Genetik test

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.362
364
26
Tekrarlayan kimyasal gebeliklerim sonucu genetik teste gitmemi istedi doktorum. Peki genetik testte bir sorun çıkarsa bu sorunlar tedavi edilebilir mu

Genetikte siz ve eşinizden kan alınır sonuçların çıkması da 1 ayı bulur bir sorun varsa size önerebileceği genetik taramalı tüp bebek olur. Ayrıyeten sizin trombofili de yaptırmanız lazım pıhtılaşma var mı yok mu diye, bunun tedavisi ise çıkacak sonuca bağlı iğne ilaç vs.

Evet pıhtılaşma için 30 ekime tarih aldım. İnşallah çaresi vardır

Tekrarlayan kimyasal gebeliklerim sonucu genetik teste gitmemi istedi doktorum. Peki genetik testte bir sorun çıkarsa bu sorunlar tedavi edilebilir mu
Merhaba geçmiş olsun benim de 2019da çocuğum oldu. 2021 ve 2 ay önce yine boş kese oluştu kimyasal yani.
Bir doktorm genetik test yapablrsn dedi ama emin olamadım nasıl olck diye kandan oluyrsa yaptrrm bende.
Normal kadın doğum doktoru mu yapiyr bu testi yoksa başka bölüm mu?

Genetik testi tıbbi genetik yapıyor sizden ve eşinizden kan tahlili alarak

Merhaba bende 2 kimyasaldn sonra tıbbi genetik randevu aldım eşlerinde beraber gitmesi lazımmis kan alımı için bilgi vereyim dedim.
Bir sonuç 2 ayı bulur dedi 1i 3 haftayı.
Toplam 10 orta boy tüp kan aldılar.

Merhaba bende 2 kimyasaldn sonra tıbbi genetik randevu aldım eşlerinde beraber gitmesi lazımmis kan alımı için bilgi vereyim dedim.
Bir sonuç 2 ayı bulur dedi 1i 3 haftayı.
Toplam 10 orta boy tüp kan aldılar.
Benden 2 tüp eşimden 1 tüp aldılar sizden neden o kadar çok aldılar ki acaba ? Bize de sonuç 1,5-2 ata çıkar dediler

Benden 2 tüp eşimden 1 tüp aldılar sizden neden o kadar çok aldılar ki acaba ? Bize de sonuç 1,5-2 ata çıkar dediler
Kromozom ve pıhtılaşma için dedi doktor.
Erken çıkan pıhtılaşma 2 ayda çıkan kromozom için dedi.
Eşimden 3 tüp kan aldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…