Canım çok geçmiş olsun bende ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim yaşadıklarımız hiç kolay değil allah sana sabırlar versin sonra bütün araştırmaları yaptırdık genetik testimiz temiz çıktı ama biz içimiz rahat olsun diye 2.denemede pgt istedik ve sonuçta 10 tane gelişimi normal emriyomuzun %60 sorunlu çıktı yani bizlerde genetik bir problem olmasada yumurta ve sperm birleşiminden sonra genetik sorunlar çıkabiliyor maalesef 2.denememde kimyasal gebelik yaşadım 3.de tekrar pgt yaptırdık 6 taneden 3 tanesi sağlam çıktı şuan allahın izniyle hamileyim işallah bu sefer kavuşmayı planlıyorum bebeğime biraz uzun yazdım tavisyem test sonucunuz temiz çıksada tavsiyem imkanınız varsa pgt ile deneyin 3.denemende güzel haberler almak dileğiyle
Canım merhaba, senin yazdıklarını okuyunca benim biraz aklım karıştı. Bizim ilk denememiz başarısız, ikincisi de 8 haftalıkken kalp atışı olmadığından kürtaj ile son buldu. Kromozom analizi normal çıktı. Ben de senin gibi pgt düşünüyordum. Hatta dondurulmuş embriyolarımız var hazır, onlara da yapılıyormuş sanırım. Bana da gerek yok dediler pgt'ye ama şimdi sen böyle deyince biz de mi yaptırsak diye düşündüm şimdi.
Offff ya ne bitmez bir çile bu, herşey tamam derken her geçen gün yeni bir şey çıkıyor. Bir sene önce buralarda mesajları okurken bu genetik testleri pgtleri okumadan geçiyordum beni ilgilendirmiyor diye şimdi sıra bunlara geldi demek ki :gitme: