genetik test ve hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi eslaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
arkadaşlar merhaba bundan önce 2 kere hamilelik yaşadım biri 6 diğeri 10 haftalıktı düştüler. doktor testler istedi 2 test yapıldı son testimde 17 martta idi genetik test yani acaba hamile iken bu testi yaparlar mı. çünkü sanırım yine hamileyim. geçen sene bu zamanlar yine hamileydim. aradan bir 1 sene 3 ay geçti. ona göre gidicem teste daha önce hamile olupta genetik test yapılan varmı sanırım zaten kan alınıyo yani hamilelikle bi alakası olurmu onu öğrenmek istiyorum

Eslaa ayni sey benimde basima geldi daha once uc gebelik kaybi yasadim. Hemde en sonuncusunu 12 subat 2014 de. Doktor genetik test istedi ben gecen ay tarihoni hatirlamiyorum kan verdim test icin. Gecen pazartesi ogrendim gene hamileyim. Yani test icin kan verdigimde gebeymisim. Bu testte kan pihtilasmasina ve kromozomlara bakiyorlar. Ben suan hergun igne vuruluyorum. Gebe iken kan vermenin hicbir sakincasi yok. Insallah bu sefer saglikla kucagina alirsin yavrunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…