• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik test yaptıranlar

Melina007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
500
460
53
Arkadaslar 3. basarisiz tup bebek denemesinden sonra genetik test yaptiralim dedi doktorumuz. Neleri arastiriyor bu test acaba
Universite hastanelerinde bu sonuc ne kadar surede cikiyor ve ucret odeniyor mu bununla ilgili tecrubesi olan arkadaslar bilgi verebilir mi?

Üniversite hastanesi ücret almıyor diye biliyorum ama bir ay falan sürüyor sonucu geninde taşınan tüm hastalık ve kan pıhtılaşma ne çıkıyor sonuçta

Biz 1 başarısız denemeden sonra yaptırdık sonuç bekliyoruz. Özelde yaptık 4-6 hafta arası cıkacakmış sonuçlar. Devlette yaptırmak için uzun süre beklemek gerekiyormuş galiba, sonuçları aynı sürelerde çıkar bence.

Biz 1 başarısız denemeden sonra yaptırdık sonuç bekliyoruz. Özelde yaptık 4-6 hafta arası cıkacakmış sonuçlar. Devlette yaptırmak için uzun süre beklemek gerekiyormuş galiba, sonuçları aynı sürelerde çıkar bence.
Bizim doktor bir sonraki adetinizde gelin universite hastanesinde yaptiralim dedi, tanidigi filan var o zaman hemen yaptirabilecekse 😂 tesekkur ederim bilgi icin

Üniversite hastanesi ücret almıyor diye biliyorum ama bir ay falan sürüyor sonucu geninde taşınan tüm hastalık ve kan pıhtılaşma ne çıkıyor sonuçta
Histeroskopi islemi oncesi kan pihtilasmaya baktilar ama genetikte arti bir seylere bakiliyor muhtemelen 🤦‍♀️

Hem senin hem eşinin tüm gençlerinden aktarılan kalıtsal hastalıklara bakılıyor diye biliyorum

Back
X