- 17 Aralık 2013
- 1.611
- 997
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Kayseri de Gökalp öner vardi ona da gitmeyi düşünmüştüm. Ona mi gidiyorsunuz ?Kayseri'de tedavi görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayseri de Gökalp öner vardi ona da gitmeyi düşünmüştüm. Ona mi gidiyorsunuz ?Kayseri'de tedavi görüyorum
Yok doktorum Sivas'ta Nadir hoca, tüp bebeği kayseri acibadem hastanesinde tedavi yapıyor yumurta toplama ve transfer kayseri de oluyorKayseri de Gökalp öner vardi ona da gitmeyi düşünmüştüm. Ona mi gidiyorsunuz ?
Hayirlisi olsun insallah pozitif sonuçlanırYok doktorum Sivas'ta Nadir hoca, tüp bebeği kayseri acibadem hastanesinde tedavi yapıyor yumurta toplama ve transfer kayseri de oluyor
Bende duydum bu bagisiklik baskikayici ilaclari lenfosit asisi onerdi bana da doktor acaba onu yaptirana kadar direkt boyle ilac kullansam daha mi iyi olur? ANA testini duymamistim hangi doktora gittiniz su an peki ve ANA testini ozelde mi yaptiniz detay verir misinizBunların yanin da bir de ramotoloji bölümünden bağışıklık testlerinizi yaptirin.kromoOm pıhtılaşma gepsivtemiz çıkmasına rağmen ANA testim pozitif çıktı mesela. Ilk drum önemsemedigi için ki testleri kendi isteğimle yaptırdım bebeğimin kalp atışı ol.adi ve kurtaj oldum. Drumu degistim Onun için suan bağışıklık baskilayici kullanıyorum.Bebeği yabancı cisim görüp atıyor vücut bunun önüne geçmek için de bağışıklık baskilayici veriyorlar.
Üniversitede ramotoloji bölümün de yaptırdım. Yandal aciyor kadin doğum. Açılımı anti nükleer antikor du galiba yanında başka testlerde yapıyorlar kan ve idrar sadece. Kadin doğuma tekrarlayan kayıplar için tüp bebek drum bağışıklık testleri istedi ramotoloji den dedim.Bende duydum bu bagisiklik baskikayici ilaclari lenfosit asisi onerdi bana da doktor acaba onu yaptirana kadar direkt boyle ilac kullansam daha mi iyi olur? ANA testini duymamistim hangi doktora gittiniz su an peki ve ANA testini ozelde mi yaptiniz detay verir misiniz
Peki tesekkur ederim cevabiniz icinÜniversitede ramotoloji bölümün de yaptırdım. Yandal aciyor kadin doğum. Açılımı anti nükleer antikor du galiba yanında başka testlerde yapıyorlar kan ve idrar sadece. Kadin doğuma tekrarlayan kayıplar için tüp bebek drum bağışıklık testleri istedi ramotoloji den dedim.
Tolga hocadan memnun kaldiniz mi ? Suan hamilesinizdir insallah. Ben de ona gitmeyi dusunuyorum 3. Denemem olacak. Ucretleri nasil. Biraz bilgi alabilir miyim?suan Ankara da tedavi görüyorum Tolga Ecemiş de. Siz ?