ama bana ek kayıt açtırdılar. Eşiminde girişi olması gerekiyormuş. Doktor yapabilirsin dedi kayıt açan yer epeyi uğraştırdı hastayı görmemiz lazım dedi doktoru aradılar hasta yok açsak mı kagıt emin olmamasın felan dediler biraz zorluk çıkardılar ama açtılar sonunda kayıt. Sonra gittim ikimizin sonucunu da aldım şükür temizde çıktıAlabilrsin canm zatwn ikinizin sonucunu birlikte değerlendiriyor sistemden bakım biz sonuç göstermeye giderken ikimizede ayrı ayrı randevu almıştım doktor ona bile gerek yok demişti
İyi cok şükür canm gözün aydınGittim aldım canım ama bana ek kayıt açtırdılar. Eşiminde girişi olması gerekiyormuş. Doktor yapabilirsin dedi kayıt açan yer epeyi uğraştırdı hastayı görmemiz lazım dedi doktoru aradılar hasta yok açsak mı kagıt emin olmamasın felan dediler biraz zorluk çıkardılar ama açtılar sonunda kayıt. Sonra gittim ikimizin sonucunu da aldım şükür temizde çıktı
Evet malesefİyi cok şükür canm gözün aydın
Genetik testi ne sebeple yaptırdın bebek kayıplarınmı var
Bende aynı sebepten vermiştim cok şükür temiz cıktı rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah hepimizeEvet malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?