- 7 Şubat 2022
- 2.723
- 1.805
- 27
Şehir hastanesinde yaptırdım 3 aydan fazla sürdüA anladım hayırlısı olur inşallahbenim 1 ayı geçti çıkmadı da o yüzden sordum
İnşallah canım kadin doğumcu sonra olursa genetik yaptrrsn demsti. kadin doğumcu yazacak genetik testi sanmistim. Sizin mesajı okuyunca direk öyle bir bölüm olduğunu anladm bende yaptırms oldum teşekkür ederimAynen benimde pıhtılaşma ve kromozom için aldılar,14 ünde verdik biz kanı güzel sonuçlar çıkar inşallah
Hayır kist yada her hangi bir düzenszlk yok önceden de olmamıştı.Senin herhangi bir problemin var mı kist vs
Korundunuz mu peki siz çıkana kadarŞehir hastanesinde yaptırdım 3 aydan fazla sürdü
Rica ederim canım fikir verebildiysem ne mutlu banaİnşallah canım kadin doğumcu sonra olursa genetik yaptrrsn demsti. kadin doğumcu yazacak genetik testi sanmistim. Sizin mesajı okuyunca direk öyle bir bölüm olduğunu anladm bende yaptırms oldum teşekkür ederim
İnşallah canım psikoljk yönden de hazırlamak gerekiyor sanırım kendini biraz da o boyuta yonelcgm artık.Rica ederim canım fikir verebildiysem ne mutlu banainşallah tez vakitte sağlıkla sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz
İlk kimyasal gebeliğimi yaşadığımda çok üzüldüm çok ağladım günlerce kendime gelmedim üstelik gebeliğimi öğrendikten 2 gün sonra kaybetmiştim kendimi çok suçladım. Sonra Allah verdi Allah aldı demeye başladım. 2. Gebeliğimde elimden geleni yaptım kendimi yormadım dikkat ettim ama olmadı 5haftalıktı.. üzüldüm evet ama ilki kadar değildi çünkü elimden geleni yapmıştım ve Allahın bir bildiği olduğuna inandım haklısın psikoloji çok önemli ama tek duam rabbim daha fazla yormadan tez vakitte nasip etsinİnşallah canım psikoljk yönden de hazırlamak gerekiyor sanırım kendini biraz da o boyuta yonelcgm artık.
Merhaba ben de yarın şehir Hastanesi'nde genetik için kan vereceğim. Siz hangi şehirde verdiniz acaba? Çok uzun sürmemiş mi?Şehir hastanesinde yaptırdım 3 aydan fazla sürdü
Evet korundumKorundunuz mu peki siz çıkana kadar
Mersin şehir hastanesi direk kan vereceğim zamanda 3 ay sürer dedi doktor öylede oldu hemen hemen 4 ay olacaktı nerdeyse öyle cıktıMerhaba ben de yarın şehir Hastanesi'nde genetik için kan vereceğim. Siz hangi şehirde verdiniz acaba? Çok uzun sürmemiş mi?
Şehir hastanesinde yaptırdım 3 aydan fazla sürdü
Ben istanbulda şehir hastanesinde yaptırdım bana 2-3 ay dediler ama burda okuduklarımın hep 1-2 ayda çıkmış ben de en fazla 2 ay sürer diye düşünmüştümMerhaba ben de yarın şehir Hastanesi'nde genetik için kan vereceğim. Siz hangi şehirde verdiniz acaba? Çok uzun sürmemiş mi?
Anladım canım çok teşekkür ederim.Mersin şehir hastanesi direk kan vereceğim zamanda 3 ay sürer dedi doktor öylede oldu hemen hemen 4 ay olacaktı nerdeyse öyle cıktı
Sizin çıkmadı mı hala?Ben istanbulda şehir hastanesinde yaptırdım bana 2-3 ay dediler ama burda okuduklarımın hep 1-2 ayda çıkmış ben de en fazla 2 ay sürer diye düşünmüştümbazen çünkü söyledikleri vakitten erken çıkıyor
Şehirden şehire değişiyor olabilr kızlarBen istanbulda şehir hastanesinde yaptırdım bana 2-3 ay dediler ama burda okuduklarımın hep 1-2 ayda çıkmış ben de en fazla 2 ay sürer diye düşünmüştümbazen çünkü söyledikleri vakitten erken çıkıyor
Hayır benim 43 gün oldu kromozom vereli. Pıhtılaşmayı özelde verdim o da 15 gün oldu ikisi de çıkmadı.Sizin çıkmadı mı hala?
Ben kürtajdan 1 ay sonra verdim adet de olmuştum zatn sıfırlandı diye düşünüyorum. Bi de benim 6 haftalıktı düşük ve 8.Haftada fark ettiğimiz için öyle de beklemiş olduk mutlaka düşmüştür. Sizin düştü mü hiç baktırdınız mı?Pıhtılaşmayı ben hamileyken özelde yaptırmıştım bana da 15 gün dediler ama 25 günde filan çıktı. Bir arkadaş düşükten sonra HCG değerlerinin sıfırlanmasını bekliyormuş genetik test için doktoru öyle söylemiş. Böyle bir şey var mı acaba siz ne zaman vermiştiniz?Faylinn
15 haftalık bebeğimi kaybettim ben de kürtaj olalı 22 gün oldu henüz ve yarın genetik test için farklı bir şehire gidicem. Endişelendim şu an doktorum da hiç böyle bir şeyden bahsetmedi amaBen kürtajdan 1 ay sonra verdim adet de olmuştum zatn sıfırlandı diye düşünüyorum. Bi de benim 6 haftalıktı düşük ve 8.Haftada fark ettiğimiz için öyle de beklemiş olduk mutlaka düşmüştür. Sizin düştü mü hiç baktırdınız mı?
Peki belirtileriniz falan tamamen kesildi mi siz hissediyor musunuz düşmediğini? yarın sağlık ocağında bi kan falan mı verseniz? Aslında bu genetik bi test ya sonucun farkedeceğini de sanmam. Çünkü hamileyken kromozomlarımız değişecek değil ya. Bilemedim şimdi15 haftalık bebeğimi kaybettim ben de kürtaj olalı 22 gün oldu henüz ve yarın genetik test için farklı bir şehire gidicem. Endişelendim şu an doktorum da hiç böyle bir şeyden bahsetmedi ama