K keug0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2022 2.508 2.816 83 26 Salı 10:22 Konu Sahibi Konu Sahibi snemakotu #41 birhayal92 .!.: Merhaba bunu isteğe bağlı da yaptırabilir miyiz tam olarak neleri kapsıyor Genişletmek için tıkla... gebelik kaybın olursa yapıyorlar canım eşimle bana genel genetik testi yapıldı kromozomlar incelendi ayrıca bana kan pıhtılaşma testi yapıldı
birhayal92 .!.: Merhaba bunu isteğe bağlı da yaptırabilir miyiz tam olarak neleri kapsıyor Genişletmek için tıkla... gebelik kaybın olursa yapıyorlar canım eşimle bana genel genetik testi yapıldı kromozomlar incelendi ayrıca bana kan pıhtılaşma testi yapıldı
B birhayal92 Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2025 246 47 13 33 Salı 10:32 Konu Sahibi Konu Sahibi snemakotu #42 keug0 .!.: gebelik kaybın olursa yapıyorlar canım eşimle bana genel genetik testi yapıldı kromozomlar incelendi ayrıca bana kan pıhtılaşma testi yapıldı Genişletmek için tıkla... Hmm anladım henüz gebelik yaşamadım çok teşekkür ederim
keug0 .!.: gebelik kaybın olursa yapıyorlar canım eşimle bana genel genetik testi yapıldı kromozomlar incelendi ayrıca bana kan pıhtılaşma testi yapıldı Genişletmek için tıkla... Hmm anladım henüz gebelik yaşamadım çok teşekkür ederim