• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genetik test yaptıranlar bi bakar mısınız? :)

Arkadaslar biz esim icin yaptiricaz testi. Daha once yaptiran fiyat olarak bilen varmi. Zeynep kamile gitsek bu is icin hemen sira verirlermi acaba

biri kromozom analizi diğeri kana bakıyorlar kalp damar hastalığı falan var mı diye . aynılarını ekim de yaptırdım . Dediğim gibi 182 ya da mhrs den randevunu al canım doktor çok iyi biri sana çok yardımcı oluyor . 20 günde de sonucunu alırsın . ben hiç para ödememiştim eşimin SGk sı olmadığı için 150 tl onunkilere vermiştik . ama özellerde bende çok araştırdım dünyanın parasını istiyorlar haklısın . eğer zeynep kamile gidersen hiç masrafın olmaz . Rabbim yardımcın olsun . inşl tahlillerinde temiz çıkar sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda kavuşursun bebeğine .

Slmlar kızlar bende iki tane bebeğimi kaybettim birini 6.cı ayda ikincisinide 7.ci ayda kaybettim karnımda. Tam olarak 13 aydır bursa uludağ tıp fakültesinde araştırmadayım eşim ile birlikte bir türlü kurtulamadık oradan ben de kanda pıhtılaşma çıktı 22 nisan da kanda kromozom analizi testini istediler verdik 22 ekimde sonuç çıkacak dediler malesef çıkmadı daha sonra 22 aralıkta çıkacak dediler dün aradım yine çıkmamış ve üstüne üstelik verdiğimiz kaplarda hata oluştuğunu söylediler ve bu önümüzdeki cuma günü gidip bu test için yeniden kan vermemizi istediler o kadar çok yoruldumki kafam allak bullak oldu. Artık anne olmak istiyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah bizlerde amin

Slmlar kızlar bende iki tane bebeğimi kaybettim ard arda karnımda ve çok büyümüşlerdi. Yaklaşık bir yıldır bursa uludağ tıp fakültesinde araştırmadayım eşim ile birlikte şimdilik bende kanda pıhtılaşma çıktı 22 nisan da kanda kromozom analizi testini istediler verdik ve sonucu 22 ekimde anca çıkar dediler aradım malesef çıkmadı daha sonra 22 aralıkta çıkacak dediler yine çıkmamış ve üstüne üstelik verdiğimiz kaplarda hata yaptıklarını söylediler ve bu testi yeniden yapacaklarını söylediler canım çok sıkkın yarın sabah erkenden tekrar gidip kan vercez kafam allak bullak oldu anne olmak istiyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah bizlerede amin

Kızlar yaklaşık bir yıldır bursa uludağ tıp fakültesinde araştırmadayım eşim ile birlikte kanda kromozom analizi testini istemişlerdi yaptırdık sonucun çıkması 9 ay sürdü ama bir türlü öğrenemedim tekrar çağırdılar bu testin tekrar yapılması istendi tekrar kan verdik bir ay sonra çıkıyo dediler çok merak ediyorum sizce neden tekrar istendi

Bende bugün çapaya gittim tahlilleri yaptırmak için yapmadılar sinir oldum

Back